team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, July 18, 2012

18.7.12



 
SaLuSa 18 липня 2012р


Протягом деякого часу ми обмежували міру втручання Темних сил у ваш прогрес до того, що Вознесло. Працюючи з нашими союзниками, ми надали їм всі можливості для здійснення змін. Проте, в деяких рядах все ще панує нерішучість, але ми хочемо запевнити вас, що прийшло час вам вступати в дію. Ми знаємо, що ви доб'єтеся успіху, і ми контролюватимемо те, що відбувається. Всі сили Світла вишикувалися проти Темних сил, і це гарантує вам, що ви здатні добитися своїх цілей по усуненню тих, хто стоїть на вашій дорозі.

Ці заходи будуть початком цілої серії кроків по просуванню вас в Нову Еру. Те, що відбувається, є частиною вашої битви проти тих, хто замишляв підкорити вас, і поважно, щоб ви перемогли в ній. Який би курс ви не вибрали, ви доб'єтеся успіху, але ми хочемо, щоб ви дотримувались встановлених «правил». Вам не потрібно відповідати насильством на насильство, оскільки на вашому боці Закон, а також ми і багато інших величних Істот Світла.


По мірi того, як стільки багато Світла досягає вас, ми бачимо, як підвищуються рівні свідомості, і в результаті багато душ прокидаються. Це дивні новини, оскільки це означає, що сили Світла зростають постійно, розсіюючи нижчі енергії, від яких харчуються Темні сили. Мабуть, ви помічали, що коли ви зустрічаєте Працівників Світла, вони несуть в собі ауру спокою, який дуже надихає вас. Це, Дорогі наші, те, де ви зрештою все виявитеся, і ви знатимете, що нарешті знайшли світ і свободу, до яких так прагнули. Ніхто не зможе відібрати їх у вас, так як воно стає могутнім станом буття, яке є також і вашим захистом. Будьте вірними своєму Вищому Я і робіть все можливе щоб проживати свої життя так, як ви собі уявляєте живе та людина, яка вознеслась.


Ми знову вам нагадуємо, якою могутністю володіють ваші думки, і саме ви створюєте своє майбутнє. Приміром, намагайтеся не давати своїм емоціям опановувати вами, зустрічаючись з важкими ситуаціями. Люди зопалу зазвичай втрачають самовладання, що призводить до того, що вони роблять або говорять те, про що згодом шкодують. Негативні реакції руйнують вашу ауру і знижують рівні вашого Світу, і потрібен час, щоб відновитися. Іноді краще за все не вступати в особисті суперечки, або, принаймні, знати, коли зупинитися. В таких випадках часто немає переможців, і тільки ваше его відчуває себе ображеним. У крайніх випадках втрати холоднокровності також присутні неминучі уроки, які повернуться до вас назад у вигляді карми. Так влаштоване життя, і це воістину допомагає вам просуватися по вашому еволюційному шляху.


Зараз більше ніж будь-коли вкрай важливо те, як ви себе ведете, тому намагайтеся виправдовувати свої найбільші очікування, і тим самим ви встановите хороший приклад для інших людей. Подібне притягує подібне, і ви виявите, що в міру підйому вгору поруч з вами будуть перебувати інші, які перебувають на тому ж рівні. Ті, хто закостенів, і кого тягне до нижчих енергій, більше не будуть цікавити вас, і ви будете насолоджуватися більш витонченими речами в житті. Наприклад, можуть змінитися ваші музичні уподобання у міру того як ви будете шукати те, що приносить вам більше задоволення і радості.

Ви більше не знаходите задоволення в тому, що вам представляють у вигляді розваг, і ви майже напевно будете прагнути до духовного піднесення. Як читач, ви вже безсумнівно шукаєте це з величезної кількості хороших авторів, які досить просвітлені щоб задовольнити ваш попит.


Завжди будуть душі, які повільно прокидаються, але з прискоренням часу їм потрібен поштовх, щоб почати прокидатися. Люди всюди шукають своє спасіння, і хоча наставництво буде допомагати, ми повторюємо нашу раду, що все знання перебуває всередині. Це просто «знання», без пояснення, звідки воно взялося. Тому дотримуйтесь своєї інтуїції, і ви не підете далеко в сторону, так як зазвичай тільки его втручається, але воно є частиною вас, запрограмоване на те, щоб піклуватися про ваші інтереси. Так що думайте перед тим як діяти, і ви будете жити набагато більш спокійним життям без надто частих злетів і падінь.


Ми часто повідомляємо вам новини про діяльність Темних сил, тому що інакше це б не досягло ваших вух. Але наближається час, коли наша увага більше направляється на збільшення Світу. Темні сили більше не становлять таку загрозу як раніше, і їх потрібно залишити відповідати за наслідки своїх вчинків. Концентруйтеся на ваших власних приготуваннях до Вознесіння, знаючи, що шлях відкритий, і нікому не завадять завершити цей цикл так, як задумано. Ми говоримо вам, все що зараз має значення, це те, що кінець часів вже на горизонті. Наближається день, коли ви нарешті зможете залишити дуальність, проживши в ній стільки багато життів. Насолоджуйтеся цією думкою, бо у вас таке прекрасне майбутнє попереду, якого ви повністю заслуговуєте.


Продовжуйте вести свій звичайний спосіб життя, і коли вам потрібно здійснити які-небудь зміни, ми повідомимо вам. Гроші не будуть мати такого великого значення, знаючи, що буде розподіл світового багатства, яким зараз володіють близько 300 сімей. Велика частина цього багатства було отримано незаконним шляхом, і ми знаємо точно, де його взяти, тому що жоден тайник не сховається від нашого погляду. Разом з прощенням боргу це дасть кожному можливість користуватися тим, що виробляється на Землі. Також буде вивільнено багато технологій для того щоб підняти ваш рівень життя. Звичайно, спочатку вони будуть більше зосереджені навколо тих, хто перебуває в нужді.


Кожен день трохи наближає вас до урядових оголошень, які призведуть до того, що вам будуть відкриватися різні блага. При таких схемах не буде крадіжки, і тільки наші призначені і довірені союзники будуть за всім стежити. Все це повинно початися дуже скоро, і так буде тривати і після Вознесіння. Все, що ми маємо намір зробити, це зрушити з місця, але це буде не раніше, ніж коли ті, хто проти нас, не будуть повністю усунені з дороги. Безумовно варто почекати ці дні і стати свідком, як все буде розвиватися так, як було задумано.


Я СаЛуСа з Сіріуса, і ми володіємо перевагою бачити набагато бiльшу картину того, що відбувається,  анiж у вашої влади. У Галактичної Федерації Світла є технології, які можуть відстежувати діяльність будь-кого і записувати розмову при необхідності. Так що будьте впевнені, що ви в безпеці і під нашим захистом.

Дякую вам, СаЛуСа 
Mike Quinsey (Майк Квинслі)
Translator: IGOR 



Translations

·         ARABIC - UPDATED 



·           FARSI  -  NEW
·          Français
·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck UPDATED
·         HEBREW - NEW
·         MAGYAR/Hungarian
·         Italiano
·         日本語/Japanese  
·         KOREAN/Korean
·         Latviešú/Latvian
·         Lietuviškai/Lithuanian
·          Nederlands
·         NORSK/Norwegian
·          POLSKA/Polish
·         Português
·          Svenska
·         ROMANIAN
·         РОССИЯ/Russian
·         SLOVENSKY/Slovakian
·         TURKISH 
·          Ukranian


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/

 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012