team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, July 6, 2012

06:07:2012



 
SaLuSa 6-July-2012


Не опускайте руки після такого тривалого часу піднесення себе до Світла. В даний час є багато поширюваної дезинформації, але не завжди навмисної, і інколи людьми хорошого наміру які просто невірно інформовані. Також важко змінити стійкі пеереконання, що насаджувалися вам ще в дуже молодому віці. Ті, які прагнули ввести в оману, були дуже розумні, і навіть змінили вашу історію, щоб переконати вас у правильності їх вчення. Тому ми матимемо непросте завдання, щоб виправити те, що надано вам як фактичний, в той час як це - брехня. Це також стосується наук, які зробили свої проголошення без розуміння більш духовних аспектів життя і того, як вони співвідносяться.


Ваша інтуїція є, і завжди буде вашим кращим керівництвом, але в що б те не стало розглядайте будь-яке джерело інформації, чи зручно вам з ним, як засіб перевірки.


Коли ми дамо вам свої звіти вашої історії, буде рішучім факт, що ми можемо підкріпити це абсолютним доказом за допомогою представлення вас людям, хто безпосередньо мав відношення до цих подій. Ми можемо навіть піти назад в часі і показати вам фактичне перегравання подій таким чином, що не може бути жодного аргументу відносно правдивості фактів. Деяким з вас дозволяється піти назад в час в будь-якому періоді вашої історії і поглянути вашими власними очима, що сталося. І не лише це, але ви також зможете розуміти, про що йде мова. Будьте упевнені, що з часом залишиться лише істина, і звичайно, ви доб'єтеся великого прогресу у ваших знаннях.


Ми прибуваємо для того, щоб принести вам істину, і це допоможе створити єдність між вами, тоді як зараз ви дуже сильно розділені. Найважливіша сфера стосується безлічі релігій і їх спроб помістити вас під Єдиним Богом, але їм не вистачає дійсного розуміння фактів, щоб це зробити. Істина буде дана Майстрами, які говоритимуть від свого імені, але це покаже, що кожне зведення переконань повинне буде зазнати сильні зміни, якщо вони хочуть носити хоч би деяку подібність істини. Якщо деякі душі не зможуть здійснити ці зміни до більш просвітленого стану, тоді їм природно дозволять продовжити виношувати свої старі переконання. Ми знаємо, що з часом вони усвідомлюють, що якщо вони хочуть рухатися вперед, їм доведеться поглянути за межі себе. Є душі, які були виучені тому, що інопланетяни є замаскованими дияволами, і мають намір захопити їх. Тоді як історія Галактики показує, що були війни, початі негативними істотами, які захоплювали і знищували планети, зараз над вами немає жодної небезпеки. Ми захищали вас впродовж еонів часу, і нам були надані повноваження контролювати тих, кому дозволено відвідувати Землю. Ми служимо Всесвітові від імені Бога і неспроста називаємося Галактична Федерація Світла. Як ми вас раніше повідомляли, бували виключення, коли по причинах карм був дозволений контакт з Сірими, але навіть при цьому вони ніколи не були справжньою загрозою для вашого світу. 


Коли ми представимо вас членам нашої Федерації, ви не знайдете жодних причин сумніватися в їх меті перебування тут. Нашим наміром було прийти до вас зі світом, і жодним чином наші розмови або манера поведінки не представляють анінайменшу загрозу. Як часто повідомлялося, будь-яка високорозвинена цивілізація, якби захотіла завоювати вас, могла б легко це зробити. Так було до недавніх пір, а зараз ви стали більш здатними захищатися. Насправді недавно ми запобігли вторгненню, яке було останньою відчайдушною спробою захопити вас. Світло на Землі притягує до себе багато уваги і певні темні угрупування всіма силами намагалися перешкодити вашому Вознесенню, і їх спроби не увінчалися успіхом. Ми знову скажемо, що Вознесення відбувається згідно з Божественним замислом і абсолютно ніхто не може перешкодити йому. Наша присутність також призначена для того, щоб стежити за тим, щоб відбувалося лише мінімальне втручання.


Отже, дорогі наші, ваше Вознесіння не залежить від багатьох змін, які, як ви знаєте, повинні почати відбуватися. Вони призначені для того, щоб дуже швидко просунути вас і підготувати до нового життя, що личить душам, які піднялися до Світла. Від вас потрібно припинити руйнування Землі і відновити її для того, щоб Матінка Земля також була готова вознестися. Ми також готові для цього завдання, виконуючи недовгу роботу по всесторонньому очищенню. Для нас це не представляє жодної проблеми, пам'ятаючи про те, що ми маємо в своєму розпорядженні просунуті технології.


Ми знаємо, що ви роздосадовані затримками на початку змін, але вони вже почалися, хоча і в малому масштабі. Приготування завершені, і як завжди вирішальну роль грає вибір часу, але як ви знаєте, існує остаточна дата, до якої все повинно початися повним ходом. Отже не хвилюйтеся, оскільки вам все ще належить взнати те, як ми працюємо, і це уразить вас, коли ви зрозумієте, як швидко ми рухаємося. Цілком очевидно, що ви схильні бачити завдання, які спираються на ваші здібності, але пам'ятаєте, що Галактична Федерація пішла в розвитку на тисячі років вперед вас. Ми контролюємо ваше майбутнє і обіцяємо вам славну перемогу над Темними силами.


Ми могли б дати вам натяк на те, коли повинна статися глобальна подія, але ми навчилися на досвіді, що Людина схильна сприймати це як безперечний факт, звідси і все обурення, коли подія не відбувається. До того ж ми не завжди можемо повідомляти вам причини затримок, і нам потрібно бути готовими змінити курс при першому ж сигналі, як того вимагають обставини. Все, що вам насправді потрібно знати, це що б не відбувалося, ми стримаємо свої обіцянки вам. Ми усвідомлюємо, що ваше терпіння добігає кінця, і ми розуміємо це, бо ви цілком справедливо чекали дії до цього моменту на підставі того, що вам говорилося деякий час назад. Але ми повторюємо, що все йде добре, і в кінці ми не передбачаємо жодних довгострокових проблем. У будь-якому випадку ми готові до всіх можливих змін для того, щоб в безпеці провести вас через період, що залишився до Вознесіння.


Я СаЛуСа з Сіріуса, і я можу повідомити вас, що сама згадка арешту верхівки таємної еліти принесло нове відчуття надії. Врешті-решт, умови на землі погіршувалися нестримно і ви наближалися до повного колапсу вашої цивілізації. Ви позитивно відреагували на хороші новини, і це додало вам натхнення і знання того, що відповідальні за ваше положення будуть усунені – і так це і буде.


Дякую вам, СаЛуСа 
Mike Quinsey (Майк Квинслі)
Translator: IGOR 



Translations


http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
http://www.constanza2003.org/ - Italiano
http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com/ - ESPAÑOL
http://blog.goo.ne.jp/flathead/c/c0a7212b737344c4f990c62a84cd2dc8 / - 日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinromania.blogspot.com/ - ROMANIAN
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
http://gfkorean.blogspot.com/ - KOREAN/Korean
http://turkishgfmq.blogspot.com/ - TURKISH
http://salusainarabic.blogspot.com/ - ARABIC - UPDATED
http://salusainhebrew.blogspot.com/ - HEBREW - NEW
http://gfinlithuanian.blogspot.com/ -Lietuviškai/Lithuanian
       UKRAINIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012