team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, July 9, 2012

09:07:2012




SaLuSa, 9 липня, 2012


Що б ви не побачили або почули, знайте: вiдбувається значно більше, ніж ви усвідомлюєте. Ми постійно допомагаємо нашим союзникам досягати їх цілей, і доки ситуацiя не стає критичною, ми уникаємо безпосередньо втручання. Ми звичайно нестимемо вахту щоб гарантувати безпеку нашим союзникам, хоча ми знаємо, що темні обізнані, що їх час спливає, i тому вони продовжують представляти загрозу. I хоча бувають деякi затримки, будьте впевненi, що ми не вносимо жодної зміни до наших планів, і всі акції, що призначаються, будуть завершені. Для нас час не має тієї ж важливості, і використовуючи лінійний час – це не те, як ми звичйно діємо, але це необхідно для вас, щоб проводити ваші життя уперед.

Для початку ми бачимо вашу перемогу, як вже досягнуту, тому ми упевненi у вашому майбутньому, що б не трапилося. Корпорації і бізнес-структури, які засновані на корупційних методах, викривають свою сутнiсть.

Вони не в змозі витримати енергію, що підвищується, направлену на Землю, це перетворює нижчу енергію, на якій вони процвітають. Правда виходить кожен день, і людськi очі розкриваються, бачучи плани Iлюмiнатiв по поневоленню вас. Це більше не можливо, і ваша цивілізація бере участь в всесвітнiх обширних змінах, які звільнять вас від ваших оков. США - головний центр подiй і своїм прикладом приводитиме світ назад до свободи і процвітання. Цього не станеться за одну ніч, але розвиватиметься швидко із-за нашої присутності.

Очі Всесвіту направленi на вас, I це приголомшує, щоб така маленька планета тримала такий інтерес, але це трапляється з вами і Земля матиме звучний ефект в цьому. Ви - так би мовити остання цеглина в стіні зміни і Підйому, якого кожен чекає. Коли ви увiйшли у нижчі виміри, ви знали, що ця ваша роль надзвичайно важлива для інших, і вас дуже люблять за тi жертви, для якi ви для них понесли. Спочатку ви були повністю опереними духами Світла, якi знали, що можуть випробувати темноту і кінець кінцем знайти вашу дорогу назад. Так, коли ви дивитеся на ваших попутників, не забувайте, що в суті вони точно такі ж, як ви. У Богових очах немає жодного духу кращого, ніж інший, просто вони на різній стадії досвіду.

Дорогі мої, сконцентруйте ваш зір на вашому майбутньому, де можливо не витрачти ваш час і енергію безцільно на речi, що належать до старого режиму, який вже наприкінцi. Їх доля передрiшена і вони будуть переміщені, якщо вони намагатимуться запобігти нашим планам. В даний час вони все ще складають план щоб затримати нас, але це виявиться не успішним, оскільки ми повністю обізнані про їхнi намiри. Провідним гравцям темноти все ще пропонується засіб здачі, і так чи інакше вони мають бути переміщені. Як тільки їх вплив і влада припиняться, ціла система впаде і більше не бути загрозою, яку це все ще представляє.

Світло, яке проникає ваш світ, підносить все бiльше і бiльше душ, яких цілком утримали нижчі вібрації, і вони повільно розуміють правду про їх життя. Вони зараз розуміють, як їм запобігали розуміти дійсну мету життя, і відкриті для правди, яка виявляється. Ми повинні звичайно робити все, що в наших силах, щоб доводити вам інформацію яка підніме ваші життя на вищiй рiвень, яка відкриває Світло до вас. Спочатку вам це здаватиметься приголомшливим, бо так багато різних думок з претензiєю на правду. Як завжди ми запропонували б дотримання вашій інтуїції, але викладачі з'являться на Землі, хто поважатиметься і слідуватиме із-за їх здатності супроводжувати правду.

Не вiдволiкайтесь на те, що трапляється кругом вас, наблюдайте Піднесення, оскільки це буде прекрасний період у ваших життях. Від дослідів скрути і бідноістi ви нарешті насолоджуватиметесь всіма перевагами існування у вищому вимірі. Чистота повітря, земля і моря буде несправжньою після того, що ви вже випробували. Блискучі кольори і краса всього вам ясно вкажуть, що ви - те, де все створення виражається в його найвищій формі. Гармонія і баланс будуть знайденi всюди, де б ви не дивилися, і мир, і радiсть, i насолода життям. Можливо, найбільш дивним буде відкриття, що інше життя формує розмову не лише один з одним, але і з вами. Це буде дуже не схоже на те, до чого ви звикли, і великим буде задоволення пiзнавати вищі світи.

Чому перейматися про ваші справжні умови, коли стільки є, щоб змінити все на краще в такий короткий час. Візьміть це коли це настане, щоб компенсувати все те, що ви вже пережили. Невпевненість про ваше майбутнє була переміщена, тому ви можете нехтувати будь-якими спробами викликати вше відсторонення. Інколи це, можливо, приходить, від людей, які поки що не розумiють всю правду. Як ви вже знаєте, є деякі з упередженими переконаннями, хто все ще чекає, що катастрофічні події якi відбуваються за минулі декілька місяців, як засіб звільнення Землі від вибраних. Як i будь-якоi іншi душi, вони вважають що вони iснують заради самих себе, тому ви можете дозволити їм та іншим говорити їхню правду без того, щоб впливати близько на це. Це - не ваше діло I не ваш обов'язок змінювати віру інших, якщо тільки звичайно ви не запрошені зробити так.

Оскільки ви дізнаєтеся правду про життя і яке це функціонує, ви розумітимете, що ви не повинні заважати намірам інших душ. Віднині нам часто доведеться відступити і дозволяти вам йти вашою власною дорогою вперед. Це - ваш вибір, що ви випробовуєте, і навіть за у ці останнi часи ви зробите свої плани. Ви, можливо, не знаєте, якими є вони заздалегідь, але бути упевненим, що ваше Керівництво і інші помічники гарантують, що це тренує вас, даючи потрібні досліди для вашої еволюції. Вони, можливо, є хаотичними часами але вони - все ще тренування для вашої цивілізації.

Я - SaLuSa з Сiрiуса, кажу вам, що ми з Галактичної Федерації Світла, будемо з вами повністю до Піднесення і після. Це - наш обов'язок і бажання бачити вас дома, у безпецi і сяйвi.

Дякую вам, СаЛуСа

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Дякую вам, СаЛуСа

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Дякую вам, СаЛуСа 
Mike Quinsey (Майк Квинслі)
Translator: IGOR 



Translations


http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
http://www.constanza2003.org/ - Italiano
http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com/ - ESPAÑOL
http://blog.goo.ne.jp/flathead/c/c0a7212b737344c4f990c62a84cd2dc8 / - 日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLSKA/Polish
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinhungary.blogspot.com/ - MAGYAR/Hungarian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinromania.blogspot.com/ - ROMANIAN
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
http://gfkorean.blogspot.com/ - KOREAN/Korean
http://turkishgfmq.blogspot.com/ - TURKISH
http://salusainarabic.blogspot.com/ - ARABIC - UPDATED
http://salusainhebrew.blogspot.com/ - HEBREW - NEW
http://gfinlithuanian.blogspot.com/ -Lietuviškai/Lithuanian


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/

 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012