team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, January 31, 2017

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 27 січня 2017


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 27  січня  2017  

Ви залучаєтеся до творення велетенських змін, що, коли ви озирнетеся назад, то бачитимете  як поворотний пункт в історії Землі. Вони потрібні, щоб відмести те, що затримує вас  і створити  шлях для змін, які встановлять сцену  для початку  Нового Віку. Темні сили більше не мають достатнього контролю, щоб диктувати шлях майбутнього розвитку. Вони також відчувають наслідки втраченого доступу до безмежного фінансування їх чорних проектів. Вони також переконуються, що неможливо жорстко управляти подіями на Землі  і люди, які побоювалися розказати те, що вони знають,  зараз відчувають хоробрість це зробити. Це усе означає зсув повноважень на Землі, і ті, хто працює для Світла, більше не відчувають себе обмеженими. Президент Трамп  має список важливих змін, які він бажає зробити і він не втрачає часу, щоб їх здійснити.

Оскільки більшість людей не знають, що відбувається на Землі, то вони не можуть зрозуміти, що відбувається  і причини цих змін. Проте, згодом все стане очевидним, особливо з майбутнім офіційним анонсом нової Республіки США. Події повинні статися дуже швидко і ви можете бути упевнені, що ті, хто здійснює позитивні дії, захищаються вищими Силами Світла. Ваша доля і доля  Землі – вознесіння   і зміни триватимуть до готовності  такої важливої події. Отже,  спробуйте зрозуміти, що зміни потрібні, навіть якщо вони викликають деякий дискомфорт. Колись ви озирнетеся назад і побачите, що усе що відбувалося, було спрямовано  на виконання передбачень  у зв'язку з Новим Віком.

Новини про події дуже контролюються  і темні сили все ще мають достатню владу, щоб обмежити те, що ви читаєте. Тому ви не в змозі прочитати про істинну природу того, що з’являється, але з обережністю можна знайти достатньо інформації в Інтернеті, щоб отримати загальне розуміння. Оскільки зміни посилюються, то все більше відкривається джерел, які  готові надати правду. Також вам не повідомляється про те, що відбувається в небі вище  вас і що різні кораблі, у тому числі і із Землі вступили  у бій, щоб довести свою перевагу. Проте, навколо Землі  є захисний щит, який не пускає небажаних зловмисників.

Кабала втрачає свою владу над подіями, які відбуваються на Землі, і це те, що може привести до краху Ієрархії. Проте, будьте упевнені, що ваша доля вже вирішена і ви переможете, оскільки ви продовжуєте свій шлях до Вознесіння. На це було видано декрет тими, хто контролює події на Землі, тож байдуже, якщо з'являться інші обставини, ви не зможете в результаті програти битву. Справи  зазвичай просуваються  дуже повільно, але ви знаходитеся в періоді, коли вони трохи збільшать швидкість і надолужать упущений час. Ви були дуже терплячі і ми рекомендуємо зберігати спокій  незважаючи на провокації, оскільки дуже важливо, щоб ви тримали свої вібрації якомога більш високими. Інакше, темні сили отримають вигоду з цього, тому що вони свідомо викликають так багато неприємностей, страху і безладдя, як тільки можливо.

Для тих, хто бажає розказати  іншим, будьте упевненими, що вони готові до такої інформації. Занадто багато залякування іноді має протилежний ефект до того, що призначалося. Гарантуйте людям розуміння того, що очищення на благо усіх духів і є частиною плану входу в Новий Вік. Вибір часу змін важко  передбачити, оскільки ситуації повинні знаходитися на певній стадії, щоб вони відбулися. Головною турботою є безпека учасників, оскільки їх дії можуть наражати на небезпеку їх життя. Вся послідовність подій побудована на тому, щоб ви швидко просувалися вперед і, важливо, щоб вони не переривалися або зупинялися з будь-якої причини. Будьте упевнені, що план розголошування добре продуманий  і буде дозволено змінити напрям, якщо це буде потрібно.

Наближається час, коли ви повинні побачити Істот з Внутрішньої Землі, які вийдуть на поверхню. Вони природно чекають відповідного часу, коли зникне будь-яка вірогідна загроза їм. Еволюціонувавши набагато далі, ніж Люди, вони можуть багато чого запропонувати, що допоможе вам досягти успіху в прискоренні змін, які рухатимуть вас в Новий Вік. Є також інші цивілізації, які допоможуть вам в дусі взаємної дружби. Це буде новий досвід для багатьох з вас, який підніме вас врешті-решт з негативності, з якою ви зіткнулися.

З приходом одкровень про ваші досліди на Землі, вас будуть добре перевіряти щодо вашої спроможності триматися в стороні від пошуку помсти на тих, хто винен в злочинах проти Людства. Проте, ви не повинні дозволяти собі шукати це, оскільки правосуддя здійснюватимуть ті, хто краще усього придатний, щоб мати справу з такими злочинами. Вони прийшли із вищих царств і дуже досвідчені в роботі з такими питаннями. Вони повністю є Світлом і прагнутимуть підняти винуватих вгору до вищих вібрацій, щоб дати їм можливість піднятися знову. Ніхто не розглядається як втрачений дух без зробленого зусилля, яке  змушує повернутися їх до Світла.

Це тільки недавно,  ви почали розуміти, що ви живете у світі мрій, які не відповідають  вашій істинній реальності. Ви часто прокладали свій шлях через джунглі брехні і обману, але ваші досліди витрачалися не даремно, оскільки вони дали вам величезну силу, з якою ви будете наставниками для інших, хто стикнувся з нижчими вимірами. Ви успішно боролися з викликами, які стояли на вашому шляху. Ви зараз можете упевнено протистояти тим Істотам, які вважають, що завжди права сила  і не мають ніякої любові або розуміння до інших рас, які еволюціонували вище такої віри.

Ви, можливо, вважали б, що темним силам потрібно залишити їх власну долю і звичайно дозволити їм випробувати те, що вони вибрали. Проте, усі їх дії несуть відповідальність за результат і не будуть подолані  доти, поки вони не зрозуміють правду. Бог не бажає бачити, що духів постійно доручають темряві і заохочує сили Світла допомогти їм вийти з їх брехливої  віри. Час – це цілитель,  але деякі духи так занурені в нього, що вони не можуть осягнути кращий спосіб життя. Кожен дух, який повернувся до Світла вітатимуть з розкритими обіймами і кожен отримає допомогу, щоб підняти себе знову вгору.

Я знаю, що зовні існує великий безлад на Землі, але оскільки все очищається, то ми бачимо позитивну мету в тому, що відбувається. Тож я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012