team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, January 17, 2017

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 13th January 2017_ua

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 13th January 2017

Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 13  січня  2017

 

 

 

Тільки ви озирнетеся навкруги, то побачите, що стільки всього відбувається з вашим світом, що він став абсолютним центром активності. Повільно, але безсумнівно ті, хто має справу з усіма аспектами війни переконуються, що важко продовжувати їх дії з будь-якою упевненістю, оскільки їх підтримка не така  сильна, як це було раніше. Також Сили Світла стали більш активними  і досягають набагато більше успіхів, ніж очікувалося. Їх упевненість зростає і багато хто зараз знає, що вони будуть підтримуватися Світлом. Отже, вони нарощують свій успіх, який буде навіть більшим, як тільки вони зможуть застосувати сучасні або навіть більш передові методи.

 

Ви багато приділяєте уваги  майбутній ревальвації  ваших валют, яка починається зараз. Її вплив матиме величезне значення для  Світового Ринку, що дасть усім  країнам рівну можливість торгувати один з одним. Тоді ви зможете остаточно стверджувати, що усі існують у надійному  Світі, де встановлений мир  і нема меж  вашим амбіціям. На той час на Землі більше не буде темних сил  і запанує мир і щастя. Отже, продовжуйте ваші добрі справи і ніколи не сумнівайтеся в тому, що  результат  вам сподобається.

 

Незважаючи на зовнішній вигляд  все продовжується добре і ми постійно контролюємо усю діяльність на вашій Землі. Як ми підкреслювали раніше, вільний вибір застосовується до усіх духів, але очевидно з ним настає  відповідальність за ваші дії. Ось чому в кінці життя ви усі маєте переглянути його, щоб переконатися, чи добре ви зробили згідно з вашим життєвим планом, і де причини, якщо ви зазнали невдачі. Знайте, що будь-який інцидент можна переграти точно так, як це фактично сталося, і по суті  це дозволить вам побачити ваші правдиві наміри і дії. Ми повторюємо, що ніхто не осуджує вас окрім вас самих. В результаті  ви вирішите, як "грати" те, що ви випробуєте знову, і який шлях дасть вам можливість бути успішними не залишаючи  вас ще з більшою кармою. Також, кожен з вас отримує допомогу, щоб надати вам можливість здолати будь-які проблеми, з якими ви можете стикнутися.

 

Будьте упевнені, що карма торкається не тільки негативних проблем, оскільки "благодіяння " може бути порівняне з негативними проблемами. Ніхто не хоче обманювати вас або  завести вас в неприємне становище, зовсім ні, оскільки ваші наставники знаходяться  завжди з вами і готові запропонувати надійну пораду і допомогти розглянути питання. Вони ніколи не докорятимуть вам або показуватимуть  щось інше, окрім  любові і доброти. Ніякий дух не відчуває, що він безнадійний, і якщо у будь-який час дух вирішує повернутися до Світла, то його наставники  будуть раді допомогти йому  вернутися назад. "Служіння іншим" – ключові  слова, оскільки ви просуваєтеся вперед до вищих вимірів.

 

Поки ви на Землі, то ви прагнете отримати завдання, які при успішному завершенні піднімуть вас вгору. Проте, коли вам більше не потрібні досліди нижчих вимірів для еволюції, то ви матимете більше думок щодо того,  в якому напрямі вам йти. Проте підкреслюємо, що ви, можливо, спеціально  прийшли на Землю, щоб допомогти тим духам, які борються, і коли ви завершили свій контракт, то ви можете автоматично повернутися до вашої домашньої планети. Ті з вас, хто прийшов на Землю з цією метою,  зазвичай будуть знати  про свій  статус і будуть знати, що знаходяться  тут з викладацькою місією. Досить багато людей знаходяться  на Землі з цієї причини і можуть займати посади, де їх знання і досвід будуть дуже корисні.

 

Частиною вашого стрибка у Новий Світ буде запровадження усіх видів винаходів, які рухатимуть вас в Новому Віці. Деякі вже існують і утримуються від вас тими, хто вважає за краще тримати вас в темряві. Проте, деякі винаходи готові до поширення, але їх очевидно затримають до тих пір, поки їх не можна буде запровадити безпечно. Мотори автомобілів кінець кінцем перебудують і наближається час, коли бензин більше не буде потрібний  для двигуна внутрішнього згорання. Ви на грані багатьох великих змін, що тим часом можуть тільки з'явитися в стартстопному режимі.

 

Будьте упевнені, що, як тільки практично будуть представлені багато винаходів, то вони підвищать  якість вашого життя. Наприклад,  зміни  засобів перевезення будуть дивовижним одкровенням, коли відстань більше не представлятиме проблему, тому що швидкість подорожі буде такою великою, що вона перевищить  вашу уяву. Так багато винаходів готові до впровадження, які зупинялися темними силами і фактично використовувалися ними, щоб  поставити вас у невигідне становище. Проте, деякі винаходи проходили, але тільки там, де це також було вигідно їм.

 

Ви тільки піднімаєтеся із темних віків і це не забере багато часу, щоб забути труднощі проживання в цьому теперішньому циклі часу. Повільно,  але безсумнівно, з'являться нові нововведення, які  запропонують рішення ваших проблем, даючи вам більше вільного часу для "себе". Дні, коли ви практично працювали усе ваше життя для того, щоб вижити – злічені, і навіть з часом стане непотрібною ваша монетна система. Усе спрямовується до повної зміни  укладу вашого життя  і нічому не дозволено  віддалити цю можливість.

 

Ваші молодші покоління вже були  "Новим Віком", коли вони прийшли на Землю, тож ви зможете побачити, як при наданих  можливостях вони швидко візьмуть вас в "обітовану землю". Вищі Істоти, які спостерігають за розвитком  Землі, добре обізнані про ваші потреби, і вже запланували ваш шлях до дивовижного майбутнього через Вознесіння. Зовсім нічого не зможе перешкоджати вам насолодитися усім, що приходить з тим, що ви вимагали. Життя стане зовсім іншим  і за короткий час  буде  мало подібне на те, що ви зараз  випробовуєте.

 

Ваші колективні думки допомагають встановлювати зразок майбутнього, тож важливо завжди думати і діяти позитивно. Фактично з часом  мова стане непотрібною, оскільки буде швидше і ефективніше  користуватися силою думки. Проте, до цього часу ще далеко, але це дає вам ідею відносно того, як все розвиватиметься. Отже,  ви маєте усе, щоб чекати з нетерпінням, навіть якщо ви знаходитеся на останніх стадіях вашого життя. Цей рік буде повний подій, які приведуть вас до закінчення воєн  і досягнення  постійного світового миру.

 

Насолодіться обіцянками майбутнього, знаючи, що вони  будуть проявлені, і умови будуть змінюватися так, щоб задовольнити і сподобатися  вам. Кожен з вас сприяв утворенню подарунків, які чекають вас, і багато друзів із багатьох минулих життів також прийдуть привітати вас з розкритими обіймами і благословеннями. Настає радісний і щасливий час, коли розпочнуться святкування, оскільки ви повертаєтеся додому.

 

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від  мого Вищого Я.

 

У Любові і Світла.

 

Майк Куінсі.

 

 

Вебсайт: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012