team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, February 5, 2017

UKRAINIAN -- Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я – 3 лютого 2017



Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я – 3  лютого 2017  



Навряд чи треба посилатися на те, що все на Землі збільшує швидкість і вже майбутні зміни виносять змішані реакції. Якщо не зазирнути по  той бік безпосередніх подій, то дуже важко зрозуміти необхідність  багато того, що має місце. Мета – передусім  підготувати вас до Вознесіння і заохотити вас підтримувати мирний  світогляд, незважаючи на те, що відбувається  навколо вас. Очищення іноді викликатиме нестійкість, але необхідно привести людство до вищого рівня, який бажаний, щоб відбувався реальний прогрес. Люди отямлюються від того, що відбувається і усвідомлюють плани Ілюмінатів. Реальна влада належить людям і вони починають намагатися  впливати  і це викликатиме помітні відмінності.

Зараз відбувається зміна влади і вам належить схопитися за цю можливість,  щоб ваш голос почули. Вони знають, що ви можете перемогти будь-кого, якщо ви зробили такий вибір, тому вони помітять ваші вимоги. З плином часу, рішення не будуть прийматися без згоди громадськості. Проте, не можна випустити з поля зору остаточну мету – підняття  вас до вищого рівня свідомості  і, таким чином, повністю підготувати вас до підняття. Енергії зростають все швидше і немає ніякої причини, чому ви не будете здатні в той же час підняти свою  свідомість. Залишайтеся сконцентрованими і не відволікайтеся на те, що відбувається  навколо вас, навіть якщо ви стикаєтеся з хаосом. Зміни не заберуть багато часу, щоб матеріалізувати виплати, тож очікуйте  бажаний результат.

Вищі сили грають велику роль  у вашому майбутньому і не оспорюючи ваш вільний вибір, направлять вас по шляху, який призведе до завершення. Зараз ніщо не може зупинити прогрес у напрямку до вашої мети, тому що, як колективна свідомість, ви вже вибрали курс. Він, можливо, не є вибором кожного духу, але ті, хто вибрав інший шлях також шануватимуться. Кінець цього Сонячного Циклу буде часом святкування, оскільки так багато духів досягнуть успіху в підйомі їх вібрацій для приготування до Вознесіння. Знову настане можливість, але вона не виключена  у будь-який час, якщо дух готовий піднятися.

Багато духів будуть украй спантеличені або навіть стурбовані подіями, які відбуваються. Коли хаос здається всюдисущим, оскільки рушаться основи старого Віку,  важко побачити, що піднімається на новому горизонті. Ця  подія відбудеться,  незважаючи на будь-яку дію, щоб затримати або перешкодити. Старе відслужило свою мету і скоро ви надолужите упущений час, застосувавши відхилені нові технології, за яких ви були б вже приблизно на 50 років попереду того, де ви знаходитеся  зараз. Проте, потрібні зміни не можуть більше затримуватися і багато духів чекають правильну можливість, щоб реалізувати їх земні досліди.

Прийде час, коли ви узнаєте про плани Ілюмінатів по контролю Людства, то ви маєте право припускати, що це їх кончина приведе до кращих часів. Люди будуть шоковані тим, що узнають, як планувалося ваше майбутнє, оскільки тюремна  планета Земля прогресувала до такого ступеня, що вас змогли індивідуально контролювати з Космосу. Так, можна було вибрати будь-яку особу і навіть підслухати її розмови. Просування в технології сталося так швидко, що можна справді сказати, що ви живете і працюєте в минулому. Ви вже могли звільнитися від хвороб і бути повністю незалежними від багатьох пристроїв, які ви все ще використовуєте. Отже, як тільки ви зможете перейти  в Новий Вік, то усі його переваги поступово стануть  доступними вам. Нині ви – раби  вашої роботи і маєте мало часу для особистих пошуків, але  ви починаєте розуміти, що ви поступово станете вільними і матимете достатньо часу для усіх ваших інтересів.

Ваші життя на Землі жодним чином не були витратою часу, оскільки із-за жорстких викликів, які ви випробували, ви готові допомогти іншим, хто слідує по ваших стопах. Оскільки духи збирають різний життєвий досвід, то вони іноді спеціалізуються в певних областях  і стають Майстрами по праву. Але ніякий досвід ніколи не витрачається даремно і  завжди  іншим цивілізаціям, які слідують по вашим стопам, потрібна допомога. Ви були загартовані у битвах з темними силами і зараз стаєте переможцями навіть хоча вони ще не закінчилися. Оскільки ви переміщаєтеся у вищі виміри, то будуть інші, хто побажає поділитися і отримати вигоду з вашого досвіду. Майте на увазі, що ви охоче опустилися в нижчі виміри, щоб допомогти тим, хто вморожений у них, знаючи, що  ви допоможете їм піднятися.

Деякі духи не вірять, що вони добровільно опустилися в темряву, щоб допомогти духам, яких вона поглинула. Ви звичайно це зробили, і вас би не вибрали, якби тільки вас не вважали придатними для таких завдань. Допомога вашим братам і сестрам знайти Світло приносить багато задоволення і отже починається їх зворотня поїздка додому. Ви всі єдині, то що може бути природнішим, ніж бажання підняти їх вгору. Думайте про вашу власну ситуацію і допомогу, яку ви отримуєте від ваших наставників, без якої  ви витратили б набагато більше часу, щоб еволюціонувати. Кожен з вас стикається з викликами і чи ви вірите чи не вірите, поряд завжди є допомога, але можуть бути причини, чому ви повинні пройти через  ваші власні досліди. Ваш життєвий план вже був обговорений з вами перед інкарнацією і ваші наставники  зроблять все, щоб гарантувати, що ви його дотримуєтеся.

Життя на Землі може бути дивовижним і запаморочливим, або жалюгідним і неприємним, але все це – досвід, який добре слугуватиме вам деякий час в майбутньому. Очевидно ваш досвід матиме значення тоді, коли ви допомагаєте здолати проблеми  іншому духу. Зовсім нічого  не може зрівнятися з фактичним досвідом  і ви маєте дякувати і позитивно висловлюватися за таке щедре використання вашого часу. Служіння іншим в дуальності – це шлях,  яким  ви еволюціонуєте дуже швидко, особливо у ваших теперішніх обставинах, коли є велика ступінь невпевненості і маленька ознака майбутніх змін, які піднімуть вас вгору.

 Більшість з вас – загартовані  мандрівники, хто відкритий для пропозицій відносно того, як краще використовувати ваші таланти. Ви – фактично  Майстри по праву, хто звик до зустрічі з різними викликами, з якими стикаються духи, які еволюціонують. Іншим разом ви, можливо, виберете інші досліди, оскільки тільки ви робите остаточний і завершальний вибір. Очевидно життя у вищих вимірах, до яких ви повертаєтеся, більш мирне і менш суворе.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012