team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, August 9, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 5 серпня, 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 5  серпня, 2016


Все-таки час знову збільшує швидкість і багато хто з вас здивувався  тому, як швидко проходить цей рік. Це повинно продовжуватися, оскільки вібрації піднімаються все вище і вище. Наближається Вознесіння і коли воно прийде, ви вмить підніметеся. Оскільки Людство продовжує піднімати свої вібрації, то можливо ви досягнете оптимального рівня дуже скоро, але знайте, що в цьому теперішньому часі все знаходиться в постійному стані змін, тому щось  пророкувати важко. Проте, остаточне рішення зробить Бог цього Всесвіту.

Будьте упевнені, що Підйом йде повним ходом і ніщо не може зупинити передбачений результат. Отже ігноруйте  дії кабали, хто все ще вважає, що вони тримають владу, щоб перешкодити спробам  припинити їх війну проти людей Землі. Їх влада  уже обмежена і вона ніколи не повернеться до попереднього рівня. Їх дні полічені  і кінець кінцем вони не матимуть ніякого вибору, окрім як здатися. Будь-які спроби уникнути правосуддя терпітимуть невдачу і вони кінець кінцем будуть видалені з цієї планети. Їх фаворити  все ще можуть доставляти клопіт, але вони  також будуть вимушені відмовитися від їх планів захопити владу на  Землі. Brexit ріс швидко і так триватиме, оскільки  інші також приєднаються, що  надасть можливість країнам втекти від кігтів  Ілюмінатів.

Сум'яття триватиме, оскільки старі енергії згасають, а нові займають їх місце. Негативні сили знаходяться в сум'ятті, оскільки їх позаземні Правителі більше не можуть їх підтримувати. Колапс вже змусив їх вести переговори про визнання провини, щоб зберегти їх життя, і примиритися з тим, що їм запропоновано розміщення там, де вони не зможуть більше  втручатися в майбутні плани  Землі і її цивілізації. Що б не сталося,  не дозволяйте страху  входити у ваші життя  і завжди підтримуйте позитивні погляди. Немає сенсу хвилюватися, оскільки все йде по плану  і  приведе до бажаного результату. Ті з вас, хто вже готовий, підніметься із зростанням  вібрацій, які призведуть до Вознесіння. Знайте, що багато чого станеться, щоб просунути вас в Новий Вік і подарувати вам  досягнення, в яких вам свідомо відмовляли.

Новий Вік проявиться  дуже швидко, представляючи багато змін у вашій якості життя. Прогрес, який стримувався,  буде швидко надолужений і усі духи отримають від нього вигоду. Ви стоїте на грані бажаних змін, які звільнять вас від потреби витрачати ваш час просто для роботи, щоб існувати. Ви матимете більше часу для дозвілля і творчих авантюр, які принесуть вигоду багатьом людям. Зміни можуть передбачати деякий ступінь сум'яття, але будьте упевненими, що ті, хто відповідальний за них мають владу, щоб дотримуватися абсолютного мінімуму. Ніхто не втратить, оскільки кінець кінцем ви всі отримаєте користь у багатьох відношеннях, які забезпечать  вам  зручне і тихе життя. Бідність і нужда  стануть річчю минулого часу, оскільки усі матимуть достатньо для їх потреб.

В загальних термінах, зміни ліквідують усі форми забруднення і там, де завдання "очищення" здаються непереборними,  як наприклад ваші моря і океани, є технології, які перевищують ваші теперішні  і які досягнуть чудотворних результатів через дуже короткий час. Порівняно з новою Землею, яка чекає вас, ваша теперішня  ситуація рівноцінна проживанню в Середньовіччі. Інтуїтивно ви маєте бути здатними визнати такі зміни, оскільки перед вашою інкарнацією, ви знали потенціал  Землі і її цивілізації. Поздоровлення доречні, оскільки  завдання, які  усі ви виконали,  ні в якому разі не були легкими, але в головному  ви залишилися вірними їм. Разом ви здолали  виклики, кинуті вам і зараз  стоїте з високо піднятими  головами, оскільки  завершальна перемога над темними силами гарантована. Вони отримають можливість виправити помилки їх шляхів, оскільки Бог все ще любить усі духи, незважаючи на їх падіння в немилість. Бог не мстивий і не карає тих, хто грішив і замість цього надає  кожному можливість повернутися до Світла,  оскільки Іскра Бога незмінна.

Майбутнє збуджує і деяким чином компенсує  багато життів, які ви провели в нижчих вібраціях. Майте на увазі, що вас ніколи не примушували до ваших дослідів і спочатку ви добровільно запропонували провести життя в очевидному відділенні від Бога. Виклик в тому, щоб подорожувати Шляхом Світла знову до Вознесіння після завершення ваших дослідів, з яких ви отримали багато користі, щоб допомогти іншим, подорожуючим тим же шляхом. Увесь досвід має значення, навіть якщо на ваш погляд  він не має сенсу. Кожен дух ростиме в дуальності, навіть якщо ви робите крок  назад на кожні два кроки вперед.

Деяких людей турбує думка, що вони змогли інкарнуватися або як Чоловік, або як Жінка, оскільки в їх теперішньому  тілі вони не можуть уявити існування в будь-якому іншому. Будьте упевнені, що усі ви випробовуєте обидві форми тіла, інакше ви стали б неврівноваженими, якщо б ви цього не зробили. У вищих вібраціях ви кінець кінцем стаєте двостатевою Істотою, яка є урівноваженим станом, якого ви  всі досягнете. Як ви можете уявити  або випробувати, у будь-який час ви – все  ще суміш Чоловіка і Жінки,  але зазвичай з переважанням статі, в якій  ви народилися. Проте, ви, можливо, чули про людей, які настійно відчувають, що вони знаходяться в неправильному тілі і випробовують зміну статі, щоб пристосуватися до цього. Зрозумійте, що такі досліди відомі  духу перед втіленням  і приймаються,  як частина їх навчання  і еволюції.

Ви вводите часи, де правда повинна вийти вперед і кінець кінцем, оскільки вібрації піднімаються,  тільки правда і може існувати. Тому  надається  можливість людям жити з правдою і вони не зможуть думати про що-небудь протилежне.  Ви  можете  запитати  себе відносно того, чи хотіли б ви, щоб це було по-іншому. Спробуйте зрозуміти, як чудово і спокійно мало бути, знаючи, що усе засновано на правді, і тому усім можна повністю довіряти. Ви знатимете, що ви можете довіряти тому, що вам говорять і ніхто не спробує вас обдурити,  або взяти верх над вами. Вони – якості  істинної любові, яка універсальна і ніщо менше не може існувати у вищих вібраціях. Ви можете  піти іншим  шляхом, щоб досягти таких рівнів,  але повинні знати   у якому напрямку ви працюєте і бути готовими.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями і хай Світло осяє  ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012