team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, July 18, 2016

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 15 July, 2016



Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 15  липня, 2016



Події прискорюються і оскільки вібрації збільшуються, то ви швидко прямуватимете до останніх днів старого Віку. Кожен дух, чи він розуміє, чи ні впливає на це, але мало хто розуміє, що відбувається. Здається, зміни не мають ніякої очевидної мети і викликають у деяких людей страх без жодного уявлення, що їх чекає в майбутньому. Більшості невідомо, що все це – частина  очищення, яке потрібне, щоб встановити місце дії  для  проявлення Нового Віку, коли не може бути ніякого втручання. Вже більшість країн знають, що наближаються великі зміни, і що вони  будуть на благо усім  і об'єднаються в співпраці. Тим часом старі енергії відмирають, і не без боротьби, але від цього не буде ніякій користі, оскільки ніщо не перешкоджатиме змінам. Історія покаже, що Brexit був початком кінця для Ілюмінатів і їх амбіцій, оскільки бажання бути здатними управляти своєю власною долею поширюватиметься на інші країни. Вже деякі наслідують приклад Британії  і розвал ЄС, здається, не зупиниться.

За кулісами є рух у напрямку до свободи вибору і  вимога повернути  право визначити ваше власне майбутнє. Це залишить багатьох людей у важкому фінансовому стані і багатьох чекають важкі часи. Проте, Сили Світла добре підготувалися до такого часу, і зможуть гарантувати, що допоможуть усім людям. Щоб запустити розподіл фондів NESARA потрібні безпечні обставини, а не ті, що існують нині. Це може звичайно початися скромно там, де фонди знаходяться в безпеці,  але, щоб задовольнити все населення потрібно  повністю контролювати  усі  аспекти. Коли настане правильний час, то будьте упевнені, що Сен-Жермен  очолить дії по розподіленню  фондів.

В результаті того, що відбувається  навколо вас, наближаються завершальні дні старого Віку. Це дозволить надати більше часу впровадженню  нових ідей і досягнень, які рухатимуть вас в Новий Вік. Як ви почали помічати,   дуже багато прийнятних змін вже спливають на поверхню і головні зміни слідуватимуть дуже швидко. Як тільки вони розпочнуться, то ніщо не затримає   їх поступ  до людей, оскільки в  Зоряних  людей є масивний потенціал, який зможе  підтримати швидкісні дії. Разом з особистими виплатами є наміри допомогти в  інших областях,  як наприклад транспорті і охороні здоров'я. Ці  усі частини грошових надходжень перенесуть вас швидко в Новий Вік, таким чином ви зможете почати отримувати деякі з виплат. Поки усе це відбуватиметься,  ви продовжуватимете підніматися, і в не так вже віддаленому майбутньому забудете  нижчі рівні.

Працівники Світла повинні допомогти іншим, коли вони страждають, оскільки майбутнє дивовижне і майже не піддається  опису. Розглядаючи хаос, який тепер оточує Землю,  це здавалося б неможливою мрією. Проте, з технологіями, які далеко попереду ваших теперішніх здібностей, питання скоро врегулюються. Ви побачите, як швидко  відновиться порядок  і встановиться мир. Отже пам'ятайте, що багато з того, що обіцялося,  буде вам надано, але тільки тоді, коли настане правильний час і буде безпечно зробити так.

Деякі люди хвилюються  тому,  що вони не підозрюють про причини умов, в яких вони тепер існують. Істоти Світла  повинні запевнити їх, що все буде гаразд і що головних змін залишилося чекати не довго. Як тільки  стане очевидним, що бажані зміни на місці, вони зможуть побачити вигоду для себе. Це також стосується урядів, оскільки  в Новому Віці   вам потрібні люди, які управляють вами, і які  несуть Світло. Люди також зможуть більше сказати  і залучитися до справ відносно того, як вони трактують, а старі закони, які не засновані на Законах   Одного, будуть видалені.

Вже просвітлені  діти готуються узяти відповідальність і допомогти вам зайняти ваше місце в Новому Віці. Вони – старі  духи з необхідним досвідом, щоб просвітити  вас  і допомогти вам також  піднятися. У майбутньому періоді ви повинні продовжувати швидко еволюціонувати доти, поки не будете повністю  готові до Підйому. Це  ваша кінцева мета на цей час і багато духів допомагають вам усім підготуватися. Це  головна особливість вашої еволюції в цей час  і допомога  завжди   під рукою. Фактично, вона було там завжди, але в минулі часи вібрації були такими низькими, що багато хто не підозрював про присутність інших духів.

Для багатьох це час випробувань,  який повинен визначити, коли  ви будете повністю готові до Підйому. Якщо ви ще не готові, то є все ще достатньо часу, щоб прогресувати. Багато духів працюють з вами і вони ведуть вас уздовж вашого обраного шляху. Коли ви озирнетеся назад на вашу поїздку в нижчих вібраціях, то ви здивуєтеся, як  ви успішно здолали всі ваші виклики. Вам ніколи більше не буде потрібно подорожувати тим же шляхом. Ви визволили себе із щільності і темряви нижчих вібрацій, через явне визначення і наполегливість. Проте, завжди  деякі з вас  побажають  повернутися  назад і допомогти іншим, хто все ще бореться.

Поки на Землі, ви всі майже без виключення маєте сильні зв'язки з іншими. Вони не обов'язково гарантують, що включені духи збираються підніматися в той же час з вами, але ви можете з'ясувати, де вони. Деякі духи захочуть піти з планети,  але ви все ще зможете контактувати з ними. Звичайно сильний зв'язок  завжди зв'язуватиме вас знову і ви зможете знову встановити контакт з ними. Деякі духи приходять  групами, які сформувалися із-за їх подібних інтересів і бажань. Фактично  вони стають єдиним  духом  і   всі еволюціонують разом.

У загробному житті  ви буквально зможете знайти все, що ви тільки можете уявити,  оскільки  Істота Світла  може подорожувати силою думки. Оскільки ви починаєте розуміти, життя повністю відмінне до того, до якого ви звикли раніше. Все ж, ви можете все ще переміщатися в тіло з метою подолання вищої форми проявлення. Порівняно з цим, життя  на Землі – це таке повільне переміщення і ви проводите багато часу переміщаючись  від одної точки до іншої. Як Світлова Істота,  ви можете просто подумати  де ви хочете бути і подорожувати туди миттєво. Так багато речей відмінні від того, до чого ви звикли, що вам  радять  зберігати гнучкий розум.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012