team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, May 9, 2016

Ukrainian -- Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 6th May 2016



Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 6 травня 2016  



Оскільки негативні сили відступають, то такі позитивні дії продовжують створювати те, що  призведе  до виконання обіцянок, даних вам. Відбуваються головні просування вперед  і те, що   корисно  для  людства, неможливо зупинити. Вам давно відомо про завдання, які  нині виконуються  і незабаром будуть надані деталі досягнутого прогресу. Беручи загалом те, що відбувається, очевидно, що темні сили  відступають і втрачають свою  владу, щоб диктувати шлях у майбутнє. Ревальвація валют вже далеко просунулася вперед і перешкоджання їй  викликає тільки незначні проблеми. Вона – ключ  до головних змін на Землі, яка прискорить  решту змін, які під  контролем. Залишається  тільки продовжувати перешкоджати темним силам  поширювати  їх наміри  захопити владу на  Землі, і в цьому прийняті  міри обережності були дуже успішними.

Будьте упевнені, що Сили Світла підтримують потужні союзники, які гарантують, що зміни будуть відбуватися  дуже швидко. На кожній стадії були зроблені  застереження, щоб гарантувати, що вони розвиваються  без втручання. Ви все ближче до вигод, які чекають на вас,   відколи почався новий цикл. Вигоди піднімуть вас у багатообіцяючий Вік   мирного існування, вільного від  тих, хто залишається в темряві. Коли ви озирнетеся назад, то ви зрозумієте, що ваші  досліди через багато життів в нижчих вібраціях,  допомогли вам еволюціонувати набагато швидше. Ваша наполегливість і лояльність до Світла будуть  винагородженні так, що нині ви не можете повністю осягнути їх міру. Ваше майбутнє можна буде описати як "Небеса на Землі" і це буде прекрасний час для вашого повного задоволення, без будь-якого ризику завадити вашому мирному існуванню.

Тим часом ви повинні твердо дотримуватися вашої точки зору  на ваше найвище вираження Світла, і жити  згідно з вищими вібраціями. Таким чином ви підготуєте  себе до ваших дослідів у вищих вібраціях, які чекають на вас. Багато груп, які працюють для Світла, продовжують направляти вашу ходу  і захищають вас від  темних сил,  запобігаючи їх втручанню. Повільно, але безсумнівно,  ви досягаєте  вищих рівнів існування, де є тільки Світло. Там  ваша доля і гарантія, що ви станете повністю  Істотою Світла. Рівень, який ви  залишаєте, був  мало схожим  на вашу істинну реальність, але він служив  його меті, максимально випробовуючи вас і  отже, посилюючи вашу здатність стати сильними перед лицем  будь-якого виклику. Ви знали, що станеться, оскільки ви спустилися  із різних рівнів, але все-таки ви міцно трималися за ваше Світло. Проте,  вас будуть поздоровляти з тим, що  ви пройшли   строге випробування  і можете йти далі з високо піднятою головою.

На Землі ваше тіло швидко старіє  і коли ви вступаєте в старість, це зазвичай супроводжується  хворобою і різними іншими проблемами. Проте, у вищих вібраціях, коли вам треба користуватися тілом, то воно не схильне до змін і його стан залишається стабільним. Воно надає можливість духу відкласти його в сторону після використання і повернутися  до нього, коли  знову буде потрібно. Ви повинні  вже знати, що  не буде старіння,  як зараз, і звичайно не буде хвороб. Це також стосується і  інших форм життя і ви можете, наприклад, також включити усі живі рослини. Це – частина  краси проживання у вищих вібраціях, де ви не можете не відмітити, що усе таке живе і нове і постійно підтримує цей стан. Світло просочує  усі речі навколо вас і безупинно виявляє красу усього того, що ви бачите. Мирне довкілля не турбують різкі  звуки, які ви чуєте на Землі, а замість цього, повітря наповнено  ніжним  звуком.

Настав час жити в «зараз» і залишити минуле там, де йому належить бути, але по-перше розплутайте  будь-які незавершені справи  і простіть тих, хто, можливо,  образив вас. Помста є тільки в думках тих, хто не розуміє, що усі – частина  цілого  і назавжди зв'язані разом. В усякому разі,  кожному духу доведеться спокутувати і давати звіт про "гріхи" проти іншого, оскільки  кожне життя планувалося, щоб "позбутися старих помилок". Ваші наставники  обізнані про ваші потреби і робитимуть усе, що вони можуть, щоб тримати вас на шляху, який веде до завершення. В таких випадках слідуйте  за своєю інтуїцією і пам'ятайте, що усе важливе  у вашому житті відбувається  не випадково. Навіть, ваші стосунки   у вашій сім'ї і за її межами, це частина вашого життєвого плану і ви повинні вважати, що це  дуже важливо для вашої еволюції. Ви  усі маєте  "останній шанс на успіх" і якщо ви знехтуєте допомогою, яка надається вам, то ви, можливо, не здолаєте виклики, які є необхідною частиною ваших дослідів.

Ваш світ підтримує безліч груп, які знаходяться  в різних пунктах уздовж "Шляху Еволюції". Все ж, ви усі рівні в очах Бога і  було б неправильно оцінювати  будь-який дух на підставі того, де вони знаходяться  зараз. Ставтеся до усіх, як до рівних,  з любов'ю і добротою, і уявляйте, що ви живете в тому вищому світі, який ви вже досягнули. Це справді те, що ви випробуєте, коли ви повернетеся до Саммерленду, хоча  доведеться сказати, що кожен дух знаходить  себе на правильному рівні згідно з його вібрацією. Тому ви будете з духами, які знаходяться на тому ж рівні еволюції, хоча деякі з вищої вібрації можуть негайно піти до вищого рівня. Таким чином "смерть" може розглядатися, як просто мирне переміщення від одного рівня до іншого, і  анітрохи не  лякає, як деякі уявляли.

Час, який  ви витратили для проживання на Землі як фізична людина, прискорив  вашу еволюцію  і підготував вас до більших дослідів. Ви ніколи не перестаєте вчитися  і одного разу далеко від Землі вам дозволять  вибрати ваш власний шлях еволюції. Проте, вам допоможуть прийняти  рішення більш  розвинені духи, і ви можете бути упевнені, що ви знайдете правильний шлях. Деякі з вас турбуються  про інших членів сім'ї, але вам доведеться дозволити кожному  йти своїм  власним шляхом. Але там, де є любовний зв'язок, ви зможете викликнути  їх  і підтримувати контакт, який зазвичай миттєвий. У вищих рівнях ви вільні від важких незграбних фізичних тіл, таких, як у вас  зараз. Вам треба багато дізнатися про ті вищі рівні, але більшість з вас вже має досвід про їх  із інших життів, навіть якщо нині ви не можете їх згадати.

Фокусуйтеся  на вашій меті і допомагайте  іншим, поширюючи  люблячі вібрації  і ви надаватимете Людству велику послугу, допомагаючи йому  знайти шлях до Світла.

Це повідомлення прийшло від мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло осяє  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012