team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, May 18, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я - 13 травня 2016



Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я - 13 травня 2016



Не лише  час проходить швидше, ніж коли-небудь, але і події на Землі також збільшують швидкість. Сформовані потужні групи, які підтримуватимуть людей Світла, що стараються для "розголошування" і вони набагато просунулися вперед. Це вимагало великого терпіння з вашої сторони і скоро ви повинні побачити результат довгого періоду приготування, щоб контролювати  темні сили. Відбувається велика зміна в процесі і поки  важко надати стійкі ознаки того, що  ймовірно  розпочнеться  в  наступні два місяці. Є звичайно інші справи, якими треба займатися і вони невідкладні,  зважаючи на  вже втрачений час. Проте, будьте упевненими, що усе продовжується  добре і так просувається, що прогрес уже не можна зупинити. Ці події підтримують виключно потужні сили як на, так і за  межами Землі. Отже, не занадто напружуйтеся,  відносно важливості зберігання ваших вібрацій такими високими як можливо,  постійно фокусуючись на Світлі.

Відомо, що багато людей почувало б себе більше піднятими, якщо б вони змогли побачити докази присутності в небі  ваших космічних друзів. Вони звичайно  присутні у великій кількості,  але часто маскуються  для захисту. Час для масових появлень буде тоді, коли це можна буде зробити безпечно і цього ще не буде, можливо,  впродовж деякого часу. Проте, вас  захищають Галактичні Сили, які спостерігають за  Землею з безпечної відстані. Деякі можуть не розуміти, чому з їх супер технологією, вони мають чогось боятися, але конфронтація і насильство – це не їх шлях роботи з опозицією. Ваші космічні друзі мають  мирну місію, щоб  гарантувати ваше безпечне і позитивне переміщення від контролю темних сил до Світла.

Вас здивує ступінь до якої ви управлялися і утримувалися,  тож є багато підстав робити так. Ви знаходитеся  набагато років позаду точки еволюції, якої ви повинні були зараз досягти. Було сказано, що ви знаходитеся у викривленому часі і це найадекватніший опис. Проте, чим більше  часу проходить без істинного прогресу, тим важче стало  темним силам зберігати їх таємниці і підтримувати їх контроль над вами. Вам треба надолужити  багато втраченого часу і  багато винаходів готові до реалізації. Фонд Кеше  вже досяг  успіху і виступає ініціатором, щоб оприлюднити  передові технології. Їх буде більше, оскільки довір'я поширюється, щоб відмовитися прислухатися до тих, хто перешкоджав  їх представленню.

Доки  Преса не зможе очиститися від тих, хто тільки мотивований на безлад, буде важко визначити, яка частина новин істинна. Як завжди,  краще  покладатися на вашу інтуїцію і випробувані достовірні джерела. Майте на увазі, що вони ніколи не користуються загрозливими словами, щоб завдати шкоди  людському життю і не пропагують залякування або використання насильства. Зараз, ви вірогідніше всього знаєте, як виявити дії або слова темних сил. Зрозумійте, що іноді їх повідомлення здаватимуться дуже справжніми і вірогідними, але часто не мають собі рівних  в зроблених твердженнях. Якщо вони  звучать неправильно – залиште  це в латентному стані доти, поки  ви не зможете узнати напевно. Іноді особливо неспокійну проблему можна залишити на ніч, і на ранок ви будете мати ясне розуміння. Частина  вашої кращої роботи часто здійснюється впродовж вашого періоду сну.

 Попереду у вас великі часи, коли ви повинні надати  правдиві рахунки вашій історії, яка для  багатьох  здавалася б надзвичайно неймовірною, за  винятком того, що безсумнівно була першопричина. Багато того, що було вам надано, щоб повірити – спотворення  правди, або прямі брехні, які у той час здавалися дуже прийнятними. Темні сили  були дуже розумні в керівництві вами на шляху, який вони встановили для вас. Проте час наздогнав їх і на щастя багато хто з вас зрозумів обман, який має місце. Нова ера йде повним ходом, безумовно без повернення до старих шляхів, і це принесе стільки радощів і щастя не лише для тих, хто зі Світла, але і взагалі громадськості. Уперше вони зрозуміють, що  є  більше  життя, ніж вони досі  випробували, і зобов'язані об'єднати людей, щоб просуватися вперед, як єдине ціле до великої мети.

 Ви повинні готувати себе для майбутнього підйому, який рухатиме вас у вищі царства. Це забрало багато часу, щоб досягти цього пункту і скоро ви будете  пожинати плоди  ваших зусиль. Це буде важливий час і оскільки ваші рівні свідомості розширюються, то ви почнете згадувати своє істинне місце в Космосі. Декілька разів було заявлено, що ви стаєте Богами, і  зараз знаходитеся на правильному шляху, щоб здійснити  вашу долю. Нині,  ви є  блідою тінню вашого істинного Я, але швидко стаєте на шлях до завершення. Деякі запитають, як ви можете бути Богами в процесі становлення, коли ви нині тільки  починаєте піднімати вгору ваші вібрації. Тому мудро пам'ятати, що поки на Землі  тільки аспект вашого Вищого Я.

Наближається грандіозне святкування, оскільки ви здійснили свої великі досягнення незважаючи на надзвичайний  період випробування життя на Землі. Рідна Земля  виховала вас і несла  вас на своїх плечах, але  скоро настане час, щоб розправити ваші крила як Космічні Істоти. Проте, Рідна Земля є також частиною тривалої поїздки і її доля – бути  Сонцем. Еволюція рухається вперед і вгору і фактично ніколи не зупиняється. Всесвіт повний життєвих форм байдуже в якій тривалій  поїздці,  і в той же час кінець кінцем вони досягнуть стану Єдності  в межах Божества. Проте, вам доведеться довго подорожувати перед тим, як ви досягнете кінця вашої подорожі, отже радійте  вашому успіху в  дослідженні Всесвіту, який перед вами.

У вищих царствах вище  Землі ви зможете вільно дослідити Космос і зустрітися з різними формами життя, що знаходяться на різних стадіях еволюції. Можна буде обмінятися інформацією, оскільки життя сполучене одне з одним. Ви врешті-решт існуєте в межах тіла Верховного Бога, і ніколи не зупинитеся  розвиватися,  доки ви не досягнете досконалого стану Єдності. На вашому теперішньому  рівні це, можливо, звучить для  вас  цікаво, але це  просто тому, що ви маєте обмежений рівень свідомості. Він очевидно продовжує розширюватися, оскільки ви продовжуєте подорожувати вперед і вгору. Ще стільки ви можете зробити  і реально  ви ніколи не будете нудьгувати. Життя на Землі має свої захоплюючі моменти і може принести багато задоволення, але дуальність  також завжди підкидатиме негативні аспекти, і  ви випробовуєте усе це, оскільки вам треба еволюціонувати.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.

 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012