team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, February 29, 2016

Ukrainian -- Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 26th February 2016


Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я – 26 лютого 2016

  
Події продовжують розвиватися  в швидкому темпі і можливість втручання набагато зменшується, оскільки влада темних сил слабшає. Багато що залежить від їх здатності продовжувати фінансування їх потреб, а це стає все важче, оскільки на їх діяльність впливає нестача фондів. Вищі сили  продовжуватимуть обмежувати їх діяльність, як вони робили це багато років. Проте, зараз їх вибір стає більш обмеженим і вони борються, щоб утримати їх заплановане переміщення. Багато разів вони пробували обійти обмеження накладені на них. Проте, це не дало їм  ніякій користі і вони не в змозі розпочати  їх план запуску Третьої Світової Війни, і їм було сказано однозначно, що ні при яких обставинах їм не дозволять  це зробити.

Тим часом можливість "Розголошування" просувається вперед  і ніщо не може перешкодити цьому.  Все, що заплановано, щоб донести правду, благополучно продовжується. На багатьох фронтах люди  знаходять в собі  хоробрість сказати   правду і вони будуть захищені. Брехні більше не приймаються і нічого неможливо приховати. Зараз настав час для  правди і коли історія буде переписана, це пам'ятатимуть як час Одкровень. Правда дуже  відрізняється від того, в що вас змусили повірити. Фактично, багато хто знайде це неймовірним, що  вас вводили  в оману так довго.

Мирне життя,  якого ви прагнули, скоро буде в межах ваших можливостей  і зміни кінець кінцем стануть  всесвітньо відомими. Усе,  що перешкоджало вам насолодитися вашим правом буде подолано і не залишиться нічого із старих неприйнятних шляхів. Ваші потреби будуть забезпечені  таким чином, що кінець кінцем ви будете  здатні насолодитися повнотою життя. "Страшний сон" закінчиться, і вам буде надана допомога таким чином, щоб проявити необхідні зміни.  Вони звичайно потребують  вашої допомоги разом з вашими інопланетними друзями, які супроводжували вас у вашій подорожі. Навіть у вашому  житті  було декілька випадків, в яких вони запобігли великим  катастрофам.

Наближається час, коли ви повинні установити  близькі відносини з Істотами, які живуть всередині  вашої Землі. Вони бачать, що ви достатньо еволюціонували, щоб вони зробили себе відомими вам. Також інші  Істоти  допоможуть вам з вашим переміщенням до стану Галактичних Істот, хоча ця  подія все ще далеко. На вас чекає дивовижне майбутнє, і це буде більше ніж  компенсацією за усі  життя, які ви провели в нижчих вібраціях. Ви  багато чому навчилися за довгий період часу і це значно допоможе вам в майбутніх  дослідах. Як ви з'ясували, життя – це серії   дослідів, які мають  підготувати вас до  більших справ.

Сприйміть уроки життя серйозно, оскільки від них вам доведеться багато чому навчитися і це надасть вам можливість піднятися без необхідності витрачати подальші життя на Землі. Ніхто не є більшим або меншим ніж хто-небудь, оскільки це – просто  засіб еволюції. Допоможіть своєму попутникові там, де ви можете, оскільки добре слово або   допомога може дуже підняти. Карма – ні  хороша,  ні погана  беручи до уваги те, що вона просто охоплює уроки, які потрібно  вивчити, щоб ви  продовжували розвиток. Незважаючи на те, через які досліди ви проходите, будьте упевнені, що вони вам потрібні, хоча деякі добровільні і відбуваються в результаті бажання допомогти еволюціонувати іншому духу. Отже пробуйте зробити краще  в усіх обставинах, знаючи, що ваш обов'язок – допомагати  іншим.

Темні сили  заохочують вас, щоб ви бачили інших  відокремленими  від вас, тоді як ви всі Єдині. Отже  подивіться без зовнішньої пелени, оскільки усі ви прийшли від Джерела Усього Сущого. Тож пам'ятайте, що дух має багато життів, щоб пройти випробовування  в усіх расах. Оскільки це кінець Сонячного Циклу – то це час, коли багато духів піднімуться  вище із низьких вібрацій. Ті, хто не досяг високого рівня будуть продовжувати  як і раніше в новому циклі, в якому є  інша можливість досягти  успіху. Ніхто не залишиться  без допомоги і вона вільно надається, коли просять, хоча, можливо, не точно такою, як очікується. У нижчих вібраціях ви можете випробувати велике щастя, але також і горе, і обоє сприятимуть вашій еволюції.

 Крайні часи відбуваються в ході різких змін, які добре просуваються. Рідна Земля природно включена і вже починає ініціювати необхідні зміни. Вона дозволила використати її "тіло"  багатьма негативними способами, щоб допомогти вашій еволюції. Проте, вона вирішила, що  зараз настав  час, щоб зосередитися на її власних потребах  і почалося очищення Землі. Зміни змусять людей переміститися на безпечні землі і буде дано адекватне попередження, і кінець кінцем Земля буде перетворена. У вищих рівнях вона буде відновлена до часу, коли про неї говорили, як "Сад Едему". Це буде радість і задоволення, щоб бути частиною таких змін і знову жити в гармонії  і миру.

Для багатьох духів на Землі положення  здається безнадійним,  оскільки  здається, що темні сили управляють і занадто потужні, щоб їх перемістити. Проте взагалі це не правильна позиція, оскільки часто підкреслювалося, що багато хорошої роботи триває за кулісами. Дійсно,  просто так  було тривалий час  і  щоб досягти успішної стадії, в якій ви знаходитеся зараз, треба багато терпіння і обережної роботи. Темні сили  вихвалялися перед  іншими, вважаючи, що вони – майстри  світу. Зараз вони розуміють, що Світло прогресивно міцнішало на Землі. Воно притягнуло допомогу вищих сил  і баланс помінявся місцями і зараз Світло – домінуюча  сила. Немає ніякої можливості, що темні сили зможуть зараз досягти своїх цілей, попри те, що вони боротимуться до останнього.

Займіться вашою роботою з  упевненістю, що незабаром проявляться обіцяні зміни. Деякі дуже близькі в цей час і ви отримуєте натяки на них у ваших новинних повідомленнях. Правда так довго приховувалася,  але не набагато довше, оскільки вона повинна незабаром вийти, щоб направити енергії народів в правильному напрямі. Проблема в  тому, що темні сили значною мірою управляли вашою Пресою і не дозволяли подавати реальні новини. Ця ситуація  скоро змінитися,  а потім ви узнаєте істинні новини  і те, що стосується  темних сил  приголомшить багатьох, хто знає мало, або не знає про їх діяльність. Немає ніякої потреби боятися їх далі, оскільки їх пильно  контролюють, отже надалі  вони нічого не зможуть зробити, або запланувати таємно. Вони  заманили себе  в ситуації, які  планували для Людства, і не зможуть зараз уникнути правосуддя за злочини, які вони вчинили.

Це повідомлення прийшло від мого  Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло прояснить  ваші дні і шлях до завершення.

 У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012