team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, February 4, 2016

Ukrainian -- Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - January 29, 2016



Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - January 29, 2016
Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я - 29 січня, 2016



Є  причина вважати, що незабаром ви узнаєте  про початок цілої серії  змін, які кінець кінцем відчують у всьому  світі. Ті зміни, які були просто затримані на  деякий час, готові гармонійно проявитися  таким чином, щоб вас не спантеличити. Вам доведеться мати на увазі, що більшість людей не мають ніякого уявлення відносно того, що їх чекає в майбутньому. Спочатку люди почуватимуть себе вибитими з колії,  але як тільки вони побачать, що зміни відбуваються на краще, вони нададуть свою підтримку. Природно,  буде невизнання змін тими, хто щось втрачає, але їх страх  зникне, коли зміни здійснюватимуться  швидко і з повною  компенсацією кожному. Будьте упевнені, що часова діаграма  вашого Підйому встановлена і що усі події, які  поступово ведуть до того,  можуть бути скоректовані, щоб гарантувати їх виконання. Ви побачите людей, які спеціально інкарнувалися із  вищих царств,  щоб допомогти Світлу швидко  ввести  Новий Вік.

Там, де ви знаходите руйнування і безлад, це – ознака  "демонтажу" старого світу , якому більше нема  місця в Новому Віці. Старе  буде очищено  якнайшвидше, оскільки нове вже готове зайняти  його місце. Озираючись назад, можливо, здається, що темні сили  перешкоджали прогресу, але незважаючи на їх дії він завжди був. Одною з головних особливостей було поширення  інформації на якомога більше людей, яку  неможливо було  приховати. Незважаючи на зроблені зусилля, щоб тримати новини про досягнення  подалі від ЗМІ, вони поступово просочувалися в  достатній кількості,  щоб йти вперед. Прикро, іноді це коштувало життя, але будьте упевнені, що включені духи були готові до ризику. Усі духи знали заздалегідь, коли вони будуть ризикувати  своїм життям  і будьте  упевнені, що вони згодні з тим для очищення  старої карми. З очевидних причин такі духи зазвичай не пам'ятають про це, як  тільки вони інкарнувалися, і це залишається в глибинах  їх умів.

Оскільки життя прогресує, то  в цей час багато духів все ще створюють карму  і більшість миттєво випробовують результати, оскільки  недостатньо часу, щоб нести її з собою. У минулому ви змогли б зробити так,  дозволяючи очистити карму  у кращому разі у відповідний час,  найбільш  вигідний вам. Зрозумійте, що не уся карма є так би мовити виправленням помилок, які ви, можливо, вчинили, оскільки вона  може також розглядатися як "нагорода" за акти доброти або щось подібне. Зрештою  ви вивчите всю  правду про ваше життя,  і це може бути найбільш викривальним  часом. Одна річ напевно зможе здивувати вас, що як Істотам  Світла, вам допомагають багато духів все ваше життя. Вони вибрані тому, що вони мають досвід, від якого ви ймовірно отримаєте  вигоду. Ви  також маєте тих, кого іноді називають "сторожами", хто залишається з вами увесь час, щоб зупинити небажані втручання або психічні напади на ваше життя.

Кожен дух щонайменше матиме наставника, щоб гарантувати, що  їх життєвий план виконується, і таким чином  ви можете побачити, що життя – не  лише серії випадкових подій, в що деякі вірять. Кожна головна подія ретельно планується, щоб гарантувати, що вона буде мати для вас максимальне значення. Більшість з вас має  Ангелів, які  здійснюють Волю Бога, і вони надзвичайно потужні і повністю присвячені їх ролі. Якщо ви знаходитеся у важкому положенні  і можливо ваше життя наражається на небезпеку, звертайтеся до  Архангела Михаила. Він може надати багато допомоги, але вона не обтяжує вас, щоб не  заважати вашому вільному вибору. Хоча ви маєте життєвий план, з яким ви погодилися  до інкарнації, ви можете в будь-який час  змінити  курс вашого життя. Проте, ваші наставники зроблять все, щоб гарантувати, що ви виконуєте  ваш життєвий план, оскільки він  мав  на увазі  покрити ваші потреби в певних випробуваннях, які допоможуть  вашій еволюції.

Галактична Федерація залишається поруч з вами, навіть якщо вони невидимі. Відколи ви входите в дуже важливий період, вам буде потрібний їх захист, оскільки темні сили   думали  знищити  великі частини планети, щоб спробувати залишитися при  владі. Проте, не бійтеся, оскільки немає ніякої такої їх діяльності,  яку можна приховати і вони відстежуються, де б вони не пробували сховатися. Їх вільний вибір обмежений  і не дозволяє серйозну деструкцію будь-якого виду. Темні сили задовольняться вірогідніше всього ідеєю  "брехливого" нападу. Не занадто хвилюйтеся відносно цього, оскільки ми маємо повноваження втрутитися, якщо вони зроблять спробу здійснити щось серйозне. Міра їх здібностей  причиняти  неприємності, була серйозно обмежена. Їм вже серйозно перешкоджають в їх планах  врятуватися  і покинути Землю, і зараз вони не можуть зробити так, оскільки навколо Землі розміщені  Авіани.

Одна з останніх подій  станеться  тоді, коли  Галактична Федерація зможе відкрито відвідати Землю. Потім будуть великі святкування, оскільки буде досягнутий постійний мир і усі форми життя зможуть насолодитися життям без втручання. Потім прогрес прискориться і темні періоди у вашій історії скоро будуть забуті. Давно очікуване Золоте Століття розпочнеться по справжньому  і життя стане великим джерелом задоволення і втіхи. Ваша тривалість життя  також зросте з підняттям  вібрацій і досягне моменту, де ви реверсуєте процес старіння. Ви проживете свої життя, як молода зріла особа і залишитеся такою до тих пір, поки ви не вирішите, що вам потрібний інший виклик, який   сприяв би  вашій еволюції. Ви погодитеся, що усі неприємності і душевний біль, який ви, можливо, випробували, здаватиметься таким віддаленим, що вони більше не матимуть  місця у вашому житті.

З вашим розумінням змін, яким ви володієте, ви зможете допомогти іншим, кого спантеличило  і іноді  налякало майбутнє. Обережно повідомляйте  новини, але не занадто багато  за один раз. Людям потрібен час, щоб охопити все, що відбувається і бути упевненими, що зрештою воно буде мати переваги. Як тільки стане очевидним, що  зміни розпочалися, то  вони побачать, які відбуваються удосконалення. Як тільки поширяться позитивні новини, то це навіть швидше допоможе підняти  вібрації. Ви, можливо, переконалися, що минулого року час  збільшив швидкість, але цього року він буде здаватися навіть швидшим. Це – упевнений  знак того, що усе продовжується добре і ви піднімаєтеся у  вищі вібрації.

Рідна Земля починає вносити зміни в планету і у багатьох країнах ви випробовуєте погодні крайнощі. Не хвилюйтеся, оскільки це – не  кінець світу,  а поява Нової Землі. Це все здається іноді  дуже хаотичним,  але як тільки зміни будуть зроблені, все швидко врегулюється до приємного погодного  шаблону, яким усі повинні насолодитися.

Це повідомлення прийшло від мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло прояснить  ваші дні і шлях до завершення.
 У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012