team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, March 7, 2016

Ukrainian -- Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 4 March 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 4  березня 2016  



Люди, які можуть сприяти Підйому, набагато більш активні, але вони  до певного часу все ще знаходяться віч-на-віч з діями темних сил, які застосовують тактику зволікання. Проте, їх спроби затримати неминуче даремні і   мало що можна зробити, щоб  зупинити розголошування  в межах розсудливого періоду. Вищими силами декретовано, що ця необхідна дія буде виконана, щоб гарантувати завершення, як планувалося. Ті, хто виконує  роботу Світла захищені і їм допомагають здійснювати їх завдання. Блакитні Авіани продовжують спостерігати за тим, що відбувається,  але не заважатимуть нашому вільному вибору і ми повинні  вибрати самі, яким  шляхом йти до Світла. Проте,  план на місці, який  приведе нас коли-небудь  до успішного Підйому. Він не  дозволяє  потерпіти невдачу і очікується, що послідовники Світла досягнуть успіху. Є ряд потужних впливів на роботу, і очікується, що вони здолають будь-які перешкоди, розміщені на шляху до Світла. Отже  будьте упевнені і не дозволяйте сумнівам закрадатися у ваші думки.

Темні сили  стурбовані тим, що вони не можуть більше  диктувати свої умови, і уперто пробують здолати владу  Сил Світла, які запобігають їх успіху. Вони  погрожують тим, хто стоїть на їх шляху, але безрезультатно.  Їх влада була серйозно обмежена і вони не можуть більше  зробити так, як вони хочуть. Хоча вони все ще погрожують використати  пристрої з ядерним зарядом, але вони знають, що фактично це не дозволять зробити. Сили Світла  взагалі захищені, але деякі духи раніше погодилися пожертвувати свої життя на благо інших. Будьте упевнені, що будь-які такі дії будуть адекватно винагороджені, але природно, що в деяких ситуаціях  грає роль карма і результат  планувався  заздалегідь.  Оскільки ви не маєте ніякого сумніву в тому, що  нічого дійсно не трапляється випадково, тому ваш життєвий план пристосований до того, щоб задовольнити ваші специфічні потреби.

Якщо ви не можете безпосередньо допомогти тим, хто настійно бореться за повне Розголошування, то ви можете допомогти візуалізацією цього і наданням цієї сили для досягнення успіху. Звичайно вважається, що це найбажаніший результат  і багато духів працюють для цього. Оскільки тенета навколо темних сил затягуються, то повне Розголошування  визначено, і багато Істот  Світла допомагають піднімати вібрації. Ви озираєтеся навкруги  і вам здається, що Земля знаходиться  в сум'ятті, але знайте, що Рідна Земля з допомогою вашої Космічної сім'ї зможе дуже швидко очистити себе  і не буде ніякої надмірної затримки, коли для цього настане час. Ви повинні мати на увазі, що вам допомагають Істоти, які  на тисячі років попереду вас. Для них проблеми, які  ви вважаєте  важкими, – прості   і з ними легко упоратися.

Всі духи навколо вас чітко розуміють, що Люди – Одна  Раса. Кожен з вас – охоронець свого брата і ви були відокремлені  занадто довго. Земля надала вам багато різноманітних дослідів, оскільки ви переміщалися  від однієї раси до іншої, але зараз прийшов час побачити усіх їх, як Одне Ціле. Життя за життям вас свідомо вели до віри, що ви усі – різні, і це привело до багатьох воєн і неприємностей. Людям доведеться згадати, що на Землі є тільки одна Раса  і зараз настав час об'єднатися. Допоможіть один одному, оскільки багато хто страждає через війни і втрати, значною мірою принесені Кабалою. Наближається час, коли Кабала  більше не зможе залишатися на  Землі, оскільки їх вібрації будуть занадто низькими для підняття. З цього часу  буде великий тріумф, оскільки Світло переможе.

Усі ви пройшли довгий шлях, щоб  досягти пункту, де ви знаходитеся  зараз і кожен з вас має  право почувати себе задоволеним, і з часом  ви дізнаєтеся більше про ваші досліди. Ви прожили  багато життів і мали численні досліди, за допомогою  яких ви швидко еволюціонували. Це  тільки частина вашої подорожі  назад до повної свідомості, яка надає вам можливість залишити нижчі вібрації позаду. Від цього часу  ви ще раз вивчатимете правду про ваші  подорожі  через різні рівні, хоча ви будете більше заклопотані  вашим новим життям у вищих вібраціях. Ви фактично матимете набагато більше думок відносно того, куди вам рухатися  і продовжувати  вашу еволюцію.

Оскільки ви знаходитеся на останній стадії вашого теперішнього життя, то прийміть, що Рідна Земля також готується до Підйому. Вона трималася так довго, як могла, щоб дати кожному духу максимальну можливість піднятися. Отже  зосередьтеся на ваших безпосередніх завданнях і утримуйте їх у вашому полі зору і не засмучуйтеся  зовнішніми випадками навколо вас. Багатьох приголомшують події, що відбуваються і вони не підозрюють  їх істинну природу, але вони будуть отримувати  допомогу від своїх наставників  таким чином, щоб вони отримали  максимальну користь  від них. Цілком ймовірно, що ви – частина  сім'ї, яка еволюціонує разом,  але це не завжди так, оскільки деякі члени можуть мати  інший план  життя. У кожному житті ви виберете досліди, які задовольнили б ваші специфічні потреби, щоб гарантувати, що ви продовжуєте еволюціонувати, і вони не зможуть обов'язково бути такими ж, як у ваших партнерів. Отже ви йтимете своїм  шляхом,  дозволяючи іншим також йти своїм.

На Землі  відбувається безліч подій, про які ви не підозрюєте,  але дуже скоро  почнуть з'являтися деталі. Як тільки цей період дійсно настане,  життя  повним ходом буде рухатися далі дуже швидко, і ви надолужите втрачений час завдяки перевагам нових відкриттів. Оскільки вам допомагають  розвинені  цивілізації, то  вони нададуть вам можливість надолужити упущений час. Ви віддалятиметеся від скам'янілих палив і користуватиметеся замість цього вільною чистою енергією, яка забезпечить  усі ваші потреби. Разом це зробить величезний вплив на ваші життя і зробить вас самодостатніми. Ви матимете більше незалежності, і ніколи більше не страждатимете із-за незабезпеченості теплом або  чистою водою. Попереду буде  набагато більше,  як тільки люди забезпечать свої істотні потреби.

Одну річ, яку  не можна безумовно надати, – це  точний вибір часу згаданих подій. Проте, для їх здійснення прикладаються всі зусилля, але іноді непередбачені чинники затримують цей результат. Інша річ, в якій ви можете звичайно бути переконані,  що відбуваються важливі події, навіть якщо вони злегка затримуються, і все фактично готово  для ревальвації валют. Як завжди є зацікавлені сторони, які затягують час, але якщо вони свідомо будуть викликати надмірну затримку, вони будуть переміщені і залишені позаду. Держави налагоджені досягти успіху при першій можливій слушній нагоді. Ви, можливо, не отримуєте регулярні повідомлення про це,  але завжди відбувається деякий прогрес.

Це повідомлення прийшло від  мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло прояснить  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012