team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, March 15, 2015

SaLuSa, March 13, 2015 _ua

SaLuSa, March 13, 2015

СаЛуСа, 13 березня, 2015

 

Тепер,   коли плани темних сил були зірвані,  на вас чекають серії змін. Вони більше не можуть диктувати курс майбутнього Людства і можуть тільки погоджувати свою позицією з Світлом. Це означає, що прогрес може зараз більш менш продовжуватися без перешкод і діяльність може бути відкритішою і відомішою для вас. Треба багато зробити і в наших планах досягти  результатів якнайшвидше. Досі нам доводилося охороняти все, що стосується їх, але зараз ми можемо дозволити вам знати більше без будь-якого великого страху. Ви також відкрито побачите  більше наших кораблів  у  вашому небі, де раніше ми головним чином дотримувалися невидимості, щоб уникати будь-якої конфронтації з вашими кораблями. Ми зараз чекаємо офіційного визнання  від вашого політичного керівництва, але знаємо, що багато хто переляканий, щоб відкрити те, ким вони  дійсно є. Проте, вчасно, усе буде виявлене і ніякий індивідуум не знайде ніякої схованки. Вищі вібрації не мають  місця для будь-яких менших Істот, оскільки вони проходять точку, коли може існувати тільки правда. Дні темних сил пройшли  і незважаючи на усе, що  ви  знаєте про них, як  будь-якому іншому духу ми надаємо   можливість повернутися до Світла без будь-яких взаємних звинувачень. Проте, їм треба пройти  довгий шлях, щоб повністю повернутися  в цю позицію.

 

 Оскільки ви безсумнівно  розумієте, що наше головне бажання – побачити, що  кожен дух повністю  повертається  до Світла  і кожному  буде надана така можливість. Ви помітите, що ми не говоримо про покарання  примхливих духів, але співчуваємо, надаючи їм кожну можливість повернутися до Світла. Ніхто не залишиться не звільненим  за винятком тих, які відмовляються прийняти можливості, які ми даємо їм. Усі ви на деякій стадії пройшли обидві сторони  Світла  і дехто з  вас погіршив свій досвід. Дійсно, вони посилили вас і ви більш здатні допомогти тим, хто пішов по ваших стопах. Зараз ви знаєте, чому ми завжди просили вас не бути суб'єктивними  в таких випадках. У вас є  вислів, що "не лише Божою милістю я живу" і за цим  велика правда, отже не оцінюйте тих, хто знаходиться на різних стадіях  їх еволюції.

 

 Ви  усі - великі духи, хто пройшов "Пекло" і повернувся назад і цим ми посилаємося на ваші життя в самих нижчих вібраціях, де Світло значно ослаблене. Все ж ви вижили, щоб стати більшими істотами,  хоча поки що ви не осягаєте повне значення цього. Це  велетенське завдання - ставши такими відокремленими від Світла,   знову  знайти ваш шлях назад. Все ж ви дивилися прямо у вічі  цій можливості  з великою упевненістю, оскільки ми обіцяли вам, що ми завжди будемо  там з вами. Ми  звичайно не єдині  духи, які  прийшли, оскільки духи  із всього Всесвіту  бажали бути частиною виклику і отримувати користь від досліду. Зрозумійте, що ви повторно інкарнувалися багато, багато разів, щоб грати вашу частину  великої пригоди, яка зараз закінчується. Ви грали на будь-якій стороні, яка краще усього служила вашим інтересам і еволюції. Усе життя безупинно еволюціонує до тих пір, поки усі духи не повернуться  до Божества, звідки вони прийшли. Не дозволяйте, щоб це вас  хвилювало, оскільки ви маєте пройти довгий, довгий шлях перед будь-яким таким завершенням. Межа - знову стати Єдиним  з Богом.

 

 Кожен з вас грає велику роль  в приведенні Світла до Землі, значно більшу, ніж ви можете зрозуміти. Ми чуємо ваше питання,  чи ви змогли б зробити більше, оскільки  ви відчуваєте, що можете багато запропонувати, але зрозумійте, що  ваші здібності нам відомі і ми задоволені тим, що  ви робите зараз. Просто зберігайте яскраво сяючим своє  Світло і ми не просимо  від вас більшого. Коли ви візьмете до уваги кількість робітників Світла, які вносять свою частку в те, щоб принести Новий Вік, то не має ніякого сумніву, що ваше майбутнє гарантовано. Якщо вас закликають здійснювати додаткові завдання, то це тому, що вас розглядають, як духів з необхідним досвідом і знанням, щоб зробити так. Також майте на увазі, що як тільки проблема  дійсно доходить до  стадії реалізації, то там буде більш ніж достатньо роботи, щоб  залучити вас усіх до участі. Ми знаємо ваші властивості і що ви не шкодуєте сил, отже  не буде ніяких проблем, якщо ви не підходите. Радійте, що скоро почнеться реальна робота і все, що  ви чекали, поступово почне проявлятися.

 

 Направте свої устремління  на усе  хороше і благотворне, і якщо вас атакують темні сили, то подивитеся на них у Світлі і просто продовжуйте свій шлях. Немає ніякої необхідності залучати  аргументи, отже  просто робіть свою справу і йдіть далі. Доведіть собі, що ви маєте упевненість, щоб управляти будь-чим  представленим вам і не ставати на дорогу  провокації. Деякі скажуть, що це легше сказати, ніж зробити, але вам доведеться бути готовими до  будь-якої ситуації, яка протистоїть вам. Поступка енергіям страху призводить до пониження ваших вібрацій і буде підтримувати темні  сили. Звертайтеся до будь-якого джерела Світла, яке приваблює вас  в таких обставинах  і знайте, що вам допоможуть. Ви маєте більше духів, що йдуть вашим шляхом з вами, ніж ви можете собі  уявити.

 

 Галактична Федерація надає  більше свободи, щоб мати справу з питаннями, які піднімаються. Досі, ми були строго під командою Ієрархії, яка була відповідальна за великий план для вашого повернення до Світла. Як ми згадували більш ніж в одному випадку, ми здебільшого діємо під покровом невидимості. Ми не маємо права ризикувати, щоб породжувати  інцидент, оскільки він може включити безневинні жертви. Ми не шукаємо конфронтації з темними силами  і швидше відмовимося  від дії, щоб зберегти мир. Ми можемо абсолютно інакше керувати  будь-якими проблемами, оскільки ми просунулися в  захисті, про який ви нині не маєте жодного уявлення. Це використовується тільки в крайньому випадку, оскільки ми не збираємося  знищувати  темні сили, але захищаємо  вас від них.

 

 Я – СаЛуСа із Сиріусу і  який я радий  вільно розмовляти  з вами. Багато хто з вас так би мовити "досяг повноліття" і розуміє те, що потрібно від вас, як Істоти Світла. Разом ми знаходимося  приблизно у кінці довгої дороги  і дякуємо вам за наполегливість і зобов'язання перед Світлом.

 

 Дякую СаЛуСа.

 

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012