team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, March 10, 2015

SaLuSa, March 6, 2015 _ua

SaLuSa, March 6, 2015

СаЛуСа, 6 березня, 2015

 

Мої вітання від Галактичних Сил, які стежать за вашим прогресом з великим інтересом,  супроводжуючи вас через багато життів. Проте, наше залучення  ніколи не було інтенсивнішим, ніж  зараз, оскільки ви наближаєтеся до кінця ваших дослідів в старій парадигмі. Ми пройшли разом довгий шлях і ми захоплюємося вашою рішучістю залишатися вірними вашим завданням і досягти перемоги над темними силами. Фактично ви вже виграли цю битву, але це не означає, що ви не маєте ніякої подальшої роботи  і зараз треба зробити акцент  на підтримці вашої позиції у вищих вібраціях. Вони - ваше майбутнє,  а також захист, поки ви концентруєтеся на вашій теперішній ролі, що допомагає Світлу. Ми говорили раніше про вашу здатність бути стійкими в межах вашого власного Світла і що на вас не впливає будь-що навколо вас. Тепер, коли ви пройшли так далеко, ви створили ауру, яка потенційно неприступна, але вона залежить від вашої здатності тримати її неушкодженою. Це  означає, що не можна відвертатися  або дозволяти вводити себе  в оману будь-якими спробами привернути вашу увагу до чогось іншого. Зберігайте спокій всупереч  ситуаціям, які тестують вашу силу, - це виклик, з яким ви стикаєтеся.

 

Пам'ятайте, що ви пройшли через  випробування і нещастя, які кинув вам  3d вимір. Ви виграли битву, але вам все ще доведеться підняти себе аж до вищих вимірів. Темні сили зроблять свої останні спроби відвернути вас, але  ви повинні здолати їх, прикладаючи невеликі зусилля. Зараз ваше пробудження дозволить вам побачити програмування, яке обмежило вашу свободу, побачити обман, який був накладений на вас. Ми говоримо вам знову, що ви набагато більші, ніж ви уявляли або були вимушені повірити. Ви - фактично великі Істоти Світла, якими ви знову будете тоді, коли ви об'єднаєтеся з вашим Вищим Я. Отже скажіть собі, що ви маєте повний потенціал, який все ще великий  і перевищує ваші здібності. Ви занадто довго  працювали під враженням, що ви - скромні Істоти  і страждали від цього. Зараз ви починаєте розуміти, чому вас утримували дії темних сил, але зараз їх влада зменшилася  і ви отримуєте назад себе.

 

Поки ви поширюєте Світло, ми, як завжди, будемо пильно стежити за вами і не дозволятимемо ніякого втручання у ваш прогрес, який впливатиме на результат. Ми можемо зробити багато, щоб запобігти будь-якій спробі затримати або втрутитися у вашу роботу, і часто ви не підозрюєте про такі спроби. Майте на увазі,  що в крайні часи відпрацьовується багато карми або незавершеної роботи. Часто це залишається  до цього періоду часу, оскільки, коли ви підняли свої вібрації, ваша здатність мати справу з видатними проблемами становиться набагато вищою. Не принижуйте себе, оскільки ви маєте величезний потенціал і це дає вам можливість проектувати таку віру. Закон тяжіння – це потужна і істинна реальність,  але працює способами, які ви, можливо, не розумієте. Ви повинні бути позитивними у всі часи, оскільки негативна позиція буде  притягувати більше негативу. Створюючи твердження, що ви можете зробити що-небудь замість того, щоб прохати допомоги, ви просуватиметеся набагато швидше. Результати, можливо, не завжди прийдуть так швидко, як би ви хотіли, але прийдуть своєчасно.

 

Бог не морочить вам голову,  але є інші Істоти, які із  різних  причин  видаватимуть себе за Бога і спробують вести  вас в іншому  напрямку. Ваші інтуїтивні можливості повинні зробити вас підозрілими до таких об'єктів, особливо, якщо вас спокушають привабливими пропозиціями. Проте, якщо ви прийшли до угоди з вашим Я, то  ви повинні розпізнати спроби  ввести вас в оману. Доки ви повністю не повернулися до Світла, то ви стикатиметеся з різними перешкодами на вашому шляху в різні  часи. Будьте пильні і знайте, що Бог і Вищі Істоти не морочать вам голову і являються  усі Любов'ю і ви знатимете їх за їх Світлом. Ви були відрізані від нас, але зараз  вуалі, які приховували правду, переміщаються, і ви поступово отримаєте назад повне  розуміння. Будьте готові дізнатися більше правди про себе і будьте  готовими зайняти  ваше місце між нами.

 

Деякі духи ще не готові дізнатися правду про своє  існування,  або свою минулу історію, але це не затримає  їх прогрес. Вони будуть спрямовані на шлях, який допоможе їм вивчити уроки,  незважаючи на те, як довго це триватиме. Ось чому ми просимо вас бачити Світло в усіх духах і ніколи не виносити необґрунтоване судження відносно їх, оскільки ви не знаєте, які виклики вони взяли на себе. Вихід із темряви у Світло - потужний досвід і духам, що роблять так, потрібні співчуття і допомога, щоб досягти успіху. Хіба вам не казав великий Учитель Ісус, що треба любити кожного, оскільки ви не знатимете, коли ви знаходитеся в компанії Ангельської Істоти. Якщо ви ставитеся до усіх людей з повагою і добротою, то ви зробите краще і  для них і себе.

 

Фактично життя не складне, але у вашому теперішньому вимірі є безперервна битва з нижчими вібраціями. На кожному кроці є потенційний виклик, який  може  зловити вас зненацька, але, якщо ви сильні у вашій вірі, вони не зможуть причинити вам ніякої шкоди. Є тільки одна  велика сила, яка незмінна і вища за всі інші,  це – Любов  і   всім вам треба пропливти через ваші досліди. Любіть кожен дух і якщо його поведінку  ви визнаєте  огидною,  то ясно, що вам не доведеться починати з ними дружбу. У вас є  вислів, "що, якщо ви не можете сказати що-небудь добре про кого-небудь, то не говоріть нічого поганого" і це хороший спосіб життя. Подібне буде  притягувати подібне, яке ви неодмінно  знайшли і ви повинні вже мати коло  друзів, з якими  ви  в злагоді.

 

Ми з Галактичних Флотів готові прибути на Землю в межах короткого часу, отримавши команду. Отже будьте упевнені, що не буде ніякої затримки з нашої сторони,  як тільки ситуація стане такою, що ми зможемо безпечно відвідати вас. Ми не хочемо безпосередньо заважати вашому прогресу, але виконуємо накази, надані  нам для вашого благополуччя. Будьте упевнені, що ми є тут заради  вас і чекаємо знайомства з вами в мирних обставинах.

 

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і представляю сили  Світла, які турбуються про вас. Я посилаю вам Любов  і кращі побажання для успішного закінчення  вашого тимчасового перебування.

 

 Дякую СаЛуСа.

 

 Mike Quinsey

 Website: Tree of the Golden Light

 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012