team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, October 4, 2014

СаЛуСа, 3 жовтня, 2014



SaLuSa, October 3, 2014
СаЛуСа, 3 жовтня, 2014

Ніколи не недооцінюйте енергії  і технології, які  ми маємо, щоб  в дуже короткий період  трансформувати  вашу Землю, пристосувавши її  для  ваших майбутніх очікувань. Наприклад, ви майже обумовлені припускати, що  деяка  частина  Землі  буде  втягнута  у війни. Навколо вас є свідоцтво того, що війни  розорювали  вашу планету впродовж століть, без очевидного кінця  циклів смерті і деструкції. Мир здається так само  далеко, як був колись і людство продовжує витрачати даремно ресурси Землі, поки мільйони ваших людей  живуть в злиднях  і голодують. Все ж не дивлячись на все це ми можемо  миттєво зупинити  війни, але повинно  бути прийняття  значимого миру і наміру стати Єдиними у  вашому майбутньому. Іноді тільки шлях прогресу і досягнення  миру не може статися до тих пір, поки ви як цивілізація  не визнаєте  Єдність  Людства. Дивлячись на вашу історію, ви повільно  вчитеся,  але як ви говорите "ви недалекі від істини".


У деякий  момент  в недалекому майбутньому це виявиться,  тому що ви зробили достатні духовні успіхи  і  настав час дозволити таким  духам  просуватися  вперед без перешкоди тих, хто все ще відстає. Це жодним чином не ставить їх у гірші умови, але дозволяє тим, хто готовий прогресувати до вищих вібрацій, не затримуватися через тих, хто не може. Врешті-решт неминуче, що ті, хто не готовий переміщатися у вищі вібрації, матимуть свій  власний шлях,  щоб продовжувати еволюцію. Новий цикл почався і повільно,  але впевнено,  усі залишки більш раннього циклу зникнуть, щоб бути заміненими більш оновленою версією, яка народжена Світлом. Не буде ніякого місця для нижчих вібрацій, які в усякому разі  не змогли б існувати в межах цього циклу, де  усі рівні думок  будуть засновані на Світлі і Любові.

Рідна Земля також радіє змінам, які відновлять  Землю до її  первісної слави. Ви будете здивовані тим, як швидко вони можуть відбутися  і це буде як приємний, так і захоплюючий час  на Землі. З поверненням вищих вібрацій наші Космічні Друзі зможуть з'являтися так часто, як вони бажають і використають свій  досвід, щоб прискорити  зміни на Землі. Цивілізація Внутрішньої Землі  також братиме участь в змінах  і ви зустрінете їх набагато швидше, ніж ви  могли очікувати. Іншими словами Дорогі, усі зміни направлені на  краще, навіть якщо нині це важко  собі уявити. Багато хто з вас вже обізнаний, що Ілюмінати володіли новими досягненнями, які перенесли   їх далеко в майбутнє. Вони ніколи не мали ніякого наміру поділитися  з вами, але володіли ними, щоб зберегти владу в своїх руках. Проте, не хвилюйтеся, оскільки вони не отримають зрештою вигоду з цього  і ми звичайно гарантуємо, що вони будуть доступні вам, але будь ласка занотуйте, що в  майбутньому  справді  немає місця для зброї війни.

Є стільки нових технологій, які будуть  представлені  вам і попереду - захоплюючі часи. Отже  не засмучуйтеся, коли нічого, здається, не відбувається. Ми можемо запевнити вас, що наша діяльність ніколи не зупинялася  і ми повністю здійснюємо гарантії, щоб ви безпечно прокладали  свій шлях в Новий Вік. Ми контролюємо вашу Землю і небо навколо вас, щоб гарантувати, що ви можете еволюціонувати безперешкодно без зовнішнього  втручання. Ми звичайно контролюємо  діяльність темних сил, щоб гарантувати, що є обмеження для їх підготовки до захоплення влади на Землі. Проте, як ми говорили раніше, ми повинні також дозволити їм еволюціонувати в межах, які їх влаштовують.  Навколо вас скрізь рясніє життя і  часто поза вашим зором через різницю у вібраціях. Маленьким доказом цього  ви, можливо, вважали б те, що   коли  проявите фотографії з Істотами, то там ви побачите їх духовне зображення, яке  в той час  не помічали. Це відбувається  просто із-за чутливості фотографічної плівки, яка  реєструє зображення, яке ваші очі не можуть побачити.

Отже, через зовнішній і внутрішній хаос, ми бачимо  за  очевидним безладдям ранні розпочинання Нового Віку з усіма  його технологіями, що чекають свого часу. Деякі вимагають суттєвих змін, які не можна нині  ввести в дію, вимагаючи таких ресурсів, які зараз недоступні. Проте, поступово усе готується  до того дня, коли вони зможуть діяти  і прогрес набере швидкість. Впродовж тисячоліть не було такого періоду,  як ваш сучасний період  і це, напевно, з часом стане очевиднішим. Отже  ми сподіваємося, що ви зможете побачити, що не має ніякої потреби хвилюватися відносно результату ваших дослідів, отже зосередьтеся   на ваших власних потребах і будьте впевнені, що ви повністю готові до змін.

Ми загалом визнаємо, що люди стали більш відкритими і пам’ятають, коли були теми, які вважали занадто важкими, щоб обговорювати відкрито. Страх перед  висміюванням майже пройшов, оскільки  Новий Вік відімкнув двері до питань, які загалом не обговорювалися. Отже не приховуйте своє Світло  і відчувайте достатню сміливість, щоб говорити про це і ви, можливо, знайдете  ще більше зацікавлених людей, ніж ви думали. Врешті-решт це - часи одкровень, оскільки  занадто довго вас тримали в невіданні відносно правди вашого існування і Людської історії. Як ми згадували  в одному своєму повідомленні, ви усі маєте позаземне походження. Це не означає, що ви повністю нові для Землі, беручи до уваги те, що ви вже багато життів прожили на ній. Ви починаєте  розуміти, що Земля – це Школа Життя і фактично вона дає вам один з найшвидших дослідів для еволюції.

Я – СаЛуСа із Сиріуса  і завжди задоволений, коли я можу дати вам уявлення про ваше  майбутнє. Природно,  завжди є "правильний" час, щоб розширити ваше мислення  і маємо надію, що   ви  звільните старі концепти, які більше не обслуговують вас. В минулому, люди   легко піддавалися релігійним  забобонам, які траплялися  від відсутності розуміння. Розвиток  науки і ваших технологій допомогли  розширити  ваші знання, які дійсно перемістили вас  від днів, коли ви думали, що ви знаходитеся в центрі Всесвіту. Ви можете піти  набагато далі і таким чином  розширити свій кругозір. Я залишаю вас з моєю Любов'ю і енергією, щоб надихати вас на підйом.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012