team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, October 19, 2014

СаЛуСа, 17 жовтня, 2014



SaLuSa, October 17, 2014
СаЛуСа, 17 жовтня, 2014

Якщо коли-небудь вам буде потрібний доказ, що відбуваються зміни погоди, то вам тільки доведеться озирнутися назад і побачити  різницю в тому, що є   зараз і  що було приблизно 50 років тому. Зміни різкі і, здається, не проходять за будь-яким специфічним шаблоном і іноді здаються хаотичними. Все ж зміни - не випадкові події, проте ведуть до прийнятнішого шаблону, який гарантує, що крайнощі, які ви зазвичай випробовуєте, більше не відбуватимуться. Хаос навколо вас являється  іншим знаком того, що відбувається відсортування  старих проблем  між людьми і навіть націями,  хоча більшість з них є кармічними. Так, це - тривожний час, але це потрібно, якщо можна так сказати, щоб вимести погань, якій не місце у вищих вібраціях. Ваша індивідуальна роль – вимести  ваш власний     "мотлох", що дозволить вам зайняти  ваше місце  в Новому Віці  і радіти  усім змінам, які піднімуть людство до вищого рівня. Якщо ви бажаєте бути частиною змін, то ваш намір нестиме вас і притягне  наставників, які  вам допоможуть.


 Ми часто говорили вам, що нічого не відбувається випадково і це варто мати на увазі, оскільки ви можете відчувати  інше, що ви у владі випадкових подій. Що стосується  вашого власного життя, то завжди є план, який надасть вам можливість еволюціонувати, отже нема потреби витрачати даремно час. Ви розвиваєтеся в темпі, який узгоджується з вашими наставниками і які  допоможуть вам  досягти  успіху, проте завжди є вільний вибір і остаточне рішення за вами. Ясно, якщо ви бажаєте  еволюціонувати, то ви зробите все  необхідне, щоб бути успішним  і це часто означає, що потрібно слідувати за  вашою інтуїцією, без  обов'язкового  знання  мети. Звичайно відбуваються деякі досліди, щоб очистити будь-які кармічні борги, які ви можете мати, отже ця думка добре послужить вам, щоб прийняти  такі  ситуації  з добрим почуттям. Нічого не трапляється без поважної причини,  отже це -  найкраща  з таких можливостей. Це час для пробачення усіх усвідомлених  помилок проти вас, і майте  на увазі, що усі досліди мають цінність.

Сприятливі вісті рідко зображуються  в повідомленнях ваших ЗМІ  і ми можемо запевнити вас, що є тенденція, щоб більше людей допомагало тим, хто бідує. Почуття Єдності розгортається з реалізацією того, що ви "сторож вашого брата", попри те, що деякі переконання такі потужні, що відстоюють тотальну відмінність. У таких обставинах,  духи  з такими явними переконаннями  народжуються в країнах, де вони можуть краще усього отримати свої уроки і зрозуміти, що "Всі Єдині". Ось чому все ще тривають війни і тільки зазвичай припиняються, коли мир бачиться тільки єдиним шляхом вперед. Отже присутність того, хто обізнаніший, може бути дуже корисна, коли ви будете жити  в мирі і гармонії з усіма живими Істотами. Дійсно, проживаючи за вашими переконаннями, ви допомагаєте  іншим просто своїм існуванням  між ними. Ваше Світло вірогідніше всього притягне інших до вас, хто бажає  знати, як ви можете жити у спокої, коли навколо вас скрізь хаос.

Як ви розумієте, ми не спускаємо очей з тих, хто зміг би знищити Землю, якщо їх діяльність залишити  неперевіреною. Ілюмінати і їх фаворити ретельно контролюються і вони не можуть щось зробити  без нашого відома. Тому ви можете бути упевнені, що не буде ніяких головних інцидентів деструкції  і звичайно -  воєн, окрім маленьких суперечок. Наша роль - привести вас безпечно до мирного рішення, а потім обставини дозволять нам відкрито прийти на Землю. Це буде великий час тріумфування і одкровення, які очистять містерії вашої минулої історії. Вас свідомо тримали  в темряві  і тримали  в стороні від досягнень, які надзвичайно підвищили б вашу якість життя. Це - нібито ви були замкнуті в капсулі часу, де час завмер. Це все  зміниться в недалекому майбутньому і ви будете уражені тим, як швидко ви надолужите упущений час.

Думайте широко про те, що стосується  вашого майбутнього, оскільки ви переконаєтеся, що ваша свідомість розширюється швидше, оскільки ви вводите вищу вібрацію. Ви будете здивовані масштабом змін, які побачите при вході в  Новий Вік миру і процвітання. Плодів Землі буде  більш ніж достатньо для ваших потреб  і розподілення стане нормальним і буде достатнім для загальних потреб. Нові винаходи, які приховувалися, будуть звільнені, і нудна і важка праця  для виживання  залишиться в минулому. Для вас відкриється світ і подорож стане нормальним явищем до віддалених місць, які стануть легко доступними  за хвилину. Це звичайно означатиме, що будуть представлені нові форми подорожі  і багато чого  з ваших сучасних  засобів відживе. Це буде  захоплюючим часом для кожного і з нашою допомогою зміни відбудуться  дуже швидко.

В ті часи, коли було важко осягнути, куди приведуть події, ми сподіваємося,  що ми змогли  підняти  вас вгору надаючи вам можливість проникнення в майбутнє. Ніщо не може зупинити план вашого майбутнього і ми, якщо можна так сказати,  чекаємо  з нетерпінням введення вас в Новий Вік. Попередні цикли закінчилися в головному  змінами, які переміщали Людство назад до початку іншого нового циклу. Цього разу ви завершили успішно Сонячний Цикл, і ті з вас, хто підняв ваші вібрації продовжуватиме еволюціонувати, оскільки ви входите в  Новий Вік. Кожен дух знайде себе точно там, де йому краще усього продовжувати його досліди. Ми знаємо, що такі твердження викликають деяку турботу в межах родових груп, які бажають залишитися разом. Ми хотіли б запевнити вас, що там де є зазвичай сильні зв'язки між ними - це було б дивно, якщо б  вони не прогресували як одна одиниця. Проте, ви переконаєтеся, що, оскільки ви еволюціонуєте, ви будете притягуватися  до груп з подібною вібрацією, де ви будете продовжувати еволюціонувати до тих пір, поки ви  знаходите потребу в різному досвіді.

Я – СаЛуСа із Сиріуса  і я насолоджуюся моїм часом з вами і чекаю зустрічі з вами в недалекому майбутньому. Сам час не матиме того впливу на вас, як зараз, і якщо можна так сказати,  більше не управлятиме вашим життям. Є так багато бажаних змін, які чекають вас, і як тільки ми зможемо представити себе, ми повинні прискорити ходу  в Новий  Вік, який багато чого тримає для вас. Продовжуйте дивитися вперед і знайте, що  ваше життя - історія, яка має щасливе закінчення.

Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012