team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, October 13, 2014

СаЛуСа, 10 жовтня, 2014



SaLuSa, October 10, 2014 
СаЛуСа, 10 жовтня, 2014 

Ми, як завжди,  пильно стежимо за вашим прогресом і  з задоволенням відмічаємо, що так багато з вас повністю займаються  підготовкою себе  до продовжуваного підвищення  вібрацій, які несуть вас до вищих рівнів. Як ми інформували вас раніше, це не треба бачити як окремий випадок, тому що ви піднімаєте свої вібрації до норми, яка нестиме вас вперед до точки  Підйому в наступний рівень. Ви линете за зростанням   вібрацій  і поволі, але певно ви створюєте кристалічне тіло з усіма перевагами, які приходять з ним. Ви підніметеся вашими власними зусиллями і присвяченням, щоб принести гармонію і збалансувати  себе. Ясно, що  не кожен дух здатний до досягнення такого рівня, але усі кінець кінцем знайдуть їх ідеальний і досконалий рівень. Вже багато хто з вас повністю  контролює те, що відбувається і стосується вас. Ми заохочуємо, щоб ви залишилися повністю сконцентрованими на вашій меті в такий важливий час  і не зв'язували  вашу енергію з чим-небудь з  меншою вібрацією.

Завжди є ризик, що ви будете втягнуті  в справи інших народів, в яких все  в порядку, поки ви завжди зосереджені на  собі. Ви можете бути миротворцем без особистого залучення  в проблеми інших людей. Ви можете все ще бути цілителем, якщо це ваше бажання, але не забудьте закрити вашу ауру у кінці сесії. Я упевнений, що вам не потрібно  нагадувати  про ці обережності, але  необхідно повністю усвідомлювати будь-який ризик для себе. Самозагоювання триватиме,  але з часом  це стане менш і менш необхідним. Ви переконаєтеся, що ваше тіло "омолоджує" себе в ході часу, і дійсно ми знаємо, що деякі з вас вже відчувають, що  ваші тіла стають більше збалансовані незважаючи на ваш вік. Отже  ви бачите, що ви входите в  період відомих змін, які також впливатимуть на духи, хто ще не підозрює про них. Кінець кінцем усі духи знайдуть правильний рівень, який потрібний для їх прогресу  і розвитку.

Для багатьох духів цей цикл завершить  їх необхідність випробувати себе в нижчих вібраціях. Як тільки уроки були вивчені, ви рухаєтеся  далі до вищого рівня  і отже  ви продовжуєте еволюціонувати і прогресувати у  вищих  Царствах Світла. Нині ви є маленькою точкою  Світла, але вона  швидко розширюється, оскільки ви рухаєтеся вище і вище. Кінець кінцем ви станете величезною  Істотою Світла, але до певного часу досить сказати, що ви запустили цю поїздку. Тим часом ви можете запускати очікування  захоплюючого часу, який дасть вам всілякі  цікаві досліди. Можливо ви знайдете найбільше збудження  при перспективі  зустрічі  з вашою Космічною сім'єю і можливість повернення до вашої домашньої планети. Отже є багато чого, що  вам потрібно  дослідити і є ряд різноманітних місій, які ви можете зробити. Ваше майбутнє буде єдиним з тим, що ви вибираєте  і повинно  розповсюджувати  Світло вздовж і поперек.

Деякі люди виявляють певну цікавість  про їх мету існування на Землі  і взагалі зацікавлені в житті,  але вважають, що важко  знайти  джерела знання, які приведуть до правди. Взагалі кажучи,  ми сказали б, що  просто йдіть за вашою інтуїцією, оскільки вона буде  вести  вас ніжно вперед, щоб знайти відповідне джерело інформації. Очевидно,  правда вас може приголомшити  і в цьому є  здоровий сенс, щоб поступово привести вас до  прийнятного для вас рівня. Також майте на увазі, що як тільки ви сприймаєте отриману інформації, ви отримуєте її більше. Усі ви маєте наставників і помічників, які "влаштують" події таким чином, що ви зустрінете правильних людей, а також просвітлені досліди. Вони  усі здійснюються  з вашого відома і згоди, хоча ви  не пам’ятаєте цього після сну. Ви ніколи не залишаєтеся самотнім без допомоги  і навіть ті  духи, хто борсається  в темряві мають допомогу, як тільки вони реагують на  Світло.

Іноді в глибокій  депресії  ви можете відчувати,  неначе ви не маєте ні одного друга у світі, але все ж допомога є завжди,  тільки не роздумуйте над цим. У цих душевних станах вас дуже важко  досягти, але ви заливаєтеся  любов'ю, яка кінець кінцем підніме вас вгору. Ви можете  запитати, чому вам дозволяється випробувати таку травму і відповідь - "для досвіду" дозволяє зростати  вашому  духу. Такі обставини і вивчені уроки ведуть до швидкого  росту, який дозволяє залучити  для вас більше Світла. Ви можете сказати, що Земля - місце суворого наглядача  і це загалом вірно,  але також вірно і те, що ви отримуєте тут  свої уроки швидше всього.

Ми стежимо за Землею і бачимо духів на різних ступенях  еволюції і як вони зв’язуються  і працюють один з одним. Іноді це призводить до насильницьких дій, оскільки є тенденція, щоб вони стали дуже замкнутими і егоїстичними. Їх спостерігають більш  передові духи, хто може все ще отримувати хороші уроки від них без зв’язку з ними. Взаємодія між різними групами Істот – це уся частина досвіду, який надає вам можливість еволюціонувати. Карма може бути надзвичайно складною, але будьте упевненими, що вона опрацьовується таким чином, що усі включені духи отримують  вигоду з цього. Ви б фактично здивувалися, якщо б  знали, скільки уваги надано кармічним проблемам, щоб гарантувати, що  усі духи отримають вигоду  від цього. Вам  без сумніву стане легше, коли  дізнаєтеся про те, що як тільки ви підніметеся  вище  3-го виміру, то ви фактично очистите свою карму.

Оскільки ваші очі відкриваються  до правди про ваше існування, то з'являється навіть більше питань, оскільки ваш рівень свідомості розширюється  і навколо вас  завжди є  більш поінформовані  Істоти, щоб дати відповіді. Навіть зараз, якщо ви зможете ввести себе в стан медитації  і очистити ваш розум для сприйняття, ви можете зв'язатися з Вищими Істотами. Вони знають, яка інформація вам потрібна  і ви  можете  отримати  безпосередню відповідь, або вона, можливо, прийде  до вас пізніше з часом, коли ви не чекаєте.

Я – СаЛуСа із Сиріуса  і завжди задоволений   працювати з Майклом для вашої просвіти. Мої  Любов і Світло  будуть  з вами завжди.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012