team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, August 9, 2014

08:08:2014


SaLuSa, August 8, 2014
СаЛуСа, 8 серпня, 2014

Справи просуваються, як призначалося  і ми можемо запевнити вас, що вам не доведеться більше чекати перед тим, як буде очевидно, що наближаються головні зміни. Було дане слово, що не буде ніяких подальших перешкод для плану  вашого звільнення від темних сил. Їх шлях був зумовлений і скоро їх влада буде настільки  зменшена, що  їх доля буде зовсім відрізняться від  їх планів. Звичайно деякі індивідууми все ще володіють достатньою владою, яка обструктивна, але вони діють з певними обмеженнями. Їм не дозволяється змінити курс людства у напрямку до Нового Віку і свободи, яка супроводжує це.


 Ми продовжуємо контролювати усі події на Землі, і також пам'ятайте, що немає ніякого таємного місця від нашої технології, яка може подивитися через тіла. Тому ми можемо сказати вам, що ми маємо силу і повноваження, щоб гарантувати, що ваше майбутнє відбудеться згідно з Божественним Планом. Звичайно на це впливатиме ваш вільний вибір, але це не змінить курс вашої долі. Ви вже переміщаєтеся у вищі вібрації  і вам потрібен  час, щоб впевнитися, що ви повністю готові до них. Настав час, щоб ви зосередилися на вашій еволюції, щоб бути упевненими в тому, що ви не на узбіччі  від вашої мети.

 Багато очей фокусуються на вашій крихітній блакитній кулі  і вас поважають  за  вашу хоробрість і присвячення  Світлу. Ваші досліди допоможуть іншим в їх еволюції  і деякі з вас застосують своє знання і досвід  далеко у Всесвіті. Ваш наступний крок у еволюції буде тоді, коли  ви придбаєте повну свідомість і це не так далеко, як ви, можливо, вважаєте. Як тільки ви досягнете цієї стадії, ви станете  повністю вільним  духом  і ваші творчі повноваження будуть безмежні. Проте, це  вам вибирати, яким шляхом вам слідувати  і не буде ніякого керівництва і сприятливих можливостей. Ваше теперішнє  життя знаходиться далеко від того, що вас очікує в майбутньому. Ви  фактично знаходитеся в точці завершення  ваших дослідів  в нижчому вимірі  і залишаєте  їх з дуже розширеним рівнем свідомості.

 Ви можете встановити ваші точки зору  так  високо, як ви бажаєте  і ви отримаєте  можливість вчасно їх зрозуміти. Деякі духи поглинаються  нижчими вібраціями Землі, але кожному надається  допомога,  як тільки вони висловлюють  бажання підняти себе. Ніхто не залишається  повністю сам на сам, але ми пов'язані Універсальним Законом, що допомога надається  тільки тоді, коли її просять. Це, можливо, звучить жорстко,  але вільний вибір духу індивідуума має бути визнаний і прийнятий. Таким чином їх еволюція може продовжуватися шляхом, який  краще усього задовольняє  їх потреби  і фактично надає  їм час, який  їм потрібен. Час,  як наприклад ви розумієте,  це - не істинна реальність у вищих вимірах. Проте, ви розпізнали, що він  не константа  у всьому  вашому Всесвіті.

 Ви багато чого дізнаєтеся  про істот  за межами вашої власної планети, але  навіть Земля має багато таємниць, якими поділиться з вами. Наприклад,  відомо, що Земля  порожниста і що усередині її живуть Істоти, з якими ви зустрінетеся  після Підйому. Вони фактично більш розвинені, ніж ви  і будуть раді розділити їх знання з вами  і допомогти  вам просуватися швидше, ніж ви зробили б без них. Вони спостерігали  за вашим прогресом еони  часу і добре обізнані  з вашими потребами. Вони будуть великою допомогою в просуванні майбутнього людства і Землі, і ви упевнені, що будь-яка жертва, яку ви робите зараз  варта того, оскільки мир прийде дуже скоро. Коли люди зрозуміють те, що планується для вашого майбутнього, то буде велике об’єднання, оскільки ви нарешті по справжньому зрозумієте, що ви усі одне ціле. Це буде легко зрозуміти, коли ви усі приймете, що  багато  життів   ви прожили у багатьох різних культурах і релігіях. Як ще Дорогі ви уявляли, що ви будете еволюціонувати  і досягати  вищих вимірів.

 Ми знаємо, що деяких з вас очевидно стомлює  безперервна битва з темними силами, але запевняємо, що ви знаходитеся  вже в крайніх  часах  і вводите  Новий Вік. Ми неустанно повторюємо, що ми спостерігаємо за усіма подіями на Землі  і це ваша гарантія, що не буде ніякого повернення до старих способів життя. Дійсно старі шляхи вже відходять на задній план  і багато нового чекає проявлення, щоб  рухати вас в Новий Вік. Як завжди це залежить від часового патерну  і ми не будемо наражати  на небезпеку ваше майбутнє, переміщаючи його занадто швидко. Після  довгого періоду  темряви ми вибираємо свій момент, щоб ввести вас в Новий Вік, коли темні сили не в змозі вплинути або завадити нашим планам. Вони кінець кінцем будуть переміщені, оскільки на новій Землі не буде ніякого місця  для таких низьких вібрацій. Будьте бадьорі і радісні, оскільки ваша поїздка майже закінчується  і вас чекають подарунки Бога,  і мир і процвітання будуть вашими.

 Оскільки ви здобуваєте  знання, то  є спокуса, щоб захотіти розповсюдити його навкруги, але ми радимо вам не проводити бесіди, пробуючи нав’язати свою точку зору іншим. Ви переконаєтеся, що інші духи будуть спрямовані до вас, коли прийде їх час. Немає ніякого тиску, застосованого до кого-небудь, оскільки ви маєте вічність, в якій еволюціонуєте, проте, ми будемо старатися підштовхнути вас випадково, щоб підтримати ваш  пошук  більшої правди. Часто це може статися, коли джерело поміщене на вашому шляху, тож мудро розпізнати такі можливості і взяти їх до відома. Ми чуємо деяке запитання, як ми узнаємо, коли відповісти і наша відповідь – довіртеся  вашій інтуїції.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і задоволений, що  здатен   відновити  події, які визначають норму вашого прогресу. Світ продовжує бути в сум'ятті, оскільки давнішні справи  відсортовуються. Вони кармінні по природі і доводиться йти  їх шляхом до завершення. Що стосується   крайніх часів, то є часто випадки  тиску на людей. Проте, кожен з вас знаходиться там, де ви повинні бути і таким чином  будь-яка карма, що залишилася, може бути очищена. Тож зробіть краще собі, щоб мати справу з цим таким чином, що це повністю закінчено. Це гарантує, що ви можете насолодитися періодом переміщення і бути повністю готовими до майбутнього. Галактична Федерація посилає свою любов і запевняє вас, що  кожен зацікавлений у вашому хорошому існуванні.


 Дякую СаЛуСа.
 Mike Quinsey


 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012