team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, June 6, 2014

30:05:2014




SaLuSa, May 30, 2014
СаЛуСа, 30 травня, 2014

Ми спостерігаємо, як ваш виклик "гарячим точкам" негативної енергії, приносить конфронтацію між  групами, які мають різні цілі в житті. Деякі хочуть нав'язати їх іншим, в   результаті чого виникають протиріччя, які часто приводять до серйозного наслідку. Це все  ще подальші уроки  для усіх, кого це  торкається до тих пір, поки вони не зрозуміють, що відмінності повинні бути врегульовані через мирні переговори і  тільки таким шляхом можна рухатися вперед. Людина майже завжди прагнула врегулювати розбіжності через використання загроз або насильства, щоб виграти свій власний шлях. Послання, що тільки мирні переговори являються   шляхом досягнення  мирного поселення,  тільки починає  визнаватись  і люди йдуть цим шляхом.

 Чимскоріше  ваше керівництво зрозуміє, що є тільки один  шлях вперед до постійного миру, тим буде краще. З цим прийдуть великі зміни, які перемістять вас з нижчих вібрацій  в мирну еру. Наша присутність допомагає гарантувати, що справи не повернуться  назад до старих шаблонів  конфронтації, оскільки ми запобігаємо прогресу темних  сил  від їх теперішньої  позиції. Ми отримали повноваження втрутитися, якщо буде  необхідно підтримати прогрес у напрямку до повного миру і повному закінченню   войовничих протиставлень. Тож будьте упевнені, що незважаючи на будь-які  зовнішні  прояви, здійснюється  стійкий прогрес  у напрямку до цілей, які були встановлені.


 На великому плані,  ми постійно моніторимо вашу погоду і її ефекти на вас, але  повинні дозволятися певні необхідні зміни, як частина рухів вперед, які перенесуть  вас в Новий Вік. Основа ряду різних проектів просувається вперед на  бажаній швидкості і чекають проявлення багато нових ідей. Великий ряд їх вже відомі вам і  просто справа в  очікуванні  правильного часу, щоб представити їх. Так чи інакше ви кінець кінцем зможете змінити свій шлях проживання, щоб виключити багато аспектів, які дорогі і забирають багато часу. Головну зміну буде представляти вільна енергія і вона найбільш бажана. Вже відомо безліч шляхів, які зможуть допомогти кожній сім'ї і  кінець кінцем забезпечити  усі ваші потреби,  незважаючи на кількість  включених.

 Також багато змін  станеться у вашій медицині, оскільки  перемістившись  у вищі енергії, ви більше не будете суб'єктом для  підходу "вирізати і вилікувати". Дійсно, це стане непотрібним, оскільки вібрації тіла кінець кінцем піднімуться до точки, коли на ваше тіло не зможе напасти ніяка хвороба. Тим часом ви поступово удосконалите дані методи лікування  і скоротите необхідність користуватися скальпелем. Хвороби багатьох видів дуже поширені  на Землі, але вони також поступово зникнуть  із-за зростання  вібрацій. Тож ви можете бачити, що  ваше майбутнє яскраве і що усі небажані аспекти життя зникнуть.

 Ми знаємо, що деякі з вас бажають знати, чому це забирає так багато часу, щоб досягти цього пункту  і спускається  до кожного Віку, що проходить без достатнього прогресу, який був створений. Проте, ви зараз маєте успіх в досягненні досить високої вібрації, щоб залишити старі вібрації  позаду і скоро ви почнете випробовувати користь, яка прийде  з цим. Навіть зараз відбувається стільки змін, яких  ви не підозрюєте,   хоча певні люди йдуть за змінами як частиною їх роботи. Ваша проблема в тому, що все ще зберігається таємниця  і додатково є ті, хто опонує прогресу і прагне "мутити воду".

 Як індивідууми,  ви можете допомогти іншим запевняючи їх,  що є  багато  важких періодів,  але  усе повернеться на краще  дуже скоро. Те, що відбувається навколо них - тільки зовнішня діяльність прекрасних змін, які надовго  змінять речі на краще. Старі шляхи більше не придатні до часу, в якому  ви знаходитеся і вони просто згаснуть. Деякі люди налякані тим, що вони бачать,  але якщо ви маєте можливість поговорити з ними, просто поясніть, що це - необхідне очищення перед тим, як Новий Вік  дійсно зрушить з місця. Одного разу кабала  втратить свою владу і вплив, щоб сформувати ваше майбутнє, правда вийде назовні і продовжаться чудові і бажані зміни. Будьте упевнені, що ми маємо усі засоби в нашому розпорядженні, щоб прискорити рух вперед,  як тільки це буде безпечно зробити.

 На жаль пануюча Преса все ще  підпадає під вплив кабали, але це - область, над якою ми працюємо, щоб перемістити тих, які "впливають на хід подій". Преса ще не вільна, щоб надрукувати те, що  хоче,  але коли з тими, хто тепер контролює,  - не по дорозі, то одкровення за одкровенням розплющать ваші очі на те, що вас свідомо вводили  в оману і утримували  впродовж тисячоліть. Спробуйте читати між рядками, коли газетні матеріали розвалюються, оскільки  іноді вони вигадані або повністю брехливі. Реальні новини приховуються, але з часом,  це більше не буде можливим, оскільки багато джерел почнуть відкриватися  для правди.

 Ви виходите з Віку, де темним силам було  дозволено мати повну волю, завдяки якій  вони представляли  найважчі виклики Світлу. Хоча результат не був відомий, тому що був даний вільний вибір, це розглядається, що Світло отримало перемогу. Ця перемога мала місце  нещодавно і ось чому ми можемо упевнено заявити, що ви знаходитеся в неприступній позиції. Це просто  визнання фактів, що Світло виявилось переможцем  і нестиме вас в перші  головні  зміни, а також в нові рівні вібрації, яку ви знаєте,  як 4-й вимір.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і можу запевнити вас, що усе йде  добре і в недалекому майбутньому ви будете  розуміти і бачити шлях до вищого виміру, що відкривається. Допоможіть своїм попутникам побачити Світло в дії і знати, що  їх майбутнє з ним  і що темні сили  знаходяться в занепаді і їм не дозволять заважати прогресу. Їх день майже пройшов і скоро будуть одкровення, які підтвердять їх кончину. Завжди планувалося, що Світло  переможе у кінці Віку  і усе робітники Світла  разом з духами любили і піклуючись вели  Людство до "обітованої землі ". Дозвольте Любові і Світлу  бути вашим наставником і захисником.

 Дякую СаЛуСа.

  Mike Quinsey


 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012