team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, June 14, 2014

13:06:2014


SaLuSa, June 13, 2014
СаЛуСа, 13 червня, 2014

Ми  запевняємо вас, що усе розвивається  добре, але з причин безпеки,  ми не можемо  завжди показувати, що відбувається. Оскільки  ми завершили важливий час, коли ми    працювали головним чином на задньому плані, щоб виконати наші зобов'язання по гарантії, що Світло поширюється, як призначалося. Це означає, що ми пильно контролюємо діяльність темних сил, щоб гарантувати, що  їх діяльність не  заважає позитивним змінам, які відбуваються. Нині ваш світ проходить через випробний період змін, в якому буде видно кінець впливу темних сил. Деякі з них мають місце на рівні, який очевидний для вас, але вони також відбуваються поза вашим зором і ви про них не знаєте. Споконвіку ми  супроводжували вас через ваші подорожі, хоча ми ніколи не заважали вашим добровільним рішенням. Проте ми користуємося нашим впливом, щоб тримати вас на Шляху Світла, оскільки крайні часи мають звільнити вас від влади темних сил.


 Це дійсно спеціальні часи, що ви привілейовані  бути частиною цього і багато хто був вибраний за їх досвід в подібних ситуаціях. Духи із багатьох різних рівнів запропонували побачити вас з певністю в ті  крайні часи. Ви ідентифікуєте щось з їх служіння Світлу, але інші залишаться анонімними до певного часу. Темні сили зробили б їм найгірше, щоб зупинити будь-який дух від поширення Світла, хоча ми повинні сказати, що нам дозволено   захистити їх. Зрозумійте, що обставини вимагають певний результат, як наприклад з кармічних причин, ми природно зобов'язані поважати їх.

 Кожен з вас провів життя за специфічним планом, який обслуговує  ваші потреби  і чи ви працюєте для Світла або інакше -  немає ніякої різниці. Очевидно Робітники Світла прагнуть прийняти значно більше відповідальності і вибираються для їх досвіду. Це означає, що вони часто мають частково самотнє життя, але в  той же час,  це дає велике задоволення. Духам, які інкарновані для розвитку дається  стільки, скільки вони можуть тримати в руках і це особливо має на меті області, де їм треба набути досвіду. Інші духи, які грають важливу роль у вашому житті, вибираються для вас, і ви зустрічаєте їх, як "домовлених" хоча це, можливо,  здається, є випадковою подією. Нічого не відбувається  випадково, попри те, що ви часто переконуєтеся  в  тому, що в цьому випадку, без планування,  неможливо було б гарантувати, що ви випробували б точно те, що вам треба  розвивати.

 Сім'ї часто тримаються разом через багато інкарнацій,  граючи  кожного разу різні ролі. Цим можна пояснити те, чому деякі сім'ї такі близькі  і мають дуже сильні зв'язки. Будьте упевнені, що хто б не входив у ваше життя, де він  має будь-який сильний і тривалий афект, - це частина вашого життєвого плану. Якщо наприклад,  ви хочете мати близькі відношення з духом, який не є частиною вашого життєвого плану, то вони не перетворюватимуться на що-небудь серйозніше. У таких обставинах ви маєте два духи  і вище доброзичливих стосунків, ніхто не зможе вийти за цей рівень стосунків. Природно, в ході вашої тривалості життя ви маєте багато друзів, які приходять і зникають, але вони, можливо, не роблять ніякого специфічного впливу.

 Дорогі, життя – це таємниця, яка вимагає багато пояснень, якщо ви  здатні зрозуміти його значення. Дійсно, в деяких відношеннях це вище вашого сучасного розуміння, але ті, хто просунувся вперед  в їх еволюції достатньо розуміють, щоб бути здатними прогресувати. Також майте на увазі, що ваші Наставники є тут, щоб впливати на вас способами, які тримають вас на треку. Ви ніколи не одні при зустрічі  з нещастями життя,  але вашим Наставникам  треба отримати ваш запит про  допомогу, оскільки  інакше це могло піти проти ваших побажань. Як тільки ви зрозумієте, чим є життя і потреба в досвіді знаходиться скрізь, ви знайдете, що воно прогресує гладше і дуже  задовільно. Позаду усіх випадків у вашому житті - ваш життєвий план і ми повторюємо знову, що нічого не трапляється випадково. Багато людей входять у  ваше життя, щоб грати свою роль в ньому, часто надаючи  вам досвід,  який вам потрібен, щоб  тільки рухатися  далі.

 Спроба осмислити усе – непереборне  завдання, але ви знайдете, що  ваше розуміння росте через особистий досвід. З  різних причин, духи  мають  їх власну перспективу життя і  вони вважають, що воно є скрізь. У наслідку, можливо, немає договору про причини  цього, але це  очікується  в обставинах. Ви  усі на одному і тому ж шляху,  але в різних пунктах уздовж нього, хоча це, можливо, для вас не очевидно. Усі шляхи кінець кінцем приводять назад до Бога, тому непотрібно пробувати і нав'язувати іншим  ваші погляди і віру. Дозвольте усім набувати досвід так, як вони бачать необхідним, але не пробуйте  умовити інших йти  іншим шляхом. Дух прогресує  через свій  особистий досвід і   всі досягнуть  кінця їх подорожі  у відповідний час.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і сподіваюся, що ці повідомлення допоможуть вам зрозуміти, що життя, які ви випробовуєте, мають вести вас назад до рівнів існування, де ваш реальний дім.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012