team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, June 29, 2014

27:06:2014


SaLuSa, June 27, 2014
СаЛуСа, 27 червня, 2014

Зміни продовжуються, як планувалося і приносять передбачувані  зміни,  які принесуть вам свободу від діяльності темних сил. Їх влада і контроль мають менший вплив і ті, хто працює для Світла одержують більше упевненості кожен день. Стільки добрих справ мають місце і оскільки це продовжує розгортатися, темні сили розуміють, що вони мають все менший і менший вплив. Це ви - люди, несете відповідальність за поширення Світла, але ми можемо допомогти там, де ви вже прийняли рішення почати процес змін. Не хвилюйтеся, якщо спочатку прогрес здається повільним, оскільки важливі зміни не можуть бути досягнуті напередодні увечері  і, вірогідніше, будуть успішними, коли є турбота і увага. Ми спостерігаємо за вашою роботою і у всі часи ми ведемо вас і гарантуємо  ваш успіх. Духи все більше і більше  розуміють  реального себе і шукають більше влади, щоб досягти їх бачення постійного миру на Землі. Це прийде і вже впливає на рішення, які  відвертають будь-які майбутні війни.


 Роль Робітника Світла  має бути натхненною і приводити більше людей до реалізації, що майбутнє набуває форми, і голоси, які роблять вплив, більше не готові йти з тими, хто відстоює війну, щоб вирішити проблеми. Врешті-решт це зрозуміло, що війна марна і що в ній немає ніяких переможців в сенсі, що усі, хто приймав участь несуть втрати одного виду або іншого. Коли ви озирнетеся назад, то ви зрозумієте, що використання війни для  досягнення  ваших цілей часто короткотривале  і нарешті є розуміння,  що тільки мирні переговори - шлях вирішити відмінності. Як ви з'ясуєте своєчасно, війни часто ухитряються налаштовувати людей  один проти одного і в результаті нема ніякої вигоди. Оскільки час проходить, то все більше і більше людей  пробують  врегулювати розбіжності  і зараз бачать, що є інші шляхи, які значно більш прийнятні. Ви зараз бачите результат релігійного упередження, як відмінностей між деякими націями, і ми бажаємо, щоб ми змогли донести повідомлення до них, що ви всі Єдині. Є тільки Один Бог Абсолютної Любові для усіх духів незважаючи на їх колір або віру. Проте,  прийде час, коли це буде прийняте, що ви - Одна Раса, з тією ж долею і вічно любимі  Одним  Богом Усього Сущого.

 Невловимий мир, який ви шукаєте, уперше прийде до індивідуумів, які прийняли Єдність усіх Духів  і за ними будуть  також йти інші. В межах усього знання  ті з вас, хто почуває себе особливо інтуїтивним, можуть виміряти значення і правдивість будь-якого повідомлення. Проте все ще будуть ті, хто повністю покладається на інших, щоб піти за ними. Для них  - це  частина їх необхідного досвіду і оскільки вони все більше розуміють правду про реального себе, вони придбавають упевненість, щоб подорожувати своїм  власним шляхом. Часто зміни - результат багатьох життів, за допомогою яких вони перевірили свою власну віру і пішли далі, де вони знайдуть бажане. Оскільки ви знаходитеся  в цьому часі,  ви  представляєте  сумарно ваш досвід і не можете допомогти,  але  сильно впливаєте на нього. Проте є часи, коли ви будете інкарнуватися  з сильнішим прикріпленням до певної віри, яка дасть вам специфічний досвід, який вам потрібний. Ви фактично набагато більші, ніж ви тепер знаєте, і поки на Землі  ви граєте  роль, за яку ви поручилися і яка може дуже змінитися від одного втілення до іншого.

 Ви, можливо, поставили питання, на чому заснована  наша віра, і чи ми маємо те, що ви знаєте як організована релігія. Є проста відповідь, що ми досить розуміємо правду і Одного Бога, що ми, наприклад,  живемо і розуміємо, що кожен інший дух - або наш брат, або сестра. Тому наша любов поширюється на усіх духів і навіть духи із темряви бачаться точно такими же, як усі інші. Це повинно бути так, оскільки ви усі прийшли із Джерела Усього Сущого і зобов’язалися, що ваші досліди  принесуть правду до інших. Зараз ви знаходитеся в нижчих рівнях вібрації, в яких ви не можете повністю піднятися і залишитися у них, оскільки тільки з потреби ви інкарнуєтеся у вібрацію, яка дозволяє вам випробувати вибраний життєвий досвід. Ми також підкреслюватимемо це, ось чому ви повинні поважати, що інші духи захотіли випробувати, оскільки це має значення для усіх і допомагатиме іншим в еволюції. Деякі духи вибрали служити на Землі, щоб допомогти іншим, поки більшість подорожує своїми шляхами, оскільки вони прокладають свій шлях назад до вищих вимірів. Немає, як ви говорите,  "швидкого успіху" і тільки позитивний шлях еволюції здійснюється через особистий досвід, хоча ви можете також навчитися від інших, хто йшов перед вами.

 Рідна Земля також бере участь в змінах і вони мають грандіозний масштаб, щоб готуватися до тих, які дуже змінять поверхню Землі. Обов’язково буде неминуче зміщення пластів в деяких місцях, але ви залишайтеся упевненими, що це буде зроблено обережно, щоб уникати втрат життя. Деякі неминучі, але є також духи, які висловили  бажання залишити Землю. Це, можливо, звучить дивним або малоймовірним, що духи захотіли б відправитися таким чином, але звільнення від фізичного тіла миттєве. Будь-яка травма, що асоціюється з таким досвідом,  скоро буде подолана і забута. Смерть, по суті  безболісна, але часто думають по-іншому і це  зазвичай через супровідну хворобу. Розуміючи правду такого досвіду, якому запобігає смерть, бо  інакше багато хто вважає  його, як травматичний час у вашому житті. Будьте упевнені, що як тільки ви помираєте, ваші  любимі будуть там вітати вас і щиро приймати. Можливо найбільш бажаною несподіванкою є те, що ви знову  "цілі" і через силу думки можете знову  стати молодою особою, повною здоров'я і без будь-яких  проблем, які ви, можливо, мали на Землі.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса і сьогодні торкнувся життя у вищих вимірах, яке далеке від реальності, яку ви випробували на Землі. Чи можете ви уявити існування, де в межах певних обмежень ви можете "думкою" створювати речі, тому гроші не потрібні. Це можливо найістотніша зміна хоча, як згадано вище, перспектива постійного хорошого здоров'я має звучати музикою для вух тих, хто має в житті  проблеми із здоров’ям. Вам доведеться стільки чекати з нетерпінням, щоб зробити  вам  краще, поки все ще на Землі. Я залишаю вас з моєю любов'ю і благословеннями.


 Дякую СаЛуСа.
 Mike Quinsey


 Перекладач: Fedir 





No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012