team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, July 6, 2014

04:07:2014


SaLuSa, July 4, 2014
СаЛуСа, 4 липня, 2014

Навіть ті з вас, хто знає, що час рухається швидше, здивовані, що він здається йде швидше, ніж коли-небудь. Це само собою - ясний сигнал того, що зміни продовжуються швидкими темпами і приведуть вас в Новий Вік. Тож не сумнівайтеся ні на одну хвилину, що вони установлюють  сценарій, в якому видно кінець старого Віку. Є знаки для усіх, щоб їх побачити, але на жаль дуже мало обізнані про них або їх значення. В загальних рисах, що, можливо, було  помічено, - старий стиль керівництва  змінюється. Більше не так просто для особистої влади і багатства, так легко обдурювати людей. Замість цього, люди ставляться прихильно  до політиків  з більш помірним підходом і з чесною політикою  і вони прийшли спеціально  в цей період часу, щоб провести вас вперед до вашої призначеної долі. Третій Вимір, як ви розумієте, піднімається у вібрації і нестиме тих, хто готовий. Ви заслужено отримали цю можливість залишити нижчі вібрації для вищих.


 Коли вібрації досягають певної точки, Підйом відбувається миттєво і усі духи, які готові до зміни, будуть іти вперед. У цей момент ви фактично переконаєтеся, що ви були тими, що підлягають змінам, які нададуть вам можливість мати ваше місце в нових вібраціях. Тому ви повинні підготувати себе для такого підняття, очищаючи ваш "Розум, Тіло і Дух". Нині більшість з вас все ще несуть деякі з нижчих енергій, які ви притягнули до себе за багато тривалостей життя. Дорогі, зараз настав час, щоб очистити ваші тіла від усього, що не може бути підняте, і ви "відчуватимете" , що потрібно видалити. Якщо ваші справи з іншими почесні і істинні, то ви будете  здатні лікувати усіх,  як ваших духовних Братів і Сестер. Енергія любові до усіх духів має бути верховною у вашому житті  і ви можете допомогти їм вашим прикладом Безумовної Любові. Одною із проблем Людей є те, що вони вимагають так багато  від інших, іноді примушуючи їх ставати рабами до їх вимог і побажань.

 Крайні  часи  виключно активні для  всіляких змін. Також пам'ятайте, що усі вони  кінець кінцем приведуть вас до більш врегульованих часів, оскільки енергії з нижчою вібрацією, будуть перетворені. Ваша робота - не йти шляхом, щоб  змінити людей, але відповідати позитивно, коли випадає така можливість. Майте на увазі, що ви  усе  знаєте  про тих, хто перебуває на духовних рівнях і що ви направляєтеся уздовж шляху, яким ви зобов'язалися подорожувати. Крайні часи - великий виклик для деяких духів, проте на всьому шляху, який вони вибрали, допомога  ніколи не була далеко-далеко. Ми повторюємо, що ви повинні попросити про допомогу, коли це потрібно,  але не вважати, що вона прийде, оскільки ви дивитися прямо у вічі цьому. Обставини, можливо, диктують, що це зовсім відрізняється від  вашої ідеї і будьте упевнені, що це буде кращий спосіб, який виконає ваші потреби.

 Ми знаємо, що питання, яке часто реєструє ваш розум, -  "як я роблю" і факт, що  ваше усвідомлення піднялося до цього рівня, підказує вам, що ви робите дуже добре. Таке питання не зможе з'явитися, якби ви не підняли рівень вашої свідомості і не зрозуміли необхідність продовжувати розвиток. Для деяких важко це прийняти,  але як тільки ви  твердо стали на шлях  Вознесіння, ви стаєте такими упевненими в собі, що на вас не впливає те, що триває навколо вас. Тобто Дорогі – це ознака  духу, який  знає,  як він збирається досягти мети і це вже частина шляху до Підйому. Такий дух - маяк Світла на Землі і неминуче залучає інші духи. Повірте нам, коли ми говоримо вам, що це ваше Світло прекрасне і часто поширюється  набагато  далі, ніж ви уявляєте. Оскільки група Робітників Світла  зростає, то зростає її  вплив і здатність приводити більше Світла до Землі. Вас звичайно  називають "неоспівані герої", що займається вашою роботою з відданістю і любов'ю і не шукають визнання того, що ви робите. Проте, ви можете бути упевненими, що піднімаючи ваші вібрації ви встановлюєте свій шлях до вищих вимірів. Це само собою - гідна нагорода за ваші досягнення.

 Ви не будете здивовані  узнати, що багато з вас з нашого корабля і вже члени Галактичної Федерації. Коли досягається кульмінація в еволюції духу,  як наприклад ваша справжня позиція, то вони часто пропонують повернутися на Землю, щоб допомогти іншим. Іноді це - виконати обіцянки, зроблені в іншій тривалості життя, або кармічної природи. Ми знаємо, на  що  подібна інкарнація на Землі, тому ми висловлюємо схвалення вашій вірі і бажанню, щоб допомогти іншим. Ми нагадуватимемо вам, як заявляли раніше, це дуже нормально для духів, хто еволюціонував, щоб допомогти іншим, хто має ще досягти їх рівня. Врешті-решт, ви  "Єдині" і це бажано і дійсно важливо, що духам обкутаним темрявою, допомагати знову  знайти Світло. На більшому плані,  ця допомога також підходить Расам,  або навіть цілим Націям, якщо їм треба знайти новий напрямок. Це часто включає спеціальних духів з необхідним досвідом  і нам не треба далеко ходити, ніж згадати роль Барака Обами. Він тільки стає здатним йти за його планом, щоб  привести мир до світу, борючись проти потужної опозиції, яка так довго протистоїть йому.

 Наша присутність навколо вашої Землі - ваша гарантія,  що усе працюватиме для вашого задоволення і ми не дамо можливості  темним  силам  затримати справи  довше. Їх діяльність ретельно  контролюється увесь час і ми маємо повноваження втрутитися, якщо необхідно. Оскільки ми можемо бачити більшу картину, ми можемо відвернути  будь-яку спробу створити труднощі, які затримають вашу еволюцію, або прогрес уздовж вами обраного шляху. Ви  усі на фінішній  прямій і кінець  у полі зору. Ваші рівні свідомості відкриваються, і ви переконаєтесь, що зростає  ваше розуміння вищих рівнів. Ви станете незалежнішими, оскільки ви знайдете  відповіді  і будете  менше  консультуватися з іншими.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і можу заявити дуже твердо, що ви на грані багатьох захоплюючих змін, але не чекайте занадто багато скоро. Зосереджуйтеся  на вашій меті незважаючи на те, що триває навколо вас  і   все буде  добре і здійсняться  ваші очікування.


 Дякую СаЛуСа.
 Mike Quinsey


 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012