team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, November 10, 2012

SaLuSa, November 9, 2012





 
SaLuSa 9 листопада 2012р



Довге очікування закінчилося, і Обама знає, що від нього очікується, будучи потрібною людиною для такої роботи. Як і будь-яка інша душа, він йшов до цього моменту все своє життя щоб виконати головну мету плану своєї душі. Незабаром він зможе приступити до змін, які, як він знає, необхідні, щоб повести людство вперед. У нас був постійний зв'язок з ним, і ми часто інформували його, яка у нього роль. Ось-ось повинні бути зроблені правові дії, які ознаменують реальний початок усунення верхівки Ілюмінатів. Це ефективно позбавить їх останніх ознак влади, яка у них є, і покладе кінець їх останнім надіям утриматися на плаву. Після чого стане можливою загальна зачистка Темних сил на нижчих рівнях.

Ми просимо вас не залишати спроб поширювати Світло, бо колективна свідомість Людини все ще потребує всілякої підтримки і заохочення для більшого зростання. М'яко кажучи, буде спостерігатися глибоке здивування, коли істина почне виходити назовні, і ми хочемо щоб вона мала позитивний вплив і не викликала страху. Людські істоти не люблять відчуття змін, що загрожує їх стабільності і затишку з тим, що вони знають і до чого звикли. Як би там не було, залишилося недовго чекати, поки ми не зможемо зіграти свою роль і відкрито спілкуватися з вами. Одна справа передавати через канал наші повідомлення вам, але ми хочемо бути тими, ким є насправді. Наша присутність скоро розвіє будь-які страхи про нас, бо ми прийдемо як Посли Світу.

Ми все ще потребуємо, щоб ваші військові отримали наказ не стріляти в нас, коли ми почнемо більш вільно пересуватися в вашому небі. Хоча ми і можемо уйти від будь-якої небезпеки, ми хотіли б мати можливість наблизитися до вас і вступити в контакт без усякого ризику зашкодити вам. Ті з вас, хто володіє екстрасенсорними здібностями, помітили, що ми з’являємося частіше там, де спостерігаються зібрання людей, які поширюють Світло, і так буде тривати далі. Це наш метод не тільки для вашого захисту, але і для оточення вас ще більшим Світлом з тим, щоб всі учасники могли піднятися ще вище. Такий був ваш досвід на Конференції в Седонi, і деякі з вас повною мірою відчули це. Просто уявіть собі, що кожен день буде таким, бо дуже скоро це стане звичайним щоденним досвідом. Ви доторкнулися до вищих вібрацій і усвідомили, що це чудове відчуття.

Цей місяць, і звичайно ж наступний, будуть насичені постійними притоками енергії, які успішно піднімуть ваші вібрації ще вище. Кожна душа так чи інакше відчує на собі їх вплив, і ті з вас, хто вже давно на шляху до Вознесіння, вберуть їх досить легко. Для інших же, хто ще не відкрився до них, це може бути важким досвідом, бо тіло ще не готове прийняти їх. Дуже ймовірно, що вони будуть в сум'ятті і нездатні зрозуміти, що відбувається. Це час для того щоб центруватись і розслабитися, бо стрес буде вашим гіршим ворогом при спробі підготуватися до вознесіння. Ваше кінцеве звільнення від стиску Темних сил повинно допомогти визволити будь-яку напругу або негативні почуття, щоб Світло могло безперешкодно входити.

Наші союзники зараз більш мотивовані, ніж будь-коли, і можуть здійснювати свої плани, які постійно переносилися. Вони можуть, так би мовити, зробити всю паперову роботу, яка дозволить нам здійснити все інше. Як і ви, ми з нетерпінням чекали цього часу, коли можуть початися дії. Ми повинні подякувати всіх Працівників Світу за їх відданість своїм особистим завданням, бо без вас справи йшли б не так, як зараз. І тепер ви заслуговуєте пожинати плоди своєї роботи, і скоро ви будете насолоджуватися тим, що стали частиною змін, в яких ви можете грати активну роль. Дуальність зникає, і на заміну їй приходять свобода і світ для всіх людей.

На даний момент все, що стосується розвитку подій далі, зводиться до фрази «почекаємо і побачимо». Нашу увагу звернено на урядові зміни, які дозволять призначити наших обраних представників і приступити до швидких дій. Це призведе до заснування нової влади, яка переслідує ваші інтереси. Скоро ви зможете довіряти тим, хто наділяється владою приймати рішення від вашого імені. Зникнуть подвійнi стандарти і помилковi обіцянки. Ви залучили так багато Світла на Землю, що цілком заслужено підняли вібрації, які більше не дозволять людям з низькою вібрацією керувати вами. Саме з цієї причини видано розпорядження щодо їх усунення.

У майбутньому, коли ви будете обирати своїх лідерів, вони будуть з тих, хто високо духовно розвинений. Мудрі голови будуть правити шляхом взаємної згоди, і прийняті рішення будуть ґрунтуватися на любові і всьому, що приносить вам радість і щастя. Жодна душа не буде виношувати підступних задумів, бо на більш високому рівні всі є чистим і сповненим Світла. У компанії інших люблячих душ життя є экстатичним і цілісним, а також безперервним святкуванням божества. Абсолютно все, що ви можете побажати, вам доступно, і маючи власну силу творiння, ви не будете потребувати ні в чому. Проживши в дуальності так багато часу, зміни будуть буквально не від світу цього. Життя буде не схоже ні на що, що ви досі відчували, і набагато перевершить ваші очікування.

Так що, Дорогі наші, залишайтеся спокійними і насолоджуйтеся тим, що ось-ось відбудеться. Будь-які незручності, викликані змінами, будуть короткочасними і з нашою підтримкою ви будете забезпечені всім необхідним. Наближаються великі зміни, і ми більш ніж готові впоратися із завданням. У нас є сотні і тисячі кораблів у вашій атмосфері, і крім цього великі материнські кораблі можуть надати вам все необхідне за короткий час. Багато хто з вас відвідували нас під час сну, і коли ми зможемо вільно зустрітися з вами, ви згадаєте випадки контактів з нами. Наша Галактична Федерація Світла складається з тих Зоряних Націй, з яких більшість з вас спочатку прийшли. Тому буде багато емоційних возз'єднань, коли ми всі зустрінемося, бо ви зустрінете свою справжню родину.

Я СаЛуСа з Сіріуса, і я вам кажу, що різні члени нашої Федерації дивляться один на одного як на Єдине Ціле. На Землі ви зазвичай створюєте свій власний клан і не готові взаємодіяти один з одним, як це робимо ми. Будьте готові відкинути убік такі почуття і радіти, знаючи, що всі ви є Єдиним Цілим. До тих пір, поки ми не зустрінемося, ми будемо продовжувати надсилати вам нашу безмежну Любов заради вашого блага.

Дякую вам, СаЛуСа 
Mike Quinsey (Майк Квинсі)
Translator: IGOR 



Translations


·         ARABIC 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian




·          Français

·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck 

·         HEBREW - NEW

·         MAGYAR/Hungarian
·         Italiano
·         日本語/Japanese  
·         KOREAN/Korean
·         Latviešú/Latvian
·         Lietuviškai/Lithuanian
·          Nederlands
·         NORSK/Norwegian
·          POLSKA/Polish
·         Português
·          Svenska
·         ROMANIAN
·         РОССИЯ/Russian
·         SLOVENSKY/Slovakian
·         TURKISH 
·          Ukranian -


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/

 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012