team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, March 27, 2017

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 24 березня 2017




Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 24   березня 2017




Багато хто з вас уже  готовий до  Вознесіння, але деякі відстають  і мають  невелику  можливість  дійсно поліпшити  свою позицію за час, який залишився. Проте, кожен дух отримає можливість підняти себе вгору, і ніхто  інший не може зробити це за них. Ви усі пройшли довгий шлях з вашими дослідами починаючи з того, коли ви опустилися  вниз до одного з самих нижчих рівнів. Той факт, що так багато з вас піднялися вище, поки долали багато жорстких викликів – заслуга вашої рішучості  і наполегливості. Ви скоро зберете плоди від ваших досягнень і вас будуть вітати за них. Одне достовірно, що вам не доведеться знову пройти  цей шлях, оскільки час для випробування в нижчих вібраціях пройшов і ви   усі стали сильнішими, завдяки  ваших досягненням.

Якщо ви готові прислухатися до корисної поради, то  багато інформації доступно на ваших вебсайтах. Зараз найбільше ідентифіковані такі втілені духи, як Девід Уілкок (David Wilcock), який є учителем для Нового Віку. Їх повідомлення нестимуть енергію, яка піднімає і підсвідомо ви знатимете, що вони говорять правду. Очевидно, що не кожен дух готовий до правди, оскільки деякі тільки пробуджуються  і їм  важко це зрозуміти. Проблема в тому, що стільки невірного або спотвореного було перед вами, і дуже важко  відсіяти правду від цього. Проте,  завжди навкруги вас в такий важливий час є добре  поінформовані духи і ви переконаєтеся, що тяжієте до їх. Правда має якість, в тому значенні, що вона буде резонувати з вами, і в усякому разі може бути перевірена через  надійну інформацію з інших джерел.

Ваш Інтернет затоплений правдою,  але також є і брехливі  повідомлення,  з наміром ввести вас в оману. Якщо ви сумніваєтеся, то пропустіть це, оскільки в цей час ви завжди отримуватимете підтвердження правди і ваша інтуїція надасть вам можливість ідентифікувати це. Якщо це відчувається правильним, то зазвичай довіряйте собі,  оскільки робітники Світла прагнуть знайти інших, хто також є Світлом, і це відбувається із-за позитивної енергії, яка передається. Ці енергії змушують вас добре почувати себе серед таких людей, і навпаки погано там, де вібрації  нижчі і бракує гармонії. Будемо надіятися, що авторитетні робітники Світла вже добре відомі  більшості з вас. Проте, деякі духи приходять і дуже швидко зникають, особливо там, де їх завдання – вплинути  на результат, який наданий вам.

Сили Світла виграють битву проти темних сил і багато роботи, яка значною мірою неоголошена, відбувається  в межах Внутрішньої Землі. Вона поступово очищається від баз, які в деяких випадках існували багато, багато років. Земля – це лабіринт тунелів, які в деяких випадках тягнуться на сотні миль і навіть мають високошвидкісну залізницю. Дехто запитає, яке це могло існувати, щоб не стати загальновідомим, але це відбувається тому,  що темні сили мають майже повний контроль над джерелами  новин. Ви знаєте тільки про ті події, про які вони дозволяють вам знати. Виключення – "підпільні"  новини, про які ви читаєте у вашому Інтернеті.

Ймовірно, що ви узнаєте більше правди, коли темні сили будуть не в змозі впливати, як  раніше. Можливо, що потім  правда лине потоком і вам ледве вистачить часу, щоб затамувати ваш подих. Є багато одкровень, які чекають свого викриття і вони швидко представлять вам правду і пояснять, що відбулося  за минулі 80 років. Секретність стримувала прихований прогрес, який зміг би  рухати вас в Новий Вік  з усіма досягненнями, які йшли за ним, тоді як вас тримали в деформованому  часі,  і  відхиляли багато чого з того, що поліпшило б ваші життя. Проте ви не будете відсторонені надовго  і коли настане правильний час, ви отримаєте вигоди, яких чекали.

Оскільки ситуація досягла нижньої межі, то ті, хто може змінити ваші обставини висунуться вперед  і представлять багато нововведень, які підвищать якість життя. Хіба це  не неймовірно, що мільйони голодують у всьому світі, розореному постійними війнами і суперечками. Здається, що до миру довгий шлях, але є ті, хто має відповіді, тільки їм потрібна  влада, щоб представити їх. Великі підприємці  намагаються утримувати вас в злиденному стані, тому що це дає їм  великі прибутки і утримує  вас під  контролем. Проте, не зневіряйтеся, оскільки так не може тривати довго і зміни на краще повинні поліпшити ситуацію. Навіть зараз головні організації з допомоги працюють старанно, щоб здолати безнадійну ситуацію, в якій знаходяться так багато людей.

Світ не бачить, як можна вийти з цього становища, але існує надія і плани, щоб  оздоровити ситуацію. Знайте, що як тільки правильні люди зможуть працювати безперешкодно, то багатьом країнам буде надана допомога  навіть при умові, що завдання масивне і їм майже неможливо управляти. Сили Світла використовують цей час, щоб підготуватися до часів, які наближаються, коли вони зможуть здійснювати свої програми допомоги без втручання. Через великий масштаб потреб  в країнах, наприклад Африки, в цій ситуації потрібно вкласти в програми масивну грошову масу. Людство не войовниче, але веде війну, щоб задовольнити жадність тих, хто має прибуток з цього, наприклад, поставляючи зброю обом сторонам.

Правда зображує жорстоку картину речей на Землі, але ви – витривалі  люди, які пройшли через багато чого  і все ще підтримуєте ваш "бойовий" дух і не поступитеся тим, хто тягне вас вниз. Ваша рішучість  допоможе вам пройти   через наступний період і ви будете добре винагороджені кінець кінцем, повертаючи собі усі досягнення, на які ви заслуговуєте. Природно, що це займе час, щоб спланувати і ввести  удосконалення, але з допомогою ваших позаземних друзів, це буде зроблено дуже швидко. Отже, ніколи не відступайте і не збільшуйте існуючий песимізм, тому що майбутнє вже прописане, і ніхто не зможе зупинити його маніфестацію, тому що, як ви говорите, воно  пишеться на зірках.

Час збільшує швидкість доволі довго і це  упевнений знак того, що ви знаходитеся в періоді зміни і підняття. Оскільки ви продовжуєте вводити вищі вібрації, світовий  мир стає все ближче і повільно, але безсумнівно конфлікти почнуть припинятися до їх остаточної зупинки. Це може здаватися неймовірним, але пам'ятайте, що є потужні сили, які підтримують Людство, ким є ваші Хранителі і вони переконуються, що усе відбувається, як призначалося. Війни або подібні низькі вібрації не можуть існувати у вашому майбутньому, отже ви можете сподіватися на мир і щастя.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.
У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.
Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir




No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012