team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, March 6, 2017

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 3rd March 2017_ua

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 3rd March 2017

Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 3  березня  2017

 

 

 

Знайте, що це  об'єднана свідомість людей  приносить зміни, які піднімуть вас вгору над хаосом і невпевненістю, яка існувала тривалий час. Вони зрозуміли силу, яку вони мають і більше не кланяються велінням тих, яких зараз розпізнають як темні сили. Занадто довго Людство визнавало владу тих, хто тільки слідував своїм власним планам, які служили тільки їх власним Я. Тепер, коли люди розуміють свою силу, щоб планувати  власне майбутнє, вони викликають зміни, які призводитимуть до їх успіху. На Землі є багато духів Світла, які  чекають можливості вийти вперед  і вести за собою. Разом із підказуванням і допомогою  із  вищих царств,  вони гарантують, що події розгортаються так, щоб показати шлях вперед. Вибір часу дуже залежить від інших змін, які відбуваються, але головною зміною буде анонс нової Республіки, яка є вже на місці. Це буде початок багатьох бажаних змін, які кінець кінцем призведуть до анонсу NESARA. Це буде сигналізувати  рух до нового методу  управління і мирного існування.

 

 Отже, як би ви не дивилися на події на Землі нині, знайте, що очищення потрібне для того, щоб ви здобули свободу. На вашому шляху будуть жертви, але багато кому  потрібний такий досвід, щоб продовжувати їх еволюцію. Будьте упевнені, що такі випадки є необхідною частиною життів деяких духів, і знайте, що нічого важливого не трапляється випадково і що усе ретельно планується. Деякі будуть вважати це неймовірним, але ви повинні мати на увазі, що усі духи починають життя на Землі з життєвого плану, на який  вони погодилися раніше. Все-таки, залишається деякий сумнів, що це так, але зрозумійте, що  ви плануєте своє життя із місця, де ви повністю оцінюєте необхідність в таких дослідах. Це стосується  духовної еволюції  і вашого бажання якнайшвидше  завершити ваші земні досліди. Як ви були вже інформовані, ви ніколи не залишаєтеся одинокими, щоб здобути необхідний досвід, оскільки кожен дух має наставників. Вони допомагають і гарантують, що ви виконуєте свій життєвий план, але ніколи  не заважають вашому вільному вибору.

 

 Зрозумійте, що важливі рішення, як наприклад вибір вашого партнера – очевидно  частина вашого життєвого плану. Чи повинні ви починати інші стосунки, які не будуть  постійними до тих пір,  поки ви кінець кінцем не зустрінете  дух, з яким би ви захотіли  залишитися. Це, навряд чи, але будьте упевненими, що вас приведуть до правильної ситуації ваші наставники, і ви не знатимете, що на вас настільки впливають. Це також стосується  життєвих загрозливих ситуацій, беручи до уваги те, що ви уникатимете смерті, якщо ваш життєвий план – продовжувати  ваше життя. Тож будьте упевнені, що ваші наставники, які знають ваш життєвий план,  гарантують, що ви його дотримуєтеся. Є деякі виключення, але вони рідкісні і не зможуть з'явитися на звичному шляху.

 

 Ніколи не буває занадто пізно повернутися до Світла і як тільки дух прийме це рішення, їх наставники напоготові. Вони,  фактично, знаходяться  з вами незважаючи на ваше сприйняття їх, і завжди допомагатимуть там, де можливо. Врешті-решт, ви все ще маєте життєвий план і отже важливо, щоб ви жили  відповідно до нього. Очевидно, що ви не хотіли пропустити можливість еволюціонувати,  оскільки в іншому випадку, вам знову треба пройти через це. Знаючи, що життєвий план здійснюється, доцільно визнати, що усе йде своїм шляхом тому, що він очевидно має мету і  уроки, які будуть вивчені. Якщо ви були неспроможні, то безсумнівно  важко повірити в те, що ви були згодні на це, але ніщо  не випадково, оскільки  впливає  на якість  вашого життя.

 

 Ви маєте вислів "не дай Бог опинитися в такій ситуації",  який означає, що ви розпізнали в іншому дусі ваші власні недоліки. Там ви отримали пробачення  і не обов'язково отримали покарання, яке встановлює ваша власна система правосуддя. Це приклад Любові Бога однакової для усіх духів і ви повинні також прагнути цього, якщо ви хочете підняти свої  вібрації. Важко застосувати Універсальну Любов на рівні, де бракує такого розуміння і де людські закони карають злочини. Це  не означає, що це погано, але пробачення значно більш  вигідне усім. Духи відгукуються на  любов і доброту, а покарання, навіть якщо воно необхідне, може зробити більше шкоди, ніж добра. Це  важка тема, щоб домовитися про те, як ви будете здатні захистити людей від тих, хто  повністю байдужий до існування інших. Проте, коли ви починаєте  бачити те, до чого ви прагнете, це допомагає вам узнати, в чому  ваша мета.

 

 У всьому світі відбувається так багато змін і ті, хто перевищили свої повноваження, переміщаються. Люди швидко розуміють правду і як маніпулювали і зловживали нею ті, хто захотів управляти іншими. Очевидно не усі винні і ті, хто служив людям будуть визнані за їх чесність і обов'язок до них і будуть розміщені там, де люди зможуть вільно виразити свою любов. Ваша нова Республіка стане таким прикладом, оскільки ви кінець кінцем її побачите. Ваша доля – стати  вільними від утиску і загроз війни таким чином, щоб усі жили в повному мирі і щасті. Дні бідності і нестачі  зникнуть, і   всі матимуть точно те, що їм потрібно для комфортного і безпечного життя. Для того, щоб відбулися  усі зміни, потрібен час, але важливо, що ви знаєте, що вам підготувало майбутнє.

 

 Дуже тривалий час в минулому  був період, подібний до того, в який ви входите, отже багато хто, можливо,  підсвідомо запам'ятав  дружні стосунки з тим, що маніфестується. Оскільки ви починаєте розуміти, що усе рухається циклічно  і Віки приходять і проходять з регулярністю, але це стосується значною мірою ваших майбутніх повернень. Нині ви вийшли в точку не повернення  і цей цикл забере вас в землю обітовану. Це  те, що ви заслуговуєте через ваше рішення піднятися і не підкорятися темним силам. Для когось це може здаватися неймовірним, але майте  на увазі, що потрібно тільки маленький відсоток духів Світла, щоб продовжувати цикл вперед. Це чудове досягнення, зважаючи на ступінь,  якого темні сили досягли в контролі над вами.

 

 Природно, що завжди є Вищі Істоти, які спостерігають за вашим прогресом, і коли Бог декретував те, що настав час, щоб Світло зросло, то відбувається відповідна дія. Проте, це все ще залежить від вас як індивідуумів, які втілені на Землі, щоб бути на висоті становища. Те, що ви зробили – прекрасно і зараз усі духи Світла мають можливість піднятися із нижчих вібрацій. Очевидно, що  все ще треба багато зробити,  щоб ввести Новий Вік, але початок зроблений і не буде ніякого повернення назад. Отже тримайте свої голови високо і знайте, що багато чого відбувається  поза вашим зором, але події, проте, набувають все більшої публічності.

 

 Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

 

У Любові і Світлі.

 

Майк Куінсі.

 

 

Вебсайт: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012