team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, March 13, 2017

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 10 березня 2017



Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 10   березня  2017



Вам казали багато разів, що насправді не все так, як здається, оскільки ви створюєте свою власну реальність. Вона точно відображає те, як ви зрозуміли свої потреби і як будете їх обслуговувати. Ви також були натхненні знайти  кращі результати, які поступово перемістять вас вперед і вгору в зростаючому темпі. Звичайно, вашому прогресу вміло допомагали  втілені духи, які змогли  надихнути вас до більшого і кращого. Проте, оскільки ви усі маєте вільний вибір, завершальний вибір був за вами, але ті, хто управляв з високих постів не завжди приймали рішення, які були у ваших інтересах. Століття за століттям вас втягували в багато війн  і в результаті – смерть  і хаос, які приходять раз у раз в колесі причин і наслідків.

 Проте, в недалекому минулому  став досить потужним  новий рівень свідомості, щоб забезпечити енергії змін. В результаті люди говорили і вимагали новий шлях для Людства, який призведе до миру на Землі. Ви знали про багато демонстрацій проти влади, яка прагне нехтувати волею людей. Вони продовжуватимуться до тих пір, поки їх вимоги не почують  і не приймуть заходи. Будьте упевнені, що люди мають величезну владу, щоб впливати на зміни, тож користуйтеся цим мудро і ви досягнете успіху.

 Тим часом, стають відомими все більше змін, які допоможуть вашому просуванню вперед і багато того, що було свідомо заборонено,  також буде урочисто відкрито. Просування в Новий Вік прийде незважаючи на будь-які спроби темних сил, щоб зупинити його. Стає очевидним, що ви починаєте ідентифікувати недоліки в різних галузях промисловості, які, здається, застоялися , і все ще живуть в минулому. Багато чого з цього відбувається тому, що вони не бажають відмовлятися від вигідних джерел доходу  і при цьому відхиляють  ваш рух в Новий Вік, який зміг би запропонувати вам значно кращу угоду. Проте, зміни приходять незважаючи на те, чи вітають їх або ні, оскільки  настав час рухатися  далі і насолодитися вигодами від удосконалень і винаходів, які піднімуть вгору якість ваших життів.

 З витоком інформації із офіційних документів,  ви узнаєте про те, що таємні служби  вважали б за краще, щоб ви цього не бачили. Вони виявляють, що люди Землі поступово все менш мають право на конфіденційність, і стежать за ними, поки вони виконують  щоденні посадові обов’язки. Такі одкровення стали можливими через людей, яких ви називаєте "викривачами", і хто захищений  через важливість їх роботи. Вони точно виявляють те, що відбувається  важливого, щоб ви знали. Це показує, що секретна діяльність вийшла за межі необхідності  і порушує  ваші  права. Чим більше інформації відкривається, тим більше ви вимагатимете зупинити шпигунство і кінець кінцем це так і буде. В майбутньому, коли вібрації піднімуться  вгору, не буде ніякої необхідності в таких методах  контролю.

 Візуалізацією майбутнього, ви створюєте його, отже, чим більше людей узнають правду, тим швидше воно проявиться. Енергія ваших думок постійно формує ваше майбутнє, і оскільки час лине, то стає істотним те, що ви підтримуєте позитивний рівень там, де стосується таких речей. Думки реальні і завжди формували ваше майбутнє, і оскільки вібрації піднімаються вгору, вони стають значно більш могутніми. Наприклад, ви станете цілителями, користуючись силою вашої думки і навіть більше,  ось чому ви іноді користуєтеся фразою, що "віра може пересувати гори". Фактично, в майбутньому, ваша сила думки надасть вам можливість виконати миттєве загоєння, і за допомогою  вашої сили візуалізації, ви також зможете копіювати вироби. Ви вже створюєте ваше  майбутнє, отже будьте обережними, оскільки те, чого ви бажаєте, може  здійснитися.

 Оскільки ви починаєте розуміти все більше про ваш істинний потенціал, тож ваші думки стануть більш специфічними  і цілеспрямованими. Чим більше вас зможуть бачити в кожній живій формі  Універсальну Любов,  тим більше ви сприятимете гармонії і любові навколо вас. Життя стає радістю і таким чином нагородою, щоб ви насолоджувалися постійним щастям. Само собою зрозуміло, що очевидно цьому допомагає присутність інших духів, які  мають вищу вібрацію. Цикл, який ви тільки що завершили – бліде  відображення вашої істинної реальності, але все змінюється на краще, оскільки вібрації продовжують підніматися.

 Еони часу ви послідовно інкарнувалися там, де вас пригнічували   і ви приймали на віру те, що ви підвладні тій  владі. Проте, з вашим недавнім пробудженням ви зрозуміли, що ви маєте настільки великий  потенціал, який придержували. Зараз, ви отримали можливість прогресувати в швидшому  темпі і досягти цілей без обмеження ваших амбіцій. Природно, що починаючи з просвіти усіх людей, Людство змогло досягти більших і швидших досягнень. З часом,  ви зможете "програмувати" будь-які завдання, які ви б захотіли здійснити, отже зберігаючи  величезну кількість часу.

 Також,  ви вивчаєте те, як, ймовірно, буде в майбутньому розвиватися людство, тож  ви зможете підготуватися до будь-якого шляху, який ви вибрали. Можливості нескінченні і також нагадуємо вам, що ви матимете більш ніж достатньо часу, щоб випробувати те, що ви планували. Земля була школою для тих, хто прагнув до більшого, ніж йому  запропонували  і ці  ваші досліди підготують вас до вашого призначеного майбутнього.

 Спирайтеся на свою власну інтуїцію відносно кращого способу просувати себе вперед, оскільки кожен дух унікальний і має дотримуватися  власного шляху. Деякі шляхи, можливо, дуже подібні і іноді ви можете об'єднатися з іншими духами, які подібні до вас. У всі часи ви отримуєте велику кількість допомоги і не треба хвилюватися відносно того, як ви досягнете своїх амбіцій. Духи на Землі – це  тільки короткий шлях уздовж шляху еволюції і ви отримаєте допомогу, щоб  прогресувати, як потрібно для продовження еволюції.

 Як тільки ви узнаєте точно, що ви хочете від життя на Землі, ваші плани стануть фокусуватися на успіху і немає ніякої причини, чому ви не повинні досягти успіху. Усі духи отримують  ту ж можливість продовжувати свою еволюцію і не може бути й мови про невдачу, оскільки вам допомагають на усьому шляху.

 Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012