team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, July 12, 2016

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 8 July, 2016_ua




Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 8  липня, 2016



Почався розпад  ЄС  і  буде досягнута довгострокова мета – повернення  влади людям. Це початок кінця плану Ілюмінатів по управлінню світом, і оскільки їх влада  зменшується, то ви бачитимете, що ті, хто спершу хоче служити  людям  вступлять в свої права. Не буде ніякого повернення назад, незважаючи на будь-які спроби темних сил  змінити неминучу долю, яка зараз відкривається. Багато робітників Світла чекають на цей час, щоб просувати  вперед  свої  плани для створення  вільного суспільства. Це займе деякий час, щоб впоратися зі змінами,  але нікому  не буде дозволено затримати їх, і скоро ви побачите  бажані змін. Люди палають бажанням до дії,  оскільки вони впевнені в тому, що обіцяється і вони будуть задоволені, і оскільки обставини змінюються, це дозволяє їм бути  більш публічними.

Багато людей можуть тільки бачити те, що перед їх очима і не розуміють, що Людство на грані великих змін, які принесуть їм вигоду. У вищих вимірах є повноваження  управляти  подіями на Землі, а також гарантувати, що побажання людей підтримуються. Влада переміщається від темних сил до людей, які зараз знаходять шляхи здійснення їх нових  повноважень, щоб встановити Світло там, де воно може безпосередньо допомогти людям. Будьте упевнені, що, якщо ви працюєте для Світла, ви матимете допомогу і захист, за винятком  кармічних причин, якщо вам призначено  випробувати інший результат. Проте, такі випадки будуть виключенням і вам не потрібно хвилюватися. Продовжуйте  вашу роботу,  знаючи, що це  час, коли  вона приведе до бажаних результатів.

Це час перевірки для тих, хто на  дорозі до Підйому, оскільки, коли ви  сильніші, то ви отримуєте свої завершальні випробування. Це відбувається  завжди, коли ви краще усього екіпіровані, щоб мати справу з ними, отже   не хвилюйтеся надмірно  відносно того, що може трапитися. Проживши  багато життів, було б  дивовижно, щоб ви не проплили через крайні часи. Проте, будьте готовими і знайте, що  ваші наставники будуть поряд з вами, надаючи допомогу і підтримку. Вас ніколи не просили  зробити речі, які вище ваших здібностей, отже вам не потрібно  хвилюватися. Деякі з вас настільки просунулися вперед, що ви  вже очистилися від будь-якої карми, отже  важливо  не боятися ніяких труднощів при проходженні через кінцеві стадії перед Вознесінням.

Ви звернули увагу на витончені зміни в тваринному світі, оскільки на них також впливають зростаючі вібрації. Впродовж деякого часу  ви повинні узнати  про деяку дивну "співпрацю", що розвивається між тваринами, які є ворогами, коли на природі. Це ще один знак зменшення бажань хижака, які знаходять нормальне місце у тваринному світі. Те,що "лев буде лежати рядом з ягням" починає здійснюватися, і ви знайдете більше свідоцтв, якщо ваші очі відкриті. Приходить час, коли тварини житимуть в мирі і злагоді разом, як і Люди. Нині це, можливо, звучить неможливим, але це прийде набагато швидше, ніж ви уявляєте.

Ваша доля – вознестися  і багато хто з вас вже піднявся до пункту, де ви маєте мало або зовсім не маєте  карми для очищення. Отже тримайтеся  на вашому шляху і якщо можливо, то розділіть ваше знання з іншими без обману. Усі духи кінець кінцем піднімуться,  але з різним темпом  розвитку. Тому, ви не можете  чекати, що усі духи відгукнуться на правду. Багато духів контролюються, щоб йти за кредо брехні, але  з часом вони бачитимуть недосконалість в їх вірі і починатимуть шукати правду. Проте, коли  з'являється можливість сказати слово де-не-де, то   часто можна насаджувати  ідею, яка, можливо, допоможе   їм зрозуміти правду.

Нарешті ви можете  чекати збільшення швидкості змін, з яких ви знатимете поза сумнівом, що Новий Вік дійсно починає рух. Ви озирнетеся назад і здивуєтеся як були досягнуті зміни, незважаючи на багато перешкод на шляху, щоб затримати або перешкодити їм. Навіть зараз індивідууми з корисливими інтересами для стримування ваших просувань пробуватимуть знову і знову  зупинити такі події. Зрештою це не дасть ніякій користі, оскільки Світло  зараз занадто сильно зміцнилося, щоб утриматися від досягнення його цілей. Вам все ще доводитиметься мати справу з відчайдушними рухами темних сил  продовжити час для запровадження змін, але оскільки  їх влада зменшена, вони  не  зможуть  диктувати курс майбутнього.

 Розпад ЄС зараз іде повним ходом і інші країни вхопляться за можливість повернути їх владу. Немає ніякої причини, чому ви не здатні сформувати нові альянси, які встановлять вільний ринок, який дасть вам свободу, щоб   підтримувати  ваші власні інтереси. З плином часу, ви також зможете повністю отримати вигоду з нових досягнень, які свідомо притримуються, щоб тримати вас під контролем Ілюмінатів. Ви вітатимете зміни, оскільки вони нададуть вам можливість здолати перешкоду в майбутнє, і ви матимете прийнятніше життя без вимог до вас, які просто надають вам можливість існувати.

У світі більш ніж достатньо багатств, щоб дозволити вам жити комфортабельно і мати більш ніж достатньо часу, щоб займатися  вашими власними інтересами. У відповідний час ваші друзі з Внутрішньої Землі, хто фактично безпосередньо пов'язаний з вами, піднімуться на поверхню і допоможуть  вам  рухатися вперед. Також буде прямий контакт з передовими Зоряними Істотами, які спостерігають за змінами, щоб гарантувати, що події відбуваються згідно з інструкціями, даними  вищою інстанцією. З часом, коли ви свідомо вважали, що ви були єдиними розумними життєвими формами у вашому Всесвіті, обставини на Землі  змінилися і зараз виявляється правда. Ви жили в брехні занадто довго і  зараз настав час, щоб вивчити вашу істинну історію і зайняти  ваше місце Зоряних Істот. Проте, вирішення цих питань займе деякий час, оскільки  все повинно  розвиватися природно і   все буде добре для вас.

Справді, поки майбутнє виглядатиме невпевненим і буде змінюватися, доти  не стане очевидним, що події повертають вам  багато свободи. Не лише це,  але і піднестися духом, щоб переміститися в Новий Вік і насолодитися усіма вигодами, які приходять з ним. Війна і уся зброя  буде блокована і Людство випробує велику еру миру. Більше  ви не будете обмежені Землею, а  як Вознесені Істоти отримаєте свободу, щоб подорожувати в Космосі і  відвідувати інші світи. Ваша поїздка після цього готуватиме вас до дивовижного і захоплюючого майбутнього.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012