team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, April 19, 2016

Ukrainian --Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я - 15 квітня 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я - 15  квітня 2016



Очікування людей підвищуються і їх упевненість  поліпшується настільки, що вони виходять вперед, щоб підтримувати Світло. Правда почала спливати на поверхню, а брехню і спотворення фактів не так легко приймають, як було раніше. Сприйняття людей  продовжує  виявляти правду  і вони мають здатність розрізняти те, де розповсюджується брехлива інформація. Це передбачені часи, коли те, що було приховане  буде виявлене, і хоча новини все ще в значній мірі контролюються  темною стороною, правда іноді просочується. Було багато відставок, оскільки темні сили розкриваються, і це продовжуватиметься доти, поки  не досягне  точки, коли їх місце займуть Істоти Світла. Це фактично вже відбувається  в маленькому масштабі і часто викликає ефект, який приводить до відставок тих, хто приховував  їх дії.

Цим справам потрібен час, щоб спливти на поверхню,  але вони неодмінно вийдуть у встановленому порядку. Деякі Істоти Світла  знаходяться  все ще посеред того, що відбувається, але їх голоси часто приглушені тими, хто все ще приховує правду. Проте, все змінюються навіть швидше, ніж раніше  і  підвищується тиск на тих, хто підтримує ілюмінатів. Вони знають, що  їх час обмежений і сподіваються  уникнути відповідальності за свої справи. Їм нікуди втекти  і їм доведеться  відповісти за свої  дії, не дивлячись на те, як вони пробують уникнути неминучого часу відповідальності.

Отже, чого вам чекати, оскільки ви входите в  Новий Вік з повними очікуваннями Вознесіння. Наразі, якщо ви готуєте себе до цього, то ви маєте бути здатними  побачити все Людство, як одне ціле,  як ваших братів і сестер. Якщо це буде так, то вас  очікує  задоволення цілком зрівняне  з Універсальною Любов'ю, і це не так вже і важко, як може спершу показатися. Проте, це означає, що вам доведеться відмовитися від  будь-яких упереджень, які ви, можливо, відчували  проти будь-якої іншої персони. Це  те, на що  ви повинні бути націлені, якщо ви хочете вийти із нижчих вимірів. Це – найбільший  крок вгору, який ви можете зробити, і ви можете зробити його, якщо ви дійсно цього хочете.

Майте на увазі те, що ви кінець кінцем збираєтеся залишити нижчі вібрації, оскільки  відбуваються зміни у вашому підході і розумінні  духовності. В усякому разі, це – ваше  основне бажання, щоб повернутися до вищих вібрацій, тому що ви відчуваєте, що ваш дім там, де ви можете жити у спокої і не зв'язані з проблемами нижчих вібрацій. Вони  звичайно  частина ваших дослідів, з яких вам доведеться вирости, якщо ви бажаєте еволюціонувати. Оскільки раніше було вказано, що ви були згодні опуститися в  нижчі вібрації, та ви були упевнені, що у будь-який час вам була б надана допомога, якщо б  ви забажали прогресувати. Час, як ви знаєте, на вашій стороні,  але якщо ви бажаєте скористатися майбутнім кінцем останнього циклу і можливістю вознестися, то вам потрібно досягти рівня вібрації, яка необхідна, щоб зробити так.

Вам може здаватися, що ви  зупинилися, що стосується вашої еволюції, але весь цей час  ви прогресуєте. Ви можете мати  свої підйоми  і спуски, але прогрес неминучий, оскільки чим більше досвіду ви набуваєте, тим  більша  ваша здатність знайти шлях додому. В даному прикладі, це - дім, звідки ви прибули, щоб спробувати ваші навики в подоланні викликів, представлених вам. Коли ви остаточно повернетеся  до вищих вимірів, то вам все стане відомим, оскільки вас серйозно обмежили нижчі вібрації і ви навіть тимчасово втратили  пам'ять. Дехто з вас має "відчуття" дослідів на вищому рівні  і іноді пам'ятає  про них. Це іноді результат ваших випробовувань  "поза тілом"  протягом вашого часу сну, хоча більшість духів не можуть пам'ятати  такі речі при пробудженні.

Дехто запитує, чому вам доводиться проходити через стільки сум'яття, щоб встановити Новий Вік. Просто, це – результат  величезного очищення старого, яке більше не обслуговує ваші потреби або мету. Проте, багато духів неохоче відпускають те, що їм знайоме і якщо це їх вибір, то його підтримають. Проте, це означає, що вони не зможуть продовжувати залишатися на Землі, оскільки вібрації піднімаються вгору. Отже вони будуть у відповідний час рухатися  до іншої "Землі", де вони зможуть продовжувати свої вибрані досліди. Вони  фактично не зможуть відчувати себе як удома на рівнях, які були б дуже високі для їх комфорту при бажанні продовжувати подолання нижчих вимірів. Будьте упевнені, що вони все ще будуть отримувати допомогу, щоб еволюціонувати при швидкості, яка задовольнить їх. Ви ніколи не одинокі  у вашому бажанні еволюціонувати і допомога не відкликається.

Багато розвинених духів  на Землі готові служити  іншим і вони  планують просуватися вперед в міру необхідності, таким чином, що коли стане безпечно зробити так, то  вони зможуть ввести  свої плани в дію. Це означає, що із-за постійних затримок, як тільки вони почнуть, то буде швидко введений потік бажаних змін. Вільна  енергія принесе  так багато змін через відносно короткий час, що ви ледве матимете час, щоб перевести дух. Настрій людей зміниться від відчаю до надії, оскільки вони побачать зміни,  які  з допомогою  Галактичних Сил відбуватимуться з максимальною  швидкістю. З розподілом – жодних  проблем взагалі, коли ви вважаєте, що ви маєте величезні засоби, які є до ваших послуг. Доставкою і поширенням нового устаткування легко управлятимуть ті, хто чекає, щоб обслуговувати вас.

Політичні зміни необхідно провести таким чином, щоб прийшли правильні люди, які мають гарантувати, що   все  відбудеться швидко і ефективно. Тут  було дуже велике "служіння собі", коли зловживали довірою людей. Люди правильного підходу і хороших намірів чекають і готові  до швидких дій. Всім вам точно відомо, ким  ви є і ніякий обман  або  брехливі заяви  ви не підтримаєте. Проте, багато хто з вас готовий віддано працювати на благо інших. Будьте упевнені, що до цих ваших талантів звернуться тоді,  коли буде потрібно. Коли з'являться початки правди, то люди  будуть багато запитувати,   і  ті, хто освічений,  можуть  надати  велику допомогу.  Цей рік все ще збирається бути роком, щоб запам'ятати його і хоча події не проявляються  так швидко, як призначалося, будьте упевненими, що багато речей відбувається  за кулісами. М'яко кажучи, ви не будете розчаровані,  оскільки сили Світла  відчувають  достатню безпеку , щоб продовжити свої  проекти.

Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло осяє  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012