team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, December 7, 2015

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - December 4, 2015_ua



Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я - 4 грудня, 2015



Настільки багато чого відбувається у світі,  про що ви мало знаєте. Темні сили програють  битву зі Світлом, яке скоро пануватиме всюди. Багато груп на Землі успішно обмежили їх діяльність і перешкоджають їм відновити їх план. Оскільки це  так, то вони панікують, оскільки досі вони діяли з безкарністю, вважаючи, що вони були недоторканні. Зараз, всюди розставлені сітки і багато хто з їх фаворитів був переміщений, що серйозно ослабило їх здатність причинити серйозні турботи. Вони зараз зрозуміли, як їх руки зв'язуються і їх ресурси обмежуються, запобігаючи ескалації їх діяльності. Надто пізно для них оправитися, тож  вони пробують створити хаос  де б то не було на Землі. Отже ви бачитимете результат таких спроб, але в порівнянні з їх минулими здібностями,  вони будуть незначними. Ілюмінати були готові знищити Землю, якщо вони не змогли б досягнути свого, але зараз їх здатність зробити так була повністю  зупинена. Це відбулося  значною мірою завдяки  підтримці Галактичних сил, які гарантують ваше безпечне проходження до Підйому.

Усе, чого ми просимо від вас – продовжувати  підйом ваших вібрацій, і не пробувати  підключатися будь-яким шляхом до діяльності темних сил. Проблема  в тому, що хоча робітники Світла досить добре розуміють те, що відбувається і можуть спокійно  мати справу з цим, багато людей не мають таких знань  і хвилюються і легко налякані  майбутніми перспективами. З їх погляду проблема дуже загрозлива і багато хто вважає, що вони стикнуться з невизначеним  майбутнім. Це те, де ви з Світлом можете зробити реальний вплив і заспокоїти їх, пояснюючи істинну ситуацію. Звільніть дорогу, щоб Світло вступило в повне володіння  і виявляйте  мету  змін, які мають місце. В цьому відношенні дуже корисний Інтернет, але навіть вам доведеться бути обачними, щоб уникати брехливої інформації. Ви будете безсумнівно знати, коли темні сила настійно покладаються на страх, щоб контролювати їх. Ті з вас, хто  достатньо розуміє це, можуть допомогти розвіяти  такі почуття і замінити  їх  надією і гарантією  успіху Світла.

Багато хто працює над  новими способами  впровадження винаходів, які можуть бути представлені, коли трапиться нагода. Знову Галактична Федерація візьме участь в гарантуванні того, що вони мають бути застосованими на всесвітній основі. Будьте упевнені, що перехід до нових технологій здійснюватиметься в розсудливій формі, щоб зменшити  будь-яку незручність від їх впливу. По-перше, спочатку, треба  підняти так багато людей як можливо, з мінімумом затримки. Рішення такого роду приймуть ті, хто повністю розуміє ситуацію. Ви можете бути  упевнені, що коли вже підключається  Галактична Федерація, то усі зміни продовжуватимуться з безпрецедентною швидкістю. Поки вони мають місце, усі духи випробують підняття, оскільки продовжують поступати вищі вібрації. Через відносно короткий час ви досягнете пункту, де ви будете готові стати повністю дорослою Галактичною Істотою.

Оскільки ви прокладаєте  свій шлях через зміни, ви зокрема вирушаєте до наступних стадій вашої еволюції, оскільки не кожен має ті ж самі амбіції. Це  не те, про що треба  піклуватися у цей момент  вашого підняття, але зрозумійте, що для вас відкривається  Всесвіт  і дає вам стільки можливостей вибору відносно того, як вам прогресувати. Ви приєднаєтеся до інших духів з тими ж бажаннями, і це – часи, коли ви зможете допомогти один одному. Як завжди будуть більш розвинені духи,  які допоможуть вам в створенні ваших альтернатив. Ви можете наприклад, якщо  бажаєте,  випробувати  зовсім  різні життєві форми, як частину вашої еволюції. Проте, як ви вже знаєте, в певний момент ви стаєте Істотою Світла і не потребуєте фізичної форми. Проте, ви можете тільки   "думкою" стати однією з істот, якщо так бажаєте, що  дозволить вам мати справу з істотами подібного виду.

У вашій нинішній ситуації на Землі є багато духів, втілених з інших планет, які прийняли земне тіло. Вони часто проходять через  нормальний процес народження  і зможуть запропонувати часто більш передові знання, якщо потрібно, що дозволить вам еволюціонувати швидше. У такий важливий час, як нині, вам потрібна уся допомога, яку ви можете отримати і до цього, ймовірно, підключилися духи Світла із всього Всесвіту. Ви звичайно також маєте негативних духів, які інкарнувалися як темні сили. Це дозволяється  вільною волею Всесвіту, який пропонує такий досвід, і який майже напевно збільшить швидкість вашої еволюції. Є вищий план для вашої еволюції,  але якщо ви заплуталися в нижчих енергіях, то він буде призупинений. Перегляд  вашої історії показує, що більш ніж в одному випадку, ви поступилися негативним силам. Проте, цього разу, ви маєте перевершити себе, оскільки підйом планувався незважаючи на те, що зроблять темні сили, щоб запобігти цьому.

Отже Дорогі, ви знатимете, що які б зусилля ви не вкладували, щоб гарантувати ваш Підйом, ви досягнете успіху. Отже не дозволяйте зовнішнім подіям тягнути  вас вниз, і пам'ятайте, що  поки ваша Преса не буде звільнена  від темних сил, вам будуть безупинно брехати і вводити в оману. Використайте свою інтуїцію і здоровий глузд, вирішуючи, що ви можете прийняти, і що    далеке від  правди. Коли стане безпечно для нас зустрітися  з вами на Землі, одним з перших завдань Галактичної Федерації буде те, щоб розкрити  вам правду про вашу  історію. Важливо, що ви також узнаєте   про ваш істинний статус і потенціал, як Галактичних Істот.

Не варто  хвилюватися відносно вашої власності, оскільки прийде час, коли достаток буде гарантований, і кожен матиме усе, що йому треба, і навіть більше. З часом ви зможете просто "думкою" створювати речі, отже ви ніколи не хотітимете чого-небудь взагалі. Фактично, як ви  вже знаєте, у вищих вібраціях, у які більшість з вас входить після вашого переміщення із Землі, стане нормальним створювати речі думкою,  отже  вам не треба зберігати що-небудь взагалі. Багато чого поза  Землею настільки  відмінне від того, до чого ви звикли і взагалі настільки краще, ніж те, що ви випробовуєте зараз. Оскільки час лине, то ви дізнаєтеся більше про зміни, які матимуть місце, і які  будуть найвигіднішими вам усім.

Кожного тижня ви переконуєтеся, що багато змін йдуть повним ходом і деякі матимуть всесвітній ефект. Ваш світ поступово змінюється на кращий, і це очевидно, якщо ви подивитеся,  як збираються  разом  різні нації, щоб мати справу зі світовими проблемами. Без таких зустрічей  ви були б не в змозі справитися з ними. Це – знак того, що люди пробуджуються  аж до потреби в глобальній співпраці. Ця тенденція буде рости і дозволить Людству  швидко рухатися вперед і доведе, що  Підйом   набагато ближче до маніфестації.

Я – Майк  Куінсі і прошу  вас продовжувати поширювати  вашу любов  і надихати людей, щоб вони чекали яскравих і захоплюючих змін в їх життях.

Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012