team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, December 13, 2015

Ukrainian -- Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - December 11, 2015



Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - December 11, 2015
Майк Куінсі - Ченелінг його Вищого Я - 11 грудня, 2015



В цей час багато чого відбувається  на вашій Землі поза вашим зором і таким чином ви  мало знаєте про те, що має місце. Між Світлом і темними силами, які швидко втрачають вплив,  відбувається люта конфронтація. Поступово впроваджуються давно приховані  винаходи і досягнення, іноді  завдяки залученню  Істот Світла, які ризикують своїм життям. Проте, ніщо не може  зупинити потік і Світло піднімається у всьому світі. Із збільшенням  рівня вашої свідомості, все більше духів раптово стають обізнаними про те,  як протягом сторіч їх вводили в оману. Час фактично зупинився,   оскільки темні сили були впевнені, що нові винаходи, які мали б підняти вас вгору, притримувалися. Будьте упевнені, що це була  тільки  тимчасова затримка, оскільки вам призначено зробити стрибок вперед,  перед закінченням  цього циклу.

 Як тільки ви почнете отримувати вигоду з нових технологій, то необхідність витрачати більшість  вашого часу, щоб заробляти на прожиття, поволі зміниться. Винаходи, які візьмуть на себе  важку роботу  життя, чекають свого часу, і як тільки вони будуть використані, то ви також станете більш незалежними. Процвітання гарантує, що всі отримають вигоду від змін і бідність стане річчю минулого часу. До цих пір багатство світу було в руках маленької меншини, яка навмисно тримала  вас в стані  бідності, і таким чином  ви були залежні від них. Ця ситуація вже змінюється,  але це займе деякий час перед тим, як ви відчуєте  вигоду. Багатство світу буде справедливо розповсюджуватися між людьми згідно їх потребам. Час "заможних" і "незаможних" пройде і жадність не терпітиметься. Проте, це не залишиться проблемою, оскільки з часом  зростаючі вібрації  дозволятимуть піднятися тільки тим духам , хто готовий бути частиною нового суспільства, заснованого на чесності і рівності.

 Якщо ви турбуєтеся  щодо вашого місця в майбутньому, то не бійтеся, оскільки кожен дух знайде себе точно на правильному рівні. Ні один не може підняти себе до більш вищого рівня, ніж дозволяють його вібрації. Це означає, що всі ті, хто  ув'язнював вас на Землі протягом тисячоліть, також підуть до рівня, який узгоджений з їх нижчими вібраціями. Вони більше не зможуть заважати вашому прогресу духу, і стикатимуться з уроками, які їм потрібні, щоб  повернутися до  Світла. Все відбувається  абсолютно справедливо, оскільки Бог все ще тримає всіх духів в його люблячих обіймах.

 Ви пройшли через багато випробувань і страждань, але ніколи не випробували більше того, з чим  ви могли справитися. Ви  стали набагато сильнішими від ваших дослідів, і зможете упоратися з  проблемами, з якими ви стикатиметеся, коли ви будете пропонувати допомогу  духам, яких заманили  нижчі вібрації. Радість  від можливості допомогти іншим, хто бореться, щоб знайти свій  шлях додому, зробить всі ваші зусилля, заслуговуючими на  увагу і нагородження.

 Ви вже готуєтеся до ваших  святкувань  і очікуєте того щасливого моменту,  коли будете дарувати і отримувати подарунки від близьких  і друзів. Кожного разу відчуття любові  розповсюджує сподівання і високі очікування від майбутнього, навіть, коли навколо вас є загроза негативної діяльності, яка має намір  викликати паніку і страх. Залишайтеся мирними і ваша присутність серед  інших людей принесе  заспокійливий ефект. Ніщо  не ілюструє краще,  ніж  участь в медитації,  в групі  сильно відчувається сила  і вона більш очевидна.

 Ви вже переконуєтеся, що зростаючі вібрації приносять зміни в тваринний  світ і створюється сама незвичайна дружба. Тварини відносяться дружньо до тих, на яких зазвичай вони полювали, і це буде розширюватися, оскільки буде записано все більше прикладів. Кінець кінцем вони не будуть полювати один на одного, щоб з'їсти і здійсниться пророкування, що "Лев буде лежати поряд з ягням", і це  початок змін, які поступово розвернуться повсюди. Навіть Людство, кінець кінцем,  зміниться і оскільки   вібрації піднімаються, то все більше не буде   необхідності  їсти тваринне м'ясо. Проте, тепер  більшість духів все ще їдять такі харчові продукти, щоб задовольнити  потреби їх тіл.

 З часом  ви будете їсти менше, оскільки ваше джерело енергії буде навколо вас, і ви будете природно отримувати  енергію  з нього. Хоча багато хто не має спогадів існування у вищих вібраціях, але будуть ті, хто  знатиме, що ви отримуєте   енергію з вашого довкілля. Вашому вище вібруючому тілу дуже мало  потрібно такого продовольства, яке, наприклад, ви використовували на Землі. Деякі з вас дізнаються, що вимір, який ви називаєте  Саммерленд, - це той вимір, де більшість духів знаходять себе негайно після залишення їх фізичного тіла. Там, де буде підкреслено, що духи мають  різний досвід,  завдяки силі думки. Те, що ви випробуєте негайного  після смерті,  в значній мірі залежить від ваших очікувань або бажань. Якщо ви вважаєте, що цього нічого немає – то   це буде доти, поки ви не усвідомите, що в залежності від  ваших очікувань  і пробудиться  діяльність навколо вас.

 Ви повинні мати гнучкий розум і готові  визнати, що життя після смерті може  абсолютно відрізнятися від того, що ви очікували. Люди з сильною релігійною вірою спочатку знайдуть те, в що  вони вірили, але дуже скоро їх осінить, що речі  не є  зовсім такими, якими вони їх чекали. Зустріч з коханими, родичами або друзями скоро розсіють будь-які сумніви щодо правди, яка є в голові, що це – сила  думки  робить речі такими, якими  вони є і чому є стільки відмінностей. З цієї самої причини ви не захочете чогось  і переконаєтеся, що  навколо вас дуже знайомі і подібні  до ваших Земних досліди.

 Очевидно ваші Земні досліди реальні і саме ви  створили те, що ви знаходите навколо вас. Це так відрізняється від  вашого існування у вищих вібраціях, і в усіх відношеннях значно більш прийнятне. Цілком вірно, що від вашого досвіду  залежить  рівень, на якому ви знаходитеся, ось тому  є відмічені відмінності між ними. Дуже маловірогідно, що духи нижчої вібрації знайшли б інформацію, що надається вам, і їх досліди могли привести  їх до темніших рівнів, де менше Світла. Будьте упевнені, що ті з вас, у кого нестача  Світла,  не  мають страху взагалі щодо того, де вони можуть знайти себе. Ця  відсутність  Світла  затягує  вас в нижчі рівні, які можуть виглядати, як майже повна темрява.

 Оскільки наближається кінець цього циклу  і справи  на Землі приходять до завершення, буде дуже  важко визначити, що дійсно відбувається. Проте,  багато витрачається зусиль, щоб зупинити дії темних сил, щоб вони не заважали  вашому звільненню від них. Головні досягнення – дуже  близько  і дуже скоро очікується визначний  прогрес. Ви терпляче чекали деякого істотного просування і в результаті прикладених зусиль,  є навіть можливість  зробити дуже скоро ряд важливих анонсів.

 Я – Майк  Куінсі  і надав ці повідомлення від  мого Вищого Я, як запропоновано  Сен-Жерменом. Вони посилаються з Любов'ю і Благословеннями до всіх духів.

Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012