team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, November 30, 2015

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг свого Вищого Я - 27 листопада, 2015



Майк Куінсі – Ченелінг свого Вищого Я - 27 листопада, 2015


Хоча на Землі  ніяк не  припиняються  події, які  ведуть  до втрати життя, те, що ви бачите – робота  карми, якій потрібно  очиститися. Скоро необхідність в цьому зникне і, оскільки вібрації продовжують підніматися,  негативні енергії поступово зникнуть. Вже зміни збільшують швидкість, і бачиться, що є надія на мирне  життя. Ті з вас, хто гордо несе Світло і не привертає увагу темних сил,  марширують  у напрямку до свободи. Це часи великих змін, які не зупинити, і які анонсують  виникнення  Нового Віку. У багатьох точках на Землі це започатковується  таким чином, що як тільки він почнеться, то швидко прогресуватиме по всій Землі.

Знайте, що кругом вас є потужні сили і коли вони збираються разом, то  виникає раптова хвиля  позитивній діяльності. Потім ви остаточно зрозумієте, що Новий Вік дійсно йде повним ходом  і що не буде ніякого повернення до старої парадигми. Впродовж деякого часу  вам давалися  деякі ознаки майбутніх змін. Тепер усе буде швидко просуватися вперед і вносити бажані зміни, які ясно вкажуть напрям, в якому ви йдете. Старе зникне дуже швидко, оскільки зміни просувають вас до нового рівня життя. З часом нерівність, яку багато хто випробовує зараз, буде знищена  і   всі остаточно матимуть дуже прийнятний рівень життя.

Зараз настав  час отримати доступ  до того, чого ви досягли у вашому житті, і  вам залишилося  зробити деякі завершальні зміни. Декому, можливо, важко це зробити, але якщо ви відчуваєте, що злегка  незадоволені, то  вам очевидно треба це змінити. Більшість з вас добре просунулась вперед в очищенні  вашої карми і що б не залишилося після того, як прийдуть зміни, отримає Дозвіл. Зараз більшість з вас повинна  була очистити усю вашу карму можливо до незначних проблем, які звичайно вас не стримують. Коли ви входили в це життя, то ви точно знали, яким є ваш план, і   все  ваше життя ви мали величезну допомогу, щоб виконати його. Будьте упевнені, що нікому  не дано  більше,  ніж потрібно.

Як духи,  які знають більше ніж інші, ви можете запропонувати свою пораду, якщо ви вважаєте, що вона може допомогти іншому духу. Як далеко ви зайдете,  залежить від того, чи  відчуваєте ви, що він  зможе  зрозуміти і діяти. Очевидно, що ті, хто просунувся в своєму розумінні, найбільш  підходять, щоб допомагати іншим. Оскільки вібрації піднімаються вгору, то все більше духів розумітимуть правду  і набагато легше її буде розповсюдити. Треба надати заохочення, щоб змусити інших шукати правду, оскільки нові енергії відкривають уми людей.

Якщо  ви бачите, що  люди  здійснюють  негативні дії, то посилайте їм вашу любов, і бажання порозуміння таким чином, щоб вони могли здолати їх. Деякі духи все ще не в змозі підняти себе вгору із нижчих вібрацій, але  завжди є уроки, які вони вивчають в будь-якій ситуації, в якій вони опиняються. Пам'ятайте, що кожен дух, з яким ви стикаєтеся, – або   ваш брат, або сестра, і по суті вони такі ж, як ви. Усі подорожують назад до Світла,  але просто знаходяться в різних пунктах уздовж цього шляху, отже ніхто дійсно не кращий, ніж інший. Скоро,  більш передові  духи вийдуть  вперед, особливо ті, хто інкарнувався, щоб служити іншим  в цей найбільш важливий час.

Галактичні Сили переконуються, що  темні сили під контролем, щоб гарантувати, що вони не в змозі перешкодити плану, який гарантує ваше Вознесіння. Навіть незначна їх кількість може викликати хаос, але зараз,  коли збройні сили грають позитивнішу роль  в гарантуванні  миру,  їх діяльність буде обмежена. Темні сили проникли на усі рівні Людства, але зараз вони показали, ким  вони є. Як тільки це буде  оприлюднене, вони не зможуть продовжувати так, як  раніше, коли вони ховалися за тими, хто здійснював їх замовлення. Вони кінець кінцем будуть заарештовані і відповідатимуть за свої злочини проти Людства. Це, можливо, звучить дивно,  але ми просимо вас посилати їм Світло, щоб допомогти їм піднятися, оскільки  ніхто не повинен бажати, щоб  побачити іншу душу в кабалі, оскільки ви всі Єдині.

Пройде  деякий час перед тим, як Галактичні Сили зможуть безпечно приземлитися на Землі, але пройде небагато часу перед тим, як вони здійснять свій намір. Потім будуть великі святкування, щоб вітати закінчення влади темних сил. Ці події матимуть місце при житті більшості з вас, а не через багато років. Оскільки це наближається, то ви повинні дізнатися значно більше про них, хоча ви вже маєте деякі знання про те, що ви узнали недавно. Разом з вами змінюється і Рідна Земля, і її остаточна мета – повернення до первісних  умов. До того часу не буде більше  нижчих вібрацій  і дуальність  зникне.

З плином часу, ви все більше працюватимете з Галактичними Силами, але все ще матимете можливість послідувати  за вашими власними бажаннями. У такі часи ви повністю працюватимете для Світла і будете  здатними робити це абсолютно вільно, без будь-якого втручання. Ви будете вибирати  вид вашої роботи і із з ким ви бажаєте працювати, хоча вам буде доступна безліч надійних порад. Ви будете мати необмежену свободу з незначними обмеженнями. Нині деякі люди все ще говорять про наявність свободи, але вона є тільки в межах, встановлених Ілюмінатами, які повільно  все більше і більше її обмежують. Це звичайно дуже скоро зміниться  і поступово ваша свобода буде відновлена.

На якому б рівні ви не перебували,  ніколи не забувайте, що ви – Істота Любові і Світла і це – ваш  природний стан. Ось чому ви заохочуєтеся  відноситися до інших  з повагою і любов'ю, з якою ви бажаєте, щоб інші  також  відносилися до вас. Надаючи любов вільно без будь-якого очікування любові у відповідь – це те, як ви будете жити. Проте, оскільки ви будете з іншими духами, подібними до вашого рівня, то ви майже напевно отримаєте таке ж добро, яке ви надали. Ваші життя на Землі зробили сильним ваш характер, щоб зустрічати з упевненістю будь-які випробування.

Будьте упевнені в тому, що  ви  робите і знайте, що цей цикл на відміну від більш раннього, закінчиться з успіхом і Підйомом  тих, хто вже готовий. Деякі з вас невпевнені відносно того, чи  досягли вони необхідного рівня вібрації, щоб зробити так. Якщо ви були позитивними і у всі часи пробували працювати в межах Світла, ви, ймовірно, підніметеся. Підйом навмисно не зроблений важким для досягнення, і він повністю залежить від вас. Проте, з хорошими намірами і живучи з розумінням того, що вимагається для життя у Світлі, ви зробите все, що потрібно.

Частка Світла на Землі збільшується  увесь час, і оскільки все більше духів притягують його до себе, то це продовжуватиметься. Утримуйте його і ви допомагатимете Людству піднятися. Я благословляю усі духи, на яких би сходах Світла вони не були.

Я – Майк  Куінсі  і посилаю усім вам Любов і Благословення.

Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012