team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, March 14, 2014

14:03:2014



SaLuSa, March 14, 2014
СаЛуСа, 14 березня, 2014

Дорогі, ви тягнетеся до цього шляху і цей шлях поки вас дуже розчаровував або був заплутаний. Причина в тому, що раптом стільки сталося  і у вашій позиції ви знаходите це важким, щоб знати, куди  це веде. Залишитеся сконцентрованими на вашій власній позиції і шляху і продовжуйте  поширення Світла, оскільки це потрібно більш ніж коли-небудь. Так багато людей заплутані і хвилюються про майбутнє, і це не дивовижно, коли стільки змінюється. Ці часи також дають темним силам і  їх когортам можливість  додати до плутанини, оскільки їм скоро доведеться визнати, що  їх час збігає. Дійсно, вони знайдуть, що вони втрачають свою владу і вплив. Усе це - частина змін, які мають місце скрізь на вашій планеті, які триватимуть, поки  Новий Вік дійсно не вступить в своє  володіння.



 Інші  запевняють, що ми знаходимося тут, щоб гарантувати, що протистояння  не вийде з під контролю і про війну не може бути й мови, і яка була дійсно можлива  протягом деякого часу. Ми  також готові  до чогось, чого  ми чекаємо з нетерпінням  багато, багато років і це - ваше повернення до Світла. Будуть всесвітні святкування при реалізації того, що темні сили більше не мають влади, щоб заважати вашому прогресу, або перешкоджати установленню Світового миру. Ви можете почувати себе привілейованим, що отримали можливість бути присутніми протягом цих змін, які відбуваються. Ви можете також привітати себе, оскільки ви заслужили  цю можливість. Всі присутні  на Землі, хто працює для Світла відіграють важливу роль для гри, але не хвилюйтеся, якщо вам  здається, що ви не робите чогось особливого. Кожен робітник Світла  грає свою роль  в поширенні Світла і воно  вже  панує. Ви озирнетеся назад на цей час  з гордістю від вашого вкладу  і будете раді бути частиною команди, яка прийняла виклик.

 Банкіри, які проявили себе, ким вони дійсно є, не мають ніякого  сорому від їх жадності і безоглядної азартної гри з грошима, які довірені їм. Їх зарозумілість і відчайдушність з грошима інших людей не знає ніяких меж  і  вони відчувають безпеку, поки не зруйнується   структура банків. Перед тим, як це станеться матимуть місце багато змін,  які повинні використовувати їх компетенцію. Ми говорили багато  разів, як  далеко вперед  піде ваш прогрес і  буде очевидно, що грошова система більше не буде потрібна. Зрештою банки кінець кінцем зникнуть і не будуть  грати роль у безгрошовому  суспільстві. Як Раса ви вже колективно підняли  вище  свої рівні свідомості  і енергії, що поступають, і швидко захоплюють  вас в наступний вимір. Ті, хто хоче іншим  шляхом  продовжувати їх еволюційні досліди,  природно буде переміщений   на відповідний рівень або місце. Усі знайдуть себе точно там, де вони мають бути відповідно до  їх стадії еволюції і дослідів, які їм потрібні.

 Ми нагадуємо, що кожен без виключення має життєвий план, пристосований, щоб дати їм кращі вигоди  від їх інкарнації. Це зазвичай узгоджується  з вами і вам говорять,  які частини недоговірні, тому що вони мають велике значення для вашого прогресу, і часто кармічної природи. Ясно, що  життя витрачалися б даремно, якщо б вони були безладно влаштовані і тому має бути життєвий план, який  ви просуваєте. Якщо ви не в змозі досягти цілей, на які ви згодні, немає ніяких взаємних звинувачень проти вас, оскільки ви зможете прийняти виклик знову в подальшому житті. Тож не хвилюйтеся, якщо ви розумієте, що ви не в змозі досягти будь-якого аспекту вашого життєвого плану.

 Для багатьох робітників Світла ця тривалість життя буде останньою в нижчих вимірах, і ви, можливо,  інтуїтивно розумієте, що це буде  так. Після проведення  такого тривалого часу у них,  кожен дух отримає так само багато допомоги, щоб підняти себе. Дійсно, в усіх ваших життях ви отримували допомогу,  але коли вібрація виключно низька, Світлу важко  проникнути через темряву. Проте, кожен дух досягне деякого прогресу і на цьому побудовано те, поки  ви твердо не живете у Світлі. Здається, що деякі навколо вас вморожені  в нижчі енергії  і проживають  свої  життя рука об руку з темними силами. Не будьте занадто поспішні, щоб засудити їх, оскільки  не дано  іншим духам знати точну природу їх життєвого плану. Є випадки, коли духи Світла виконують обслуговування  Світла, приймаючи таку мантію. Краще відкласти  судження,  або краще не мати нічого взагалі.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і задоволений  повернутися після травми, яку отримав Майкл. Майте на увазі, що  на вигляд марний досвід,  завжди матиме значення і є неминучі уроки, які вивчають  усі навколо. У таких обставинах ми задоволені, коли ваша відповідь до таких випадків, - продовжувати роботу у Світлі і мати  спокійний і зважений підхід до ваших проблем. Ви звичайно не одні  стикаєтеся  із скрутнішими часами, але ви маєте справу з викликом. Ми не можемо зробити це для вас інакше, щоб не втратити  можливість підняти ваші вібрації. Залишайтеся зосередженими на  Світлі і знайте, що ця ваша поїздка в нижчих вібраціях майже закінчується. Я залишаю вас усіх з моїми благословеннями і любов'ю.

 Дякую СаЛуСа.

  Mike Quinsey


 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012