team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, February 15, 2014

SaLuSa, February 14, 2014 - СаЛуСа, 14 лютого, 2014




SaLuSa, February 14, 2014 
СаЛуСа, 14 лютого, 2014 



Ми розуміємо ваше занепокоєння  очевидним повільним прогресом, який  скорочує  діяльність  темних сил. Ми  фактично перешкоджаємо їм створювати головні інциденти, які  включають нову  війну, і ми повинні продовжувати обмежувати їх можливості причинити серйозні турботи. Будьте упевнені, що ми тримаємо це  питання під нашим контролем, адже ж  доводиться   не втручатися, коли це потрібно. Ми посилаємося звичайно на кармічні ситуації,  уроки з  яких треба вивчити. Проте, період, в який ви нещодавно ввійшли, - період, який принесе головні зміни і  приведе до остаточного миру. Ми просимо вас думати позитивно і уявляти собі любов і мир, який спускається  на Землю.


 Майте на увазі, що ми значно просунулися  в наших спробах  змістити темні сили  і поступово їм доведеться визнати, що вони не можуть більше робити тільки те, що їм подобається. Дійсно, їх важко переконати змінити їх долі  і вони не в змозі діяти вільно, як раніше. Це,  зокрема, завдяки кількості  людей, які пробудилася до Світла і забувають будь-яке прикріплення до діяльності темних сил. Хоча ви, можливо, не підозрюєте  цього, Світло - зараз домінуюча сила на Землі. Це буде продовжуватися і  розширюватися до тих пір, поки Світло не встановить повний контроль. На той час Новий Вік по справжньому буде на вас  і ви будете готові повністю передчувати  його.

 Ми ведемо і заохочуємо  кожного  робітника світла наполегливо просувати  їх зобов'язання, знаючи, що нічого не може зараз зупинити їх прогрес. Ви звичайно були обізнані про потенціал успіху перед тим, як ви інкарнувались  на Землі. Кожен робітник світла, хто був вибраний, щоб працювати для Світла в цей час, знатиме, що це мало бути спеціальним випадком і давало право почувати себе привілейованим. Будьте упевнені, що ви були вибрані із-за вашого досвіду і здатності присвятити себе, як вимагається. В той же час вашій еволюції сприяють ваші нові досліди  і можливості очистити карму. Іноді в такі часи вами приймаються   найважчі виклики, як з вірою у ваші власні здібності, так і надану допомогу, і  ви знаєте, що немає ніякої причини, чому ви не повинні випробувати що-небудь окрім успіху.

 Земля в цей час – це  яскравий приклад  і інші цивілізації наближаються, щоб спостерігати період, в якому ви знаходитеся. Причина в  тому, що ви маєте  досвід, який  не траплявся    впродовж будь-якого більш  раннього циклу. Ви зобов'язалися піднятися з вашим фізичним тілом, яке пристосується  до вищих енергій. Ваш досвід буде унікальним і оскільки ви піднімаєтеся, то ви знайдете, що  ваші рівні свідомості зростають дуже швидко. Оскільки ви входите у  вищі енергії, ви приєднаєтеся до Істот, які вже піднялися  і вони допоможуть вам. Ви  приєднаєтеся до Вознесеного Братерства   і вам будуть надані можливості, щоб вибрати свій  власний привілейований шлях.

 Нині є багато представників на вашій Землі з інших планет  вашої Сонячної Системи  і інших систем. Це так сказати б "всі наверх!", оскільки випадок закликає  найдосвідченіших  Істот  гарантувати повний успіх. Ви переконаєтеся, що, оскільки ви повинні випробувати інші рівні існування і інші цивілізації, то  для вищих Істот нормально  допомагати тим, хто  нижче їх. Ви Єдині і допомога завжди надається тим, хто також подорожує вашим шляхом. Фактично, усі шляхи ведуть назад  до Бога і ви маєте  волю випробувати те, що ви вибираєте, хоча на певному рівні ви будете радісно і охоче виконувати  Волю Бога.

 Ваш Світ продовжує відчувати родові перейми, оскільки старе доведеться знищити, щоб зробити новий шлях  і як ви переконуєтеся, це може призвести до дуже важких часів. Проте, вони будуть тільки  впродовж обмеженого періоду,  за яким  ви знайдете, що усе стає більше врегульованим. Ми і Істоти  з інших планет відкрито прийдуть на  Землю і зв’яжуться  з вами. Нам доведеться багато передати і багато дати вам і  це збільшить швидкість вашого підйому  до вищих рівнів. Будьте упевнені, що ви  ніколи не залишалися  без допомоги  і ми активні увесь час, навіть якщо ви повністю не обізнані про нашу присутність.

 Ми готуємось виступити перед вами по багатьом темам, які матимуть важливість для вас в недалекому майбутньому. Є багато чого, щоб підтримати вас і  розширити ваш  кругозір, оскільки  довгий період  ви були свідомо введені в оману і дезінформовані. Ми фактично зараз найбільш обережно  пробуджуємо вас до  правди, але для багатьох це буде незрозумілим і надто багато буде ошуканих. Усі ми можемо сказати  в цей час, що це мудро для кожного духу, який відкритий для нових ідей і не пристає занадто до вашої думки.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і запевняю вас в нашій допомозі у всі часи. Багатьом  з вас здається, що світ перевертається  догори дном, але це не так,  це  просто результат необхідних змін, які поступово врегулюють Землю в періоді тиші і миру. Це - не лише фізичні аспекти, які включені, але і енергії, які безупинно рухаються навколо цього.

 Дякую СаЛуСа.

Mike Quinsey. 
Website: Tree of the Golden Light 

Переклад: Fedir 



Translations


·         ARABIC 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian




·          Français

·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck 

·         HEBREW - NEW

·         MAGYAR/Hungarian

·         Italiano

·         日本語/Japanese  

·         KOREAN/Korean

·         Latviešú/Latvian

·         Lietuviškai/Lithuanian

·          Nederlands

·         NORSK/Norwegian

·          POLSKA/Polish

·         Português

·          Svenska

·         ROMANIAN

·         РОССИЯ/Russian

·         SLOVENSKY/Slovakian

·         TURKISH 

·          Ukranian -


No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012