team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, February 3, 2013

01.02.2013






 
SaLuSa, February 1 , 2013 

З давніх пір частка енергії на Землі повільно росте, але відколи ви зазнали головне підняття у них, вони дуже зросли. Це означає, що  ваші рівні Світла зростають в значно більшій нормі, і поступово ми побачимо результати, оскільки більше людей сподіваються  звільнитись  від влади темних сил. Світло тривалий час  виявляє правду про їх діяльність, і вони більше не можуть гратися з вами своїми планами утримувати вас силою. Це фактично швидко стає очевидним для них, що  їх час збігає, і вони чіпляються за будь-що, що подає їм надію уникнути  неминучого кінця їх панування. З розумінням того, що було в минулому, яке підтримувалось  темними силами,  ви маєте можливість прожити ваші життя    без страху за їх дії. Це відкидає їх умови, в яких вони процвітали, і перед своїми очами вони бачать, як  пробуксовує їх влада. Тому наші союзники можуть спокійно працювати, щоб збільшити швидкість очікуваних змін, і вам не доведеться   занадто довго чекати, щоб побачити їх.

Тепер, коли нижчі енергії відступають, є більше можливостей для тих, хто все ще не розбуджений, щоб відгукнутися на Світло, і на них здійснюється тиск, щоб підняти себе. Інакше, вони знайдуть, що вони не можуть продовжувати залишатися у вищих вібраціях, які увесь час збільшуються. За їх невисловленим вибором вони залишаться в нижчих вібраціях продовжити свої життєві досвіди. Звичайно кожен дух буде обізнаний про можливості, які супроводжують життя на Землі впродовж цього періоду Вознесіння, і, можливо  незважаючи на це, він  планував просто пережити це, як частину свого життєвого досвіду. Ось чому Дорогі ви повинні дозволити кожному  духу вільно вибрати їх власний шлях. Якщо це трапиться з  ким-небудь близьким до вас, почувайте себе привілейованим, що вас вибрали,  як частину їх життєвого плану. Також майте на увазі, що як Вознесена Істота,  ви матимете здатність повернутися до нижчого виміру і підтримувати  контакт з ними.

Оскільки ви ймовірно обізнані, що план життя духів – це не якесь випадкове аранжування без фактичної мети. Все ретельно планується, щоб дати духу точні життєві досвіди, які сприятимуть його еволюції. Проте – це все ще ваш заключний вибір відносно того, чи ви завершили життєві досвіди, але будьте упевненим, що ви не зможете легко змінити те, що очевидно знаходиться  у ваших кращих інтересах. Проте, життєві плани змінюються, коли  з'являються обставини, які не передбачалися, і вони становляться частиною ваших досвідів. Іноді вони не вигідні, але в інших випадках вони, можливо, просувають вас швидше, ніж передбачалося. Для кожного духу, який вирішує слідувати шляхом  Вознесіння, є численні помічники, які безперервно працюють, щоб гарантувати, що ваш намір виконується. Ми підкреслюємо, що ви ніколи не одні у вашій подорожі, і наша присутність ніколи не доходила  до точки вторгнення у ваші приватні моменти. Це велике питання для нас просто "знати", коли наша допомога або присутність потрібна. І не тільки Галактична Федерація Світла надає послуги  іншим, усі вознесені духи  служать в тій або іншій якості,   і, кінець кінцем, так будете робити також і ви.

Паростки результату 21-го грудня все ще жевріють і блукають без мети, але це є значною мірою із-за трудності в розумінні того, що там, де  піклується  Світло, немає  такої речі як "невдача". Результат визначають  тільки константа - "зміна" і її дотики до життів багатьох  людей. Ви зараз знаєте, що можливо, і ви здатні створити вашу власну реальність. Ми,  природно,  усвідомлюємо завжди зростаючий попит на фонди Процвітання, що з’являться  при  оголошенні Розкриття і забезпечення  миру. Будьте упевнені, що вони будуть невдовзі задоволені, і аранжування буде досконалим. Ваша радість і щастя ряснітимуть в належний час, оскільки ваші глибокі знання говорять, що ви вже переможці. Ваш час прискорюється , а вам  здається, що він волочить свої стопи, і ви становитесь стурбованими або нетерплячими. Спрямуйте свій погляд на майбутнє, і пам'ятайте, що більшість з вас має можливість знати більше того, що відбувається. Як Робітники Світла ми сподіваємося на вас, щоб підняти все населення, оскільки тривалий час,  ви неохоче виражали  ваші наміри. Будьте відкритими і не занадто сумними і сказавши вашу правду, проте  залишіть  її, і ви зробите краще для тих, хто навколо вас.

Рідна Земля стійко продовжує змінюватись, і через величезну кількість Світла зараз заземленого на ній, не треба прибігати до більш катастрофічних заходів. Зміни клімату відбуваються з різних причин, у тому числі штучного втручання, але коли усе врегулюється  внизу ви матимете найприйнятніші умови без крайнощів, до яких ви звикли зараз. Рідна Земля дуже вдячна за любов і благословення, що ви посилаєте їй, оскільки в недавньому минулому вона прагнула бути забутою для ролі "Матері", яку вона грає. Жіночий вплив повертається і приносить більше гармонії і балансування в існуванні, і чоловічий вплив замінюється  у всіх напрямках.

Від нашого рівня ми самі задоволені, що так багато  формуються груп, щоб внести зміни, оскільки багато що з цього починається в нижчому рівні. Як тільки ви робите це, то за допомогою Закону Тяжіння ви отримуєте більше допомоги до тих пір, поки всі обставини не будуть  добре встановлені і  ваш успіх гарантований. Ми діємо в рівнях, в яких вам важко    працювати, таким чином  разом,  ми - велика сила для зміни. Ніщо не втішає нас більш ніж те, щоб говорити вам про наші дії заради вас, але це - все ще не доречний час, для проявлення того, що ми робимо.  Ви знатимете  вчасно все, що стосується  вашої історії,  в якій є потрібне коригування . Це не має ніякого значення, де ви бачили, але ви знайдете, що правда була  спотворена, або навіть переписана, щоб задовольнити амбіції темних сил. Вони знаходяться в усіх головних установах, і не завжди обізнані, що вони працюють проти Світла. Ви повинні дізнатися правду, оскільки вона покаже вам, що  ваша істина  була репресована і поневолена, щоб створити враження,  що ви не мали сил  визначити своє  власне майбутнє.

Я – СаЛуСа із Сиріуса, і хочу, щоб ви знали, що ми  все ще  з вами, і ми захищаємо вас у  Світлі в міру можливості. Це, можливо, важко зрозуміти, але іноді дух жертвує своє життя, щоб надати особливого значення об'єкту його існування. Він - остаточний подарунок іншим і це, зазвичай,  приводить величезне Світло до Землі. Ми любимо вас усіх, як завжди.



 Дякую вам, СаЛуСа.
 Mike Quinsey
 Website: Tree of the Golden Light


Переклад: Fedir 



Translations


·         ARABIC 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian




·          Français

·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck 

·         HEBREW - NEW

·         MAGYAR/Hungarian

·         Italiano

·         日本語/Japanese  

·         KOREAN/Korean

·         Latviešú/Latvian

·         Lietuviškai/Lithuanian

·          Nederlands

·         NORSK/Norwegian

·          POLSKA/Polish

·         Português

·          Svenska

·         ROMANIAN

·         РОССИЯ/Russian

·         SLOVENSKY/Slovakian

·         TURKISH 
·          Ukranian -


No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012