team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, June 20, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я - 17 червня, 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я - 17 червня, 2016



Земля кишить секретною діяльністю, але незначна частина цього досягає ваших вух, тому що темні сили все ще контролюють Пресу попри те, що їх влада швидко слабшає. Проте, бажані зміни все ще відбуваються  і наступна головна зміна буде тоді, коли буде офіційно анонсовано  нову Республіку Сполучених Штатів Америки. Новий Президент вже  призначений, який  різкими змінами поверне владу назад до людей. Це була довга і важка дорога для всіх учасників, але вона варта зусиль. Вона звільнить вас від тих, хто тримав би вас усіх в залежності. "Тиха війна" з тими, хто управляє Землею і її людьми закінчиться  дуже скоро, і ви заспокоїтеся, узнавши, що загроза, яка тяжіє над вашими головами, зникла. Бути ув'язненими на вашій власній планеті було достатньо погано, але ще планувалося  рішуче скоротити населення. Деякі з вас дізналися, хто відповідальний і вчасно усе буде виявлене таким чином, що ви зрозумієте, що планувалося для вашого майбутнього.

Без сумніву, багато хто поставить питання, як і чому могли  з'явитися такі обставини  і будьте упевнені, що  ви будете вчасно інформовані про вашу істинну історію. Майте на увазі, що через  багато втілень, усі духи розділили відповідальність за остаточні умови, які ви випробували. Як цивілізація ви проектували своє власне майбутнє в тканині часу і створювали свої власні досліди, оскільки  стосовно вас діє свобода вибору. Природно темні сили скористалися войовничою Расою Людей, щоб створити ситуації до їх уподобань, які увічнили б  умови нестачі  і безладу.

За довгий період часу кожен дух мав багато втілень, і зараз, коли старий цикл відслужив свою мету, ви бачите процес змін, який в результаті приведе до становлення нового циклу. Це був один цикл, де шанувався вільний вибір. Проте, темні сили  скористалися можливістю ув'язнити вас на вашій власній планеті. Їх остаточна мета – управляти  Людством, забрати  їх свободу і скоротити  населення до керованого розміру. Працюючи підступно впродовж багатьох років, щоб тримати вас в стані "нестачі" і ховаючи від вас правду, вони залишили вас у викривленому  часі, де прогрес фактично зупинився. Проте, Ієрархія Світла зберегла постійний нагляд за усіма вами, і гарантувала, що ситуація не вийде з-під контролю.  Ваше майбутнє вже  вирішено і через ваші зусилля і лояльність Істот Світла на Землі, які долають надані їм виклики, вони піднялися вище над негативністю і вирушають до Підйому, до якого може приєднатися будь-який дух, який підняв свої вібрації.

Існування на Землі – потужний  виклик і  багато, багато  духів благали про можливість випробувати це життя. Вони зрозуміли, що, якщо ви можете здолати виклики, які зустріли,  то ви знаходитеся на швидкому маршруті до розвитку після 3-d виміру, і можете залишити цей цикл позаду. Щоб ви не робили,  завжди є Істоти Світла, які служать вам, якщо вам потрібно. Вони  не заважають вашому життю і ви можете випробувати все, що ви бажаєте. Проте, якщо ви приймаєте неправильні рішення, то ви відповідальні за них. Через них ви ростете духовно  і пристосовуєте ваш розум до усвідомлення того, що Усі Єдині.

Нині Земля знаходиться в неспокійному стані  і Рідна Земля бажає створити зміни таким чином, щоб вони  почали очищати її і поступово відновили  до первісного стану. Вона дозволяла багато разів Людині  абсолютну свободу вираження і страждала від рук необережних  духів, які  зловживали нею. Це не може більше  тривати і якщо Людина не зміниться, то їй доведеться узяти справу в свої власні руки. Все-таки вона турбується, щоб не завдати шкоди життю,  але в деяких випадках це неминуче. Треба також  зважати на кармічні ситуації і вони можуть бути природною частиною змін, оскільки нічого значного не трапляється випадково.

Кожен дух допомагає створювати майбутнє, оскільки ваша колективна енергія веде за собою. Звичайно, так чи інакше  дії індивідуумів можуть мати явний ефект. Ваші почуття постійно атакують  думки, які ви притягуєте до себе, як "подібне притягує подібне". Небагато людей розуміють, що  те, на чому ви концентруєтеся, чи є  з ваших міркувань   "добрим або поганим",  зв'язує вас з тим же самим. Отже  краще не включатися у справи з негативною природою. Ви, можливо, бажаєте прочитати про них,  але не надавайте  їм енергії, яка притягнула б теж саме. Життя може здаватися дуже складним,  але більшість духів просто потурають своїм  бажанням,  мало думаючи про наслідки.

Майте на увазі, що ви народилися  з життєвим  планом,  який враховує  можливості пройти ваш шлях таким чином, що вони могли бути зіграні. Кожен дух в більшій або меншій мірі має досягти цілей, які забезпечать ваш успішних рух далі дуже швидко. Більшість дослідів включає інших духів, які також отримають від них користь. Карма може іноді ткати заплутану мережу,  але у кінці кінців  всі учасники  отримають вигоду. Звичайно,  ви не знаєте  того, які уроки вивчені кожним з вас. У вас є вислів, "що, послуга за послугу "  і по суті це вірно, і чим більше ви віддаєте, тим  більше повертається до вас через Закон Тяжіння.

У деякому  відношенні це добре, що ви не підозрюєте того, що відбувається в реальному світі. Вам доведеться дати раду тому, що ви маєте сили, щоб боротися  за світовий контроль, і Сили Світла  використають владу, щоб  гарантувати, що нічого не вийде з-під контролю, або завадить вищому плану  вашого Підйому. Багато людей не можуть зрозуміти, як темні сили  здобули стільки контролю над вашими життями. Це відбувалося  дуже повільно і впродовж  багатьох, багатьох років і в результаті ви не зрозуміли, як ваша свобода вивітрілася. Фактично, вас серйозно здержували  і свідомо підпорядковували  вас умовам, щоб підстроїти і надати  можливість темним силам управляти вами.

Проте, занадто не хвилюйтеся, оскільки фактично Сили Світла все  контролюють  і застосовують власні обмеження, щоб перешкодити темним силам  взяти повний  контроль. Їх план для вашого звільнення від їх панування і контролю вже на місці  і   все проходить добре, незважаючи на умови, які тепер існують на Землі. В правильний  час вам буде надана допомога, яка негайно підніме вас вгору. Ви вже чули про багато пристроїв, які чекають вас, і які  повністю назавжди змінять ваш образ життя – майбутнє   Золоте.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012