team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, October 11, 2015

SaLuSa, October 2, 2015_ua

SaLuSa, October 2, 2015

СаЛуСа, 2 жовтня, 2015

 

Ви тільки що  пройшли через  істотну дату 28 вересня,  тому що ряд подій або відбуваються, або досягають  піку. Це само по собі не впливає на вас,  але в загальних термінах, як  ви говорите "підняло планку", а так як час плине, то багато хто з вас почне звертати увагу на істотні зміни. Очевидно, що  вищі вібруючі енергії не можуть допомогти,  але принесуть зміни. Хоча ваша Преса контролюється і ви не зможете прочитати усі важливі новини, але ви проте відмітите, що розгортається пробудження Людства. Ви зараз ставите під сумнів, що все це відбувається  на Землі швидше  автоматично,  ніж визнати, що перед вами. Ви починаєте розуміти правду вашого існування, і відрізняєте брехні, які часто подаються вам як правда. На Землі є великі духи,  які працюють для Світла і вони виступають  вперед, щоб  надати вам правдиві звіти про ваше минуле  і що чекає на вас у майбутньому. Ми ніколи не стомлюємося  говорити  вам, що ви – великі  Істоти Світла, які збирається насолоджуватися пробудженням. Декого з вас це приголомшить і ви переконаєтеся, що  важко повірити в те, як довго  вас обдурювали. Проте, порада від нас – швидко  йдіть  далі і витрачайте  ваш дорогоцінний час  на просування  позитивних змін. Темні сили  остаточно визначили  свою власну долю і їм доведеться багато вчитися, якщо вони хочуть повернутися до Світла. Звичайно,  кожному  з них буде надано заохочення, оскільки вважається, що всі духи повинні бути  врятовані.

 

Істоти Світла з наших вимірів тягнуться ближче до вас і готові грати свою роль, щоб донести до вас правду. Вас  так довго мучили, що ви стали сумніватися у своєму значенні для Світла. Ми можемо запевнити вас, що вас дуже поважають  і аплодують  вам  за  ваші  досягнення в принесенні  Світла назад до Землі. Ви зараз з'являєтеся із темряви  у Світло і багато духів чекають, щоб привітати вас і допомогти  вам пройти  завершальні перешкоди. Ми знаємо, що ви горите бажанням піднятися вгору,  але  все ще є справи, які стосуються кожного з вас і всіх. Ви не змогли бути тут в такому випадку, якби тільки ви не мали чогось, щоб внести свій вклад, байдуже, яким маленьким він міг бути. Ви – дивовижна  команда, вибрана із-за ваших підтверджених  здібностей. Отже  не піклуйтеся, якщо вам важко зрозуміти, в чому ваша роль, оскільки ваш час може ще прийти.

 

Старий режим доходить до загину, тому  стануться  такі драматичні речі і вони будуть неминучими. Усім вам треба пам'ятати, що ми чекаємо зустрічі  з вами  і ми гарантуємо, що вона настане  якнайшвидше і з найменшою метушнею. Темні дні – майже  в минулому, але поки ви знаходитеся   поруч  з темними силами, то    ви не можете ніколи бути переконані в тому, що  може  трапитися, оскільки вони  можуть накинутися  в люті, що програли битву за ваші душі. Їм буде потрібно багато Любові і Світла, щоби піднятися із темряви, яку вони створили. Відштовхування  їх назад  не допоможе  нікому  і тільки Світло може пробудити їх до  правди. Пам'ятайте вислів, що "тут я – по   милості Бога", оскільки нині ви маєте невиразне уявлення  відносно  ваших минулих життів. За тисячоліття усі ви випробували обидві  сторони,  як частину вашої еволюції  і еволюціонували  надзвичайно швидко.

 

Варто нагадати  вам, що багато безтілесних духів, хто має зв'язки з вами стежать  за вашим прогресом, і чекають вашого  повернення  до вищих вимірів, де вони зможуть зустрітися  з вами знову. Хоча багато хто з вас зустрічає їх впродовж вашого сну, мало хто з  вас згадує це після пробудження. Отже,  вам є чого  очікувати  від того, як тільки ви підніметеся. Буде удосталь святкувань і багато пролитих  сліз  в радості від  такого возз'єднання. Деякі духи прийшли навіть від вищих царств, і звичайно один з них, як великий Сен-Жермен, хто провів Людство через багато періодів історії. Він очевидно був відомий під декількома іменами, які знайомі вам. Навіть зараз він веде Пробудження і допомагає іншим духам, які розділяють його любов до людства.

 

Є стільки подій, які збираються принести Пробудження, що вам важко встигати за ними. Справи прискорюються  і кожен день зараз приносить все більше захоплюючих новин. Відбуваються  зміни,   і всі вони, зрештою, відбуваються   для вашої користі. Новий Вік швидко прибуває і ми маємо багато захоплюючих проектів, про які ви узнаєте, коли настане правильний час. Оскільки ми їх контролюємо  і вони готові досягти успіху, то нові технології дуже швидко можуть бути представлені і введені в дію. Вам багато чого треба зрозуміти, в чому вам було відмовлено, що в нормальних обставинах вже б здійснилося. Прийде час, коли ви озирнетеся назад і запитаєте, як ви упоралися  без нових технологій. Вони зроблять життя легшим  і нададуть  вам можливість мати вільний час, коли вам треба йти за вашими власними бажаннями. Ви дійсно не випробували істинну свободу, але цей час все ближче і прийде.

 

Вознесіння – така  важлива подія, що вона пробудила багато інтересу в Всесвіті. Тому це також привело в дію Альянс Сфер (" Shelves")  і вони повністю оточили Землю. Їх мета – тримати  Сонячну Систему вільною від будь-якого зовнішнього  втручання, і отже гарантувати, що крайні часи пройдуть безперешкодно. Ми сподіваємося, що ви починаєте цінувати те, що ви знаходитеся в надзвичайно важливому часі, і багато чого залежить від успішного завершення вашого Вознесіння. Ви останні робите так, і отже звільняєте  інші цивілізації, щоб продовжували іти  їх власними шляхами.

 

Коли ви узнаєте  правду про ваші досліди в нижчому вимірі, то ви будете натхнені  і сповнені  радості,  прагнучи надолужити упущений час. Вам відкриються  так багато можливостей,  і як вознесена істота  ви будете  вільно  йти  вашим обраним шляхом. Ви прийшли з ряду планет за  унікальним досвідом, який могла дати вам  Земля. Будуть часи, коли вони стануть вам в нагоді, коли ви зустрінете істот з інших планет, які чули  про Земне вознесіння. Ми на наших кораблях  стежимо  за вашими подвигами  сотні років, і це було можливим тому,  що наш життєвий інтервал триває  декілька тисяч років. Оскільки Земля має низьку вібрацію, то ваш життєвий інтервал короткий, але кожен інтервал  зазвичай упакований можливостями еволюціонувати. Дякуйте Землі-Матері за  її готовність запропонувати себе Людству, знаючи, що воно мало розуміє, щоб  ставитися до неї з повагою.

 

Я – СаЛуСа із Сиріусу і  іноді озираючись назад на ваш прогрес в цьому столітті, я поздоровляю вас, що ви дотримувалися вашого шляху, і вам вдалося  внести важливі зміни. Світло росте незважаючи на обструктивні дії темних сил  і їх байдужість до потреб людей. Ви довели свою лояльність до Світла і духів, які крокують  через дуальність. Ваш час вже майже прибув, щоб звільнити вас  від ваших обов'язків і ми говоримо "дуже добре зроблено". Ви подорожували далеко у ваших різних втіленнях, але зараз наближається час, щоб повернутися додому.

 Багато хто чекає цього часу і відправляють вам усім свою любов.

 

 Дякую СаЛуСа.

 

 Mike Quinsey

 Website: Tree of the Golden Light

 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012