team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, June 28, 2015

Ukrainian -- SaLuSa, June 26, 2015



SaLuSa, June 26, 2015
СаЛуСа, 26 червня, 2015

Для тих з вас, хто продовжує стежити  за новими повідомленнями, недавні часи показали, що   відбувається багато подій. Також, ви будете майже напевно знати, що темні сили  пильно контролюються, щоб гарантувати, що вони не можуть продовжувати свій план  світового панування. Фактично їх діяльність обмежується в спосіб, який гарантує, що вони не можуть більше зруйнувати план для вашої свободи. Ми з своєї сторони можемо підтвердити, що зміни прискорюються  і досягаються великі успіхи. Немає ніякого сумніву, що дуже скоро ви повинні стати обізнаними про головні події, які збираються перенести  вас в Новий Вік, виконуючи деякі з обіцянок, які вже були зроблені.

Ми переконуємо вас триматися твердо на вашому шляху до Світла і не дозволяти зовнішній діяльності відволікати вас від цього. Попереду є скрутні часи,  але вони будуть швидко прожиті, і кінець кінцем стане ясно, в якому напрямку ви подорожуєте. Будьте упевнені, що ми повністю передбачали проблеми, які з'являться, і вживаємо  заходи, щоб здолати їх або трішечки зменшити  їх дію. Ми не бажаємо, щоб ви відвертали очі від подій, які мають місце,  але ми говоритимемо вам, що усе рухається відповідно до нашого плану вашого порятунку. На черзі так багато приємних змін готові до введення, але,  як ми інформували вас,  у багатьох випадках має бути правильний час, тоді справи можуть досягти успіху безперешкодно.

Дивлячись назад в кінець 2012, ми знаємо, що дехто  з вас все ще не може позбутися свого розчарування від того, що не зроблено  дію, яку ви чекали. Все ж, ми сподіваємося, що ви погодитеся, що були закладені основи для змін, які мали місце і  згодом сталися. Без сумніву, що  вібрації піднімаються  і все більше духів розуміють своє істинне Я  і здатні побачити, як ними маніпулювали  і удавано стримували. Світло ллється вниз на Землю і воно піднімає вібрації, і немає ніякого повернення назад до "старих днів", які  зникнуть назавжди, оскільки їм не має місця у вищих вібраціях.
 .
 Майбутнє - золоте і містить багато, багато несподіванок, які Бог підготував для вас. Бог є Любов, а  люди  не розуміють цього  і звинувачують  Бога в  їх нещастях. Тільки ви плануєте  свою  долю і визначаєте  через ваші дії, який вид дослідів вам треба, щоб  піднятися  знову. Все ж,  Бог є завжди з вами і ніколи не забирає Любов, яка невідлучна. Його служителі,  як наприклад Ангельське Королівство здійснюють план, який звільнить вас від влади негативних вібрацій. Вони також ведуть вас, щоб гарантувати, що ви дотримуєтеся  свого життєвого контракту, який ви погодили до того, і  який дозволяє вам постійно еволюціонувати.

Дорогі, вам доведеться багато чого  дізнатися про життя поза  Землею. Ваш Всесвіт багатьох вимірів рясніє  життям, і у багатьох випадках дуже подібного  до вашого власного. Проте, вас тримали  в невіданні відносно вашого істинного Я і мети життєвого досвіду в  третьому вимірі. Це не природно для вас,  тому ви зараз рухаєтеся у вищі вібрації, куди  темні  сили не можуть увійти. Ви майже напевно зрозумієте, що при цьому ви житимете, як призначено, в щасті, свободі і абсолютному мирі. Як тільки ви стаєте Галактичною Істотою, вільною і здатною  подорожувати за бажанням,  ваші життя набудуть нового значення. Тільки ви можете дбайливо змінити своє майбутнє за вашим бажанням і знайте, що кожна можливість відкрита для вас.

Як ви, можливо, сказали б, що  "кінець шляху уже можна побачити", оскільки ви готуєтеся до цього, новий шлях відкривається, щоб розкрити  обіцянки Нового Віку. У цьому відношенні  вас  вестимуть  і будуть спрямовувати на шлях, який виконуватиме усі ті обіцянки, які були зроблені вам. Ми зможемо відкрито відвідати Землю і навіть подорожувати з вами  в межах вашої Сонячної Системи. Куди саме, це залежатиме від вашого плану подальшої просвіти, і в цьому відношенні  ваші Наставники  нададуть свої поради. Ви скоро забудете травми і розчарування деяких земних дослідів, знаючи, що вони розширили ваш кругозір, який надає вам можливість дати раду  усім  дослідам.

Ми все ближче  до вас, ніж будь-коли  і після багатьох років контакту з вами знаємо, що ви приймете і вітатимете нас як ваших Братів і Сестер. Ваше походження  із  різних зоряних систем означає, що ви зустрічали нас  еони років назад. Майте на увазі, що у вищих вібраціях ваша тривалість життя  набагато більша, ніж зараз. Також,  коли ви завершили свій досвід в одному тілі, ви можете буквально просто увійти у нове. Коротко кажучи, "смерті", якою ви її знаєте, не існує, і вона тільки включає прості зміни, які не тягнуть  за собою ніяких форм старіння,  які ви звикли  долати. Народження, - також відрізняється  і вам не доведеться проходити  через стадії, які ви знаєте як "малюк".

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і підтверджую, що усе знаходиться в "Тепер" і ви зможете рушити назад і навіть вперед, щоб  задовольнити ваш пошук для досвіду. Ви фактично дуже легко приймете ці зміни, тому що фактично вони не нові для вас. Проте, це збуджуватиме, щоб відчувати  подібні  речі, і особливо   знову зустріти духів, які добре знайомі вам  і, можливо, фігурували  у ряді ваших земних життів. Навіть якщо ви тільки розглядаєте число сильних стосунків, які ви  зробили через багато ваших життів, ви розумітимете, що ряд духів нетерпляче чекають можливості  познайомитися з вами знову.

Проте, ви все ще маєте роботу  на Землі і ваша концентрація повинна фокусуватися на ваших завданнях. Кожен дух, якому  ви зараз можете допомогти "прокинутися",  цінуватиме вашу допомогу, але багато хто не в змозі звільнити своє прикріплення до нижчих вібрацій. Все ж, там де вони входять в дотик з інформацією, яка допоможе  піднятися  їм вгору,  може призвести  до пробудження.

 Дякую СаЛуСа.

Mike Quinsey
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012