team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, May 29, 2015

Ukrainian -- SaLuSa, May 22, 2015



SaLuSa, May 22, 2015
СаЛуСа, 22 травня, 2015

Час продовжує рухатися дуже швидко і продовжуватиме робити так, що для багатьох з вас є розрадою, оскільки ви випробовуєте багато викликів. Це очікувалося, оскільки ви стикаєтеся з очищенням  залишків карми, накопиченої за довгий період часу. Настане момент, коли ви фактично завершите це, і це розглядатиметься очищеним і ви позбудетеся старих зобов'язань. Ваше фокусування на усьому позитивному  гарантує, що ви стали на  шлях Світла  і крайні часи будуть  випадком, коли вам стане відомо про завершення. Це прийде з почуттям миру і знанням,  що усе добре. Ви переконаєтеся, що  легше  жити в "Зараз" і життя буде приємніше, оскільки ви зосереджуєтеся на Світлі. Старі вібрації триматимуть мало або не будуть довго притягувати  і ви знатимете поза сумнівом, що ви піднімаєтеся.

 Це - неначе два світи переплітаються, але вони фактично стають відокремленими, оскільки вищі вібрації піднімають вас вгору. Ви, за  вашим власним вибором,  забудете  старі вібрації, оскільки ви отримали хороші уроки, які вони вам дали. Для тих, хто хоче залишитися,  їх життя  триватиме як і раніше, навіть якщо їм доведеться повторно переміститися  до нової Землі. Будьте упевнені, що план для Людства досконалий і кожен дух знайде себе  точно там, де він мав намір бути. Якщо мається  на увазі прощання з друзями, то не впадайте  в розпач, оскільки  сформований  любовний  зв'язок  ви завжди зможете відновити. Майте на увазі, що на деякій стадії в майбутньому усе буде в "Зараз", а потім ви зможете переміститися  миттєво силою думки.

 З певного часу ви зможете почати уявляти, що майбутнє містить в собі  і радість і щастя, яке воно несе. Деякі духи хвилюватимуться про зберігання старих стосунків, але майте на увазі, що контакт можна завжди зробити подумки, і якщо дух вільний, то ви з'єднаєтеся. Порівняно зі свободою, яку ви матимете, Земний досвід здаватиметься подібно до життя  у "в'язниці" просто із-за обмежень, які були потрібні, щоб гарантувати, що у ваші життя не втручаються. Ви створили свою реальність і вам необхідно було  випробувати те, що ви створили. Це - тільки шлях навчитися, як управляти такою силою  і він буде добре вам служити,  коли ви будете мати  повну свободу, щоб рухатися в межах вищих вимірів Галактики.

 Ми віримо, що багато хто з вас пробудиться  аж до вашого істинного потенціалу, і знаємо, що ви пробудилися і розширили вашу свідомість. Це триватиме до тих пір, поки ви не будете готові зробити  завершальні кроки, щоб стати Галактичною Істотою. Це не буде новим для вас, оскільки ви повертаєтеся до рівня, якого ви досягли раніше. Ви понизили  свої вібрації, щоб випробувати себе в нижчих  вібраціях  і зараз багато хто з вас готовий повернутися назад до вищих вібрацій. Ви набагато більші, ніж ви можете ймовірно уявити, але з часом ви згадаєте  свої попередні досліди. Після проведення багатьох життів на Землі з обмеженою свідомістю, ви кінець кінцем станете знову Одним з вашим Вищим Я  і станете  цілим. Часи попереду збуджують і ви виберете свій наступний досвід, оскільки еволюція постійно має місце. Межа - повернутися до Божества,  але нині до цього ще далеко.

 Як завжди,  ми контролюємо усю діяльність на Землі і навколо неї, з наміром зупинити  суперечливі  фракції від породження іншої Світової Війни. Ми також не впускаємо небажаних зловмисників, яких тримаємо у бухті, оскільки Земля - те, що ви називаєте "забороненою зоною". Ми іноді дозволяємо контакт, але тільки, щоб збільшити ваше усвідомлення відносно інших форм життя, які  існують  у вашому Всесвіті. Вам просто доведеться стільки вивчити і це буде дуже приємно  і допоможе  вашому розумінню універсального життя, яке рясніє скрізь навколо вас. До останнього часу  вас тримали  настільки  ізольованими, що ви дійсно повірили в те, що ви знаходитеся в центрі Всесвіту. Зараз ви розумієте, що багато, дуже багато просунутих цивілізації існують з вами, і коли ви будете готові, вони будуть представлені вам.

 Тим часом займіть себе  тим, що ви називаєте "незавершеними справами", і спрямуйте свою увагу  на стосунки, щоб  спробувати  досягти  взаєморозуміння і здолати будь-які проблеми, що залишилися. Підтримка невдоволення або пряма ворожість не прийнятні для того, хто сподівається прогресувати в своїй еволюції. Як вам часто казали, "Любов - найбільш потужна енергія" і вона  кінець кінцем здолає найважчі завдання, з якими ви, можливо, стикаєтеся. Якщо ви читали повідомлення Майстрів, то ви відмітите, що вони є "Любов'ю і Миром" і наприклад вчення Ісуса, де підкреслюється необхідність "підставити іншу щоку", і це не легко для вас, коли ви стикається з ворожістю або загрозами. Проте, завжди націлюйтеся  до найвищої відповіді, яку ви можете дати і вашим прикладом ви допомагатимете іншим.

 Відбуваються зміни Землі, про які вас було попереджено і неминуче буде втрата життів. Проте,  будьте  упевненими, що усе йде за життєвим планом кожного духу, і взагалі ви  усі знаходитеся там, де повинні бути для набуття досвіду. Якщо ви будете враховувати це, то ви пройдете  через такі періоди з відносною легкістю. На стільки ефективними будуть  зміни і в усіх Королівствах Природи. Тварини зокрема перемістяться на області, які задовольнять їх потреби, і важливо, їх підтримати. Деякі різновиди неминуче відімруть і якщо ви подивитеся на вашу історію, такі зміни не незвичайні. Змін не можна уникнути і як тільки речі врегулюються,  ви бачитимете, що світ стає помірнішим. Це все - частина еволюції  вас і Рідної Земної.

 Я – СаЛуСа із Сиріусу  і завжди радий  просвітити вас відносно природи змін, які ви чекаєте. Шукайте позитивний результат з того, що відбувається  і знайте, що очищення - далеке досягнення, оскільки воно продовжує відновлювати Землю до її древнього стану. Займіться вашими завданнями з Любов'ю і Радістю і будьте вільними, щоб допомогти іншим, хто  розділяє  вашу поїздку.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey
 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012