team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, February 8, 2015

Ukrainian -- СаЛуСа, 6 лютого, 2015



SaLuSa, February 6, 2015
СаЛуСа, 6 лютого, 2015

На вашій Землі  триває сум'яття, а в той же час Світло продовжує збільшувати сили тих, хто поширює Світло. Ми не можемо ще передбачити, коли воно стане домінуючою силою, але час  швидко наближається. Із збільшенням рівнів Світла не може бути ніякого іншого результату, і помітно, що більше людей, ніж коли-небудь готові активно підтримувати Працівників Світла. З часом все  більше людей буде об’єднуватися  і їх робота допоможе прискорити істинний початок Вознесіння. Ми заохочуємо вас  залишатися під захистом вашого Світла і не залучатися безпосередньо до вендети проти темних сил. Вони зустрінуть  кінець, що диктується їх діями проти Людства понад тисячоліття. Вони вибрали  шлях, який  приведе  їх до кончини  і кінця  їх дій проти Світла.


Ми відчуваємо розчарування, яке ви відчуваєте із-за тривалих неприємностей на Близькому Сході. Проте, будьте упевненими, що ми робимо стільки, скільки нам дозволяється і запобігаємо ескалації війни, яка має місце. Люди запитують, чому ми не втручаємося і не зупиняємо її, але це заважало б кармічному шляху, який був встановлений. До тих пір поки уроки не вивчені, ми можемо тільки спробувати обмежити втрату життя і пошкодження, яке має місце. Весь ваш досвід в цьому циклі допоможе  вам піднятися вище  темряви, і таким чином,  ви у свою чергу,  можете допомогти іншим. У цьому  відношенні  ви досягли надзвичайних успіхів і зараз все більше духів розуміють нові вібрації. Це важливо, якщо вони хочуть здолати  темряву і переміститися  у Світло. Багато хто зараз може розширити свою свідомість і починає  розуміти  причину змін, що мають місце.

Є стільки виявлених очікувань, які швидко піднімуть вас вгору і усунуть перешкоди, які утримують  вас. Вони, значною мірою,  є результатом зусиль темних сил, які заважали вам пізнати правду про себе. Проте, це усе змінюється  і в недалекому майбутньому ви отримаєте багато правди про вашу роль в циклі, який зараз закривається. Більшість з вас є лише тінню реального Я і оскільки рівні свідомості продовжують підніматися, ви дізнаєтеся більше про своє реальне Я. Ви набагато  більші, ніж ви уявляли або навіть готові повірити, але правда "відчуватиметься" правильно, оскільки  глибоко в душі  ви знаєте реального себе,  ви – Істота Світла. Поки в нижчих вимірах ви дієте з обмеженою  свідомістю, але вона зараз розширюється із-за вищих вібрацій.

Реальність в тому, що ви повертаєтеся  назад до вашого вищого стану існування, і залишаючи 3d  вимір,  ви зробите масивний крок вгору. Озираючись навкруги,  вам, можливо, здається, що навряд чи  багато духів готові піднятися, але ви будете здивовані тим, як швидко вони можуть змінитися. Кожен  з вас грає  роль, яка забезпечує вас уроками, необхідними вам для продовження  еволюції  і готує  вас до  змін. Перед вашим народженням,  кожен дух узгодив  зв'язок з його здібностями і знаннями, які будуть потрібні, щоб надати їх і побачити їх у своєму житті. Реальний  ви дуже талановитий і повністю досвідчений, щоб мати справу з життям на Землі, але все-таки краще  переміститися у вищі виміри.

Як ви знаєте, ваші погодні шаблони  поступово змінюються на краще. Будуть проблеми, створені змінами, але ви матимете достатньо часу для пристосування. Фактичний  результат буде мати прийнятнішу температуру  без крайнощів, які ви звикли долати. Моря також будуть ставати теплішими  і коли ви зробите висновки, то ви переконаєтеся, що в природі відбулося  багато змін. Різновиди тварин перемістяться в умови, які більше задовольняють  їх потреби. Усе говорить про те, що буде набагато краще, оскільки ви будете насолоджуватися  помірнішим кліматом.

Хвороба і інші проблеми з здоров’ям кінець кінцем зникнуть, оскільки вібрації піднімаються. Старіння також понизить темп, і як тільки ви досягнете  дорослого життя, цього більше не буде. З часом  відбуватимуться  безупинні зміни,  що  вигідно,  оскільки  ви будете в межах вібрацій 4-го виміру. Старі вібрації припинять бути такими ж ефективними, якими вони були раніше, тож ви все більше і більше  будете усвідомлювати  зміни. Проте, не дозволяйте  цим подіям відволікати вас від вашого життєвого плану, оскільки усе врегулюється дуже приємно. Ви звичайно були обізнані про такі можливості перед тим, як ви інкарнувалися  на Землі. Тому ви матимете "знання" про зміни, оскільки вони будуть входити  у ваше життя. Ми насторожі  до того, що відбувається  на Землі, і завжди робитимемо  все,  щоб тримати вас інформованими. Майбутнє яскраве і з часом  ми зможемо підійти набагато ближче  до вас.

Рідна Земля має свої  власні потреби, і дуже активна із-за необхідності підняти її власні вібрації. Фактично, незважаючи на те, як прогресує Людство, вона досягне успіху з необхідними змінами, які допоможуть  створити  нову Землю. Ви  обидва залежні  один від одного, щоб гарантувати гладке переміщення до вищих рівнів. Чим швидше Людина перестане  гвалтувати Землю, тим швидше можуть  бути відновлені її  первісні умови. Проте, ми бачимо далеко наперед, тож дозвольте  проявитися  майбутнім змінам. Вони  не стануться напередодні увечері,  але відбуватимуться методично. Доставка Програм Процвітання і нового Управління – серед  початкових змін  і очікують правильного  часу.

Ми сподіваємося, що ви підготуєте себе до змін, які стосуються вас особисто. Ми посилаємося на зміни, які дозволять вашому тілу стати здоровішим, і це має відношення до вибору їжі. Споживайте  свіжі  продукти замість тих, що оброблені, які  зазвичай містять різні хімічні добавки. Також важлива фізична зарядка і навіть допомагає тільки прогулянка пішки, в протилежність інтенсивному тренуванню.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і в такий важливий час у ваших життях, пробую допомогти йти  за змінами. Я залишаю вас з Любов’ю і Світлом.

 Дякую СаЛуСа.

 Майк Quinsey
 Перекладач: Fedir


No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012