team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, January 19, 2015

UKRAINIAN -- СаЛуСа, 16 січня 2015



SaLuSa, 16 January 2015
СаЛуСа, 16  січня 2015

Це зайняло багато часу, щоб досягти цієї точки  у вашій еволюції, але ми спостерігаємо підйом нової  енергії,  яка охоплює  Землю і  приносить співпрацю і мир. Після  років воєн і конфронтації, нові енергії пробуджують  людей до  пошуку  мирних шляхів, щоб  принести гармонійне співіснування між усіма людьми. Зараз, коли загрожує війна,  все ще є ті, хто відгукується на  подібне, проте  в той же час багато, набагато більше переслідують мирні рішення. Ми звичайно зробимо все, що ми можемо, щоб вплинути  і допомогти тим, хто шукає мир і закінчення війни і знайти  мирне рішення. Голоси тих, хто втомився  від смерті і марної витрати ваших Земних ресурсів через агресивну поведінку, здобувають  владу і вплив, який  вестиме до мирної співпраці і державної мудрості. Це займе час, щоб переконати деяких людей, що війна приносить вигоду тільки меншості, хто інвестував в неї. Проте, час принесе багато правди і виявить тих, хто є бенефіціарами.

З одного боку вас атакує своїми  діями маленька меншість, яка  підбурює терор  відносно  вас, поки ті, хто бореться за мир  дуже старанно працюють, щоб його здійснити. Звичайно в усі ці проблеми залучена карма і це робить проблему  важкою для вас, щоб  осягнути точно, що має місце. Наша присутність гарантує, що питання не вийде з під контролю,  але  ви повинні зрозуміти, що  впродовж деякого часу, старі енергії доведеться "перемістити" так чи інакше. Ви повинні також знати, що  зараз вашим найбільшим ворогом є страх і він допомагає тим, хто відомий як темні  сили. Вони процвітають на створенні страху  і без нього вони втратили б свою владу, щоб блокувати Світло. Їх час збігає – ось  чому ми часто нагадуємо вам про необхідність тримати ваші вібрації такими високими як можливо, і відхиляти  кожну можливість заправити їх паливом.

Зміни скрізь навколо  вас і не менше  з усіх тих, які мають відношення до Рідної Землі. Вона готується до великого підйому своїх  вібрацій, і всюди розповсюджуються  зміни, які вже стають очевидними для тих, хто вивчає такі теми. Не бійтеся результату, оскільки  на відміну від попередніх Віків, коли великі повені, пожари або катастрофи сталися в крайні  часи, ви маєте випробувати мирний рух в Новий Вік. Це був  намір Духовної Ієрархії, щоб гарантувати, що ви завершите старий Вік  з успіхом, і це було значною мірою завдяки  вашій здатності  швидко відновлювати фізичні та душевні сили і твердого  наміру пройти  через  цей період з високо піднятими  головами. Звичайно, кожен з вас  отримав допомогу і багато духів з вищих вимірів взяли в цьому  участь. Коли ви зважите на те, скільки підтримки було вам  надано, то ви прийдете до думки, наскільки  важлива ваша еволюція. Проте,  ви визнаєте це важким, щоб повністю осягнути ваш успіх, оскільки він простягається набагато далі, ніж ви можете уявити.

Ваші любимі спостерігають і знають, як добре ви робите, і будуть великі святкування, коли пройде ваш час і ви зустрінетеся знову. Природно,  вони підтримують  ваш прогрес, за яким вони слідують з гострим інтересом. Отже,  дорогі,  майте на увазі, що не лише  ваша сім'я і друзі обізнані про ваш прогрес, вони часто пробують навіяти вам  їх повідомлення  і утішити вас, коли вам заподіяли горе. Якщо ви не обізнані, то будете здивовані  тим, що зустрінете ваших  коханих  у хорошій формі і здорових,  незважаючи на  умови, коли вони померли. До того ж, вони будуть дуже обізнаними і такими ж жвавими, як вони були тоді, коли були набагато молодшими.  Ви стільки чекали,  що вам нема ніякої потреби хвилюватися  про тих, хто пішов. Ніхто не вважається  вищим за  інший  дух і багатство – не є  чинником  взагалі, оскільки грошам нема місця, де усі потреби забезпечуються силою думки. Можливо, також піднімає деяких людей вгору знання того, що навіть малюки, які померли, швидко зростають духовно, і більшість зустріне вас  дорослими. Сила  думки на Землі ефективна, але рідко діє так швидко, як це відбувається  у вищих вібраціях.

Якщо б вашій еволюції не заважали, то ви  просувалися б значно більш швидко, але замість цього вам відмовили в такій можливості. Проте, як тільки вам дозволять отримати вигоду з досягнень, в яких вам відмовляли і тримали  виключно для використання Ілюмінатів, ви швидко надолужите упущений час. Як  ми раніше  згадували, самі захоплюючі зміни будуть тоді, коли, ви отримаєте вигоду від вільної  енергії. Ваші учені вже багато знають  про використання вільної енергії і машини і устаткування вже спроектовані  і успішно перевірені. Майбутнє чекає вас і тримає багато несподіванок, які поліпшать вашу якість життя.

Оскільки ви проходите  свій шлях через останні витівки темних сил, то знайте, що фактично вам не доведеться довго чекати перед тим, як почнуть відбуватися дивовижні зміни. Для вас без сумніву це було б полегшенням, - жити у спокої і процвітати в суспільстві, заснованому на любові і спільному використанні. Це прийде,  але спочатку темні  сили і їх енергетичні бази і зброя деструкції мають бути блоковані і переміщені. Багато досягнень трималося в  таємниці  за ваш рахунок і нові технології приховувалися  від ваших очей. Наприклад, є підземний засіб пересування, де досягнуто швидкостей аж до 700 миль за годину, і вони вже покривають велику область глобуса. Ці досягнення  кінець кінцем принесуть вам усім вигоду  і майбутнє  приховує  так багато несподіванок, що нині ви можете тільки мріяти про  них.

Ми гарантуємо, що коли настане правильний час, то ви узнаєте  про нові технології, і вони будуть вам представлені. Проте, ви зрозумійте, що є ті, хто бажав би тримати їх для себе, і ми спершу повинні  перемістити  їх, щоб запобігти втручанню у ваш прогрес. Усі ці речі займуть час, але щонайменше ви будете знати  про те, що чекає вас в недалекому майбутньому.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і задоволений тим, що настав час  звільнити інформацію відносно того, що майбутнє приховує для вас. Рішуче дотримуйтеся  вашої  віри і знайте, що ми з вами. Я залишаю вас з нашою любов'ю і благословеннями.


 Дякую СаЛуСа.
 Mike Quinsey



 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012