team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, November 23, 2014

Ukrainian -- СаЛуСа, 21 листопада 2014



SaLuSa, 21 November 2014
СаЛуСа, 21  листопада 2014

Час біжить стрімко і ви зараз можете пристосуватися  до його швидшого темпу   і все ще виконувати  завдання, які ви  поставили перед собою. В майбутньому ви переконаєтесь, що він біжить навіть швидше і ви продовжуєте змінюватися. Усе, що відбувається – це частина процесу, який рухає вас в Новий Вік. Проте, ваша реакція  є часто реакцією  збентеження, оскільки стільки всього відбувається  в будь-який момент часу. Якщо  ви зосередитеся  на тому, що ви знаєте  є  вашою метою, то ви побачите, як повільно з'являється  патерн. Він  вкаже напрям  в якому ви йдете по шляху до Нового Віку. Зараз ніщо не може зупинити прогрес   і  він принесе успіх в піднятті вас вгору із  нижчих вібрацій.


Оскільки зміни в сезонах стають все більше явними, то вам  стане очевидним, що зменшаться крайнощі, які ви випробовуєте. Замість цього, настануть більш  прийнятніші умови, оскільки ви починаєте рухатися все легше від одного сезону до іншого. Це призводитиме до змін рослинного  і тваринного  світів, оскільки вони також пристосовуються. Дійсно, про такі випадки вже повідомлялося  і вони триватимуть до тих пір, поки кінець кінцем різниця в сезонах не стане менш явною. На це також впливають океани світу,  оскільки їх температура підвищується, то  певні різновиди життя будуть  переміщуватися  в інші області, які їх задовольняють. Ви наприклад іноді помічаєте  різкі зміни в багатьох холодних регіонах. Масиви льоду тануть набагато швидше норми і відомо, що з часом рівні моря будуть підніматися з послідовними змінами. Проте, ви завчасно попереджені про те, що спричинять ті зміни,  і маєте  можливість вжити відповідних заходів.

Готуйтеся для майбутнього заздалегідь, оскільки  усі сфери життя будуть охоплені цими змінами. Проте, будьте готовими  визнати, що життя не може продовжуватися як колись, але якщо приготування здійснюються заздалегідь, то  ви, так би мовити, благополучно "пройдете шторм". Ви маєте перевагу в  тому, що добре проінформовані  про природу змін і можете своєчасно підготуватися. Також є багато передових винаходів і технології, які звичайно реалізують  і вони також зроблять життя легшим. Повірте нам Дорогі, що ми не роздумуємо, щоб допомогти вам там, де можливо, і ми надихаємо і направляємо  людей  таким чином, щоб їх знання і компетенція можуть допомогти вам пройти через зміни. Пройдуть зміни в природі, які  бросять виклик багатьом людям  і ми зможемо допомогти вам зарадити цьому. Оскільки ви, можливо, вже знаєте, що більшість  нашої роботи здійснюється без вашого відома, але прийде день, коли ми зможемо відкрито працювати з вами. Ті дні   не так далеко, як ви, можливо, уявляєте і ми чекаємо їх.

Ви з’явилися на Землі еони років назад і даний  вільний вибір дозволяв  створити ваше власне майбутнє. Ви зробили це  і коли ви озираєтеся назад, то ви, можливо, робите висновок,  що ви все ще не створили  повного миру і щастя. Дійсно ваша історія засмічена  інцидентами війни або загрозами війни, але при великій вартості  людського життя і ви почали розуміти необхідність жити разом в мирі і злагоді. Ви випробували, що відбувається, коли має місце жадоба і скупість і це не приносить комфорту, але уроки поступово приносять плоди. Для тих духів, кому все ще треба більше часу, щоб знайти правильний шлях до мирного співіснування, почнеться інший цикл і вони матимуть можливість підняти себе вгору.

Ви пережили ілюзію матеріального життя, оскільки воно було  без повної енергії любові, яка направляла  вас. Все ж Світло зуміло пройти, щоб зменшити ефект темряви, створеної тими, хто тільки вірить в самовозвеличення. Деякі з ваших життів були надзвичайно тяжкими і  все ж інші дали вам проблиски миру і щастя в майбутньому. Як тільки ви відчули смак  істинного життя, ви перестали  погоджуватися на щось менше  і в ваших силах зробити життя таким. Вже мають місце зміни в тонкому плані,  які відкриють  двері до майбутнього, якого ви  чекаєте. Ніякі інші істоти не зможуть псувати щастя, яке воно принесе, оскільки їх місце знаходиться в нижчих вібраціях,  з якими  гармонічне їх життя.

Знаючи, що чекає вас в майбутньому, ви  повинні зіткнутися з ним із впевненістю і без страху за результат. Знайте ще раз, що майбутнє вже відоме, і ви будете люб'язно здивовані в швидкості змін. Темні сили  більше не "задають тон" і вони створюють своє власне майбутнє. Їх вплив стає меншим, оскільки вони більше не володіють силою і владою, яку вони мали раніше. Тож занадто не піклуйтеся про їх діяльність, оскільки вони так пов'язані в їх власному маленькому світі, в якому  вони більше не вірять, що вони можуть потерпіти невдачу. Проте, вони зустрічають  опір і з часом, коли вони зрозуміють, що відбувається, буде занадто пізно, щоб надолужити.

Тож дотримуйтеся шляху, який приведе  вас в рівні  Світла вищих вібрацій. Оскільки ви робите так, то ви переконаєтеся, що ви все менше і менше стривожені  або зворушені тим, що відбувається  навколо вас. Ви можете, так би мовити, дозволити  світу проходити мимо, оскільки ви насолоджуєтеся миром,  який  ви створили в собі. Настільки, наскільки ви почуваєте себе ізольованим від подій, які відбуваються  навколо вас, ви можете допомогти іншим, хто бореться з життям. Це буде тест на те, що ви придбали і чому навчилися за час проведений  в нижчих вібраціях і як ви зможете його застосувати до потреб дня. Іноді усе, що  допоможе підняти вгору інший дух, - це добре слово або дія, яка допоможе  принести  Світло  в їх життя.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і відчуваю зростаюче збудження від  реалізації того, що появилися зміни, які  введуть  для вас Новий Вік. Нарешті ви досягли кінця циклу і тільки залишається змести  старий Вік, щоб звільнити  місце новому, який  принесе вам найщасливіші часи і повну радість.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012