team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, May 10, 2014

09:05:2014



SaLuSa, May 9, 2014
СаЛуСа, 9 травня, 2014

Є багато шляхів, за допомогою яких ви можете допомогти  привести  постійний мир до світу. Як індивідууми, ви можете поширювати своє Світло, де б ви не йшли, зосереджуючись на усьому  чистому і благотворному. Ви можете також послати ваші лікувальні енергії і любов, щоб  підняти тих, кому потрібна  допомога. Ваша здатність зробити так виходить далеко за ваше розуміння, вимагаючи величезної  віри  з вашого боку. Подібне притягує подібне і в цьому причина того, що цілителі представляють  монументальну владу навіки. В цей час Земля потребує  величезного зцілення, щоб допомогти процесу іти вперед  і це приходить із багатьох джерел, багато з яких  поза Землею. Поки Земля, можливо, має незначущі розміри порівняно  з іншими планетами у вашій Сонячній Системі, але ви можете бути упевнені, що у вашому Всесвіті вона  утримає центральне  місце. Це через її важливість для еволюції Людства, яке повинне еволюціонувати після третього виміру. Якщо цього  не зробити, це впливатиме і затримуватиме прогрес духів, які існують у вищих вимірах. Як ви  бачите, ця стадія в Людській еволюції така важлива для прогресу інших духів.


 Як ми згадували раніше, можливість вознестися настільки важлива, що, якщо цього не буде, то це може фактично затримати ваш прогрес. Проте, не лякайтеся або не хвилюйтеся, що ми  говорили вам, оскільки ви маєте багато передових цивілізацій, які нададуть  вам їх повну підтримку. Ви фактично маєте значно більшу допомогу, ніж ви уявляли, і це  дає вам кожному можливість досягти ваших цілей. Ви отримаєте безпосередню допомогу, яка  гарантує, що  ваш прогрес знаходиться в правильному напрямі. Ми можемо вплинути на ваші рішення,  але не можемо нав'язати вам наші ідеї. Проте, духи, які беруть участь в останні  часи,  обізнані про їх завдання, навіть якщо це знаходиться тільки на  підсвідомому рівні. Усі говорили, що ми упевнені, що успіх буде досягнутий, але  завжди є елемент ризику із-за вашого вільного вибору.

 Кожний, хто йде за вашим духовним прогресом, звичайно зможе озирнутися назад і побачити певний шаблон. Він показує відкритість Світла, яке швидко зростає і таким чином приносить  більш мирний підхід до життя. Ми можемо запевнити вас, що воно продовжуватиме зростати  до тих пір, поки  не буде розпізнано, що Людство готове піднятися. Проте,  все ще є багато роботи, але в недалекому майбутньому  стане очевидним, що темні сили  більше не можуть вплинути на долю Людства. Ми чекаємо можливості  познайомитися з вами, але обставини мають бути такими, щоб на Землі  був встановлений мир. З цією метою ми візьмемо активну участь,  тож  ви можете бути спокійними  і знайте, що ви вибрали свій шлях у Світлі. Темні сили більше не зможуть заважати вашому прогресу, дійсно вони будуть переміщені і знайдуть  себе на  рівні, який погоджений з їх нижчими вібраціями.

 Дорогі друзі ми мало відрізняємося від  вас за винятком того, що ми подорожували далі уздовж дороги еволюції. Ви вибрали інший шлях до нас,  але проте ми усі подорожуємо в тому ж напрямі  і з цієї причини ми простягаємо  руку допомоги, щоб  збільшити швидкість вашого  прогресу. Важливість  теперішнього часу не можна не  підкреслити, оскільки це кульмінація періоду, який охоплює багато років еволюційного досвіду - Сонячний Цикл 26500 років. Ті з вас, хто достатньо еволюціонував  продовжуватимуть  підніматися, оскільки відповідно до вашої мети ви продовжуєте випробовувати   розширення в межах Світла.

 З необхідності  ви збираєтеся випробовувати багато змін, які рухатимуть вас у Новий Вік. Старі шляхи більше не придатні  або не відображають  нові енергії, які течуть  до Землі. Ми раді сказати  вам, що як тільки справи  підуть  вперед, вони зроблять це дуже швидко, оскільки  врешті-решт ми готуємося до цього  часу впродовж багатьох років. Ви, можливо, сказали б "зараз досягли повноліття"  і ваш прогрес  дозволяє  просуватися вперед. Ясно, що  буде деяке замішання відносно тих, хто неосвічений. Проте, ми будемо надавати  вам  багато інформації, щоб,  можливо, полегшити ваші хвилювання. Будьте упевнені, що ви будете поінформовані у відношенні того, чого чекати  і це включатиме багато дуже прийнятних несподіванок.

 Ви будете здивовані відносно того, як швидко ви рухатиметеся вперед  і забуватимете більш ранні періоди трудності. Майте на увазі, що ви випробовуєте останні часи і також вхідні енергії,  які піднімуть вас вгору. Це буде незвичайний досвід, крім самого підйому, тому що ви зможете усвідомити  причину  змін. Ті з вас, хто знає,   зможе допомогти тим, хто  заплутався або  частково боїться того, що принесе для них майбутнє. Проте, ми маємо намір переконатися, що як тільки ми представимо себе вам, то  ви будете повністю інформовані відносно того, що відбувається  і що ви можете зробити для допомоги. Тим часом нові енергії допоможуть вам залишитися спокійними  і ми завжди готові, якщо обставини потребують  нашого втручання.

 У всьому світі будуть випробовуватися погодні зміни  і в деяких областях  вони вже стають дуже екстремальними. Ці зміни повинні мати місце, оскільки ви рухаєтеся через  надзвичайно мінливі погодні  крайнощі  минулого часу. Питання врегулюються  і ви  випробуєте  прийнятніші умови, які будуть вам до душі. Крайнощі, які ви зазвичай випробовуєте, повільно зникнуть і кінець кінцем ваші погодні шаблони врегулюються. Не чекайте  багато занадто скоро, оскільки ми інформуємо вас з того, що  чекає вас  у безпосередньому майбутньому.

 З вашого боку,  ви можете допомогти іншим зрозуміти необхідність  світових широких змін, і важливіше всього,  допомогти  їм  зрозуміти необхідність піти з ними, оскільки вони є заради вас. Найбільше вражаючі  зміни  будуть на нашу думку  результатом чищення Землі після століть забруднення і деструкції. Ви бачитимете безпосередні вигоди  і красу,  і чистота буде найбільш дивовижним результатом. Забруднення повітря, землі і морів буде усунуто  дуже швидко і   все  кінець кінцем  повернеться до  первісного стану.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса  і схвильований  перспективою  допомоги вам випробувати усі здивування і красу, яка чекає, щоб вітати вас. Це - дивовижний час і скоро ви бачитимете зміни навколо вас. Утримуйте свої надії високо і знайте, що Бог оголосив кінець останнього циклу і так буде. Як завжди я залишаю вас з моєю любов'ю і благословеннями.

 Дякую СаЛуСа.

  Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012