team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, January 5, 2014

SaLuSa, January 3, 2014 - СаЛуСа, 3 січня, 2014




SaLuSa, January 3, 2014 
СаЛуСа, 3 січня, 2014 


Ми приєднуємося до вас в захоплюючий час, оскільки ви входите у  вібрації нового року. По всьому  світу є передчуття майбутнього часу,  який принесе дивовижні зміни. Вони стануть тими, які  дадуть ясний сигнал, що  нова ера зрушилася з місця. На вигляд все ще здається  присутність хаосу,  щоб виявити давно очікувані зміни. Зараз, це час  можливостей, які  представляють себе, щоб виявити новий шлях введення людей разом до гармонії, яка  може бути відновлена. Любов стане бачиться як енергія, яка видалить усі сліди старого, що ви підтримували впродовж тисячоліть.


Має місце очищення вашого світу  і старі енергії повільно розсіюються, оскільки вони більше не обслуговують ніякої мети. Вони скоро будуть не в змозі заважати змінам, які відбуваються, і ви поза сумнівом побачите, що нова ера - тут. Дійсно  тривалий час вам  обіцяли  головні зміни і  зроблена робота  зараз збирається принести плоди. Цей рік відмітить поворотний пункт у багатьох життях  і не буде ніякого сумніву у ваших умах, що дні кабали  полічені. Вони знають це і готові визнати поразку, але є завжди певні індивідууми, які не знають ніякого іншого шляху, ніж боротися до самого кінця.

Буде багато одкровень, які допоможуть прояснити деякі з питань, які ви маєте, і вкажуть новий шлях до Світла, яке відкривається. Будьте упевнені, що усі необхідні зміни знаходяться під контролем і  гарантують  ваше майбутнє. Розгалуження шляхів ніколи не очевидне  і для багатьох духів це - час вирішальної дії їх майбутнього. Ми надсилаємо  свою любов всім тим, хто  не готовий  рухатися до Світла. Кожен проходить свій шлях, який вони встановили для себе  і йдуть з нашими благословеннями, оскільки вони випробовують точно те, що потрібно для їх прогресу.

Це  не дивно, що ваша історія повна зіткнень між людьми різної віри, оскільки  іноді вони стикаються тому,  що вони не знайшли суспільну землю між ними. Проте, час на їх стороні і вони можуть користуватись, щоб завершити свій шлях, який  їм подобається. За межами вашого  виміру часу не існує, яким ви знаєте його, Усе знаходиться в Зараз. Це означає, що ви можете піти назад в «часі» і навіть в майбутнє, попри те, що це – проекція  усіх можливостей. Ви розумітимете, що як тільки ви залишаєте «часовий» вимір, то  більше не буде способу, яким ви звітували про ваші дії  або досліди. Ви будете вільні від  обмежень, які забезпечать  ваше розуміння, що ви не повинні заважати подорожі інших духів, але можете допомогти, якщо вас попросили.

Дорогі, ваша подоріж  через Дуальність, як ви знаєте, майже завершується і  стане легше  визначати  відстань між собою і старими вібраціями. Ви будете здивовані, як швидко ви зможете  залишити без уваги ваші старі спогади про ваші життя в Дуальності. Радість і щастя, яке ви відчуватимете у вищих вібраціях, буде значно більше веселити і викликати задоволення, ніж будь-який більш ранній досвід. Багато кого з вас все ще обтяжує старий досвід і треба буде підняти себе  вгору над ним, щоб гарантувати гладкий і тривалий прогрес.

Ви знаходитеся в захоплюючі часи і провели  багато життів для підготовки   такого випадку, як зараз. Ви знали, що ви будете готові здійснити  великий стрибок вперед і зараз попереду вас велике майбутнє. Багато хто кінець кінцем повернеться до їх домашньої планети, щоб завершити  свій час в нижчих вимірах. Досвід, який вони придбали, потім буде розділений з іншими, щоб принести вигоду цілому. Деякі стали такими ізольованими, перебуваючи  так довго на Землі, що вони майже забули, що життя рясніє скрізь у Всесвіті. Треба стільки побачити  і стільки зробити, що ви  ніколи не стомитеся від  нових дослідів.

Ваші очі відкриються до розуміння того, що ви - великі Істоти  і призначені, щоб отримати назад усі ваші чакри і приховані  здібності. Тільки потім ви розумітимете потенціал повністю розвиненої Істоти, рухаючись у вищі  виміри. Нині ви готові для великого стрибка вперед. Це поверне вас до стану, в якому  ви були раніше до вашої подорожі  через нижчі виміри.

Це період випробування для вас, але з вашим досвідом ви будете  здатні рухатися через нього  з легкістю. Йдіть за своєю інтуїцією, якщо ви відчуваєте будь-який сумнів і ви поза сумнівом не заблукаєте. Пам'ятайте, що багато духів випробовують вашу подоріж  з вами і в той же час допомагаючи вам, де вони можуть. Пам'ятайте також, що ваші Наставники не втручаються у ваше життя, якщо тільки ви не попросите. Проте, вони  користуються їх впливом, щоб вказати вам правильний  напрямок у всі часи.

Я – СаЛуСа  і прошу вас бути готовими прийняти зміни і надати допомогу тим, хто, можливо, не так добре  інформований. Ми з вами і надаємо нашу любов і благословення для успішної подорожі. 

 Дякую СаЛуСа.

Mike Quinsey. 
Website: Tree of the Golden Light 

Переклад: Fedir 



Translations


·         ARABIC 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian




·          Français

·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck 

·         HEBREW - NEW

·         MAGYAR/Hungarian

·         Italiano

·         日本語/Japanese  

·         KOREAN/Korean

·         Latviešú/Latvian

·         Lietuviškai/Lithuanian

·          Nederlands

·         NORSK/Norwegian

·          POLSKA/Polish

·         Português

·          Svenska

·         ROMANIAN

·         РОССИЯ/Russian

·         SLOVENSKY/Slovakian

·         TURKISH 

·          Ukranian -


No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012