team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, January 18, 2014

SaLuSa, January 17, 2014 - СаЛуСа, 17 січня, 2014




SaLuSa, January 17, 2014 
СаЛуСа, 17 січня, 2014 



З нашої точки зору  ваша Земля  сяє  подібно до коштовного каменю на небосхилі  і робить її відомою для усіх спостерігачів, яких повертає Світло. З вашим вкладом і нашою допомогою, яка  продовжується,  ніякий зовнішній  вплив не зможе зупинити або перешкодити цьому. На це  було видано декрет, що цей цикл закінчиться  перемогою Світла, і це було сплановано вічністю дуже давно. 


 Тому ви можете  забути старе, що  обслуговувало цю мету  і дійсно кінець кінцем тільки існуватимуть вищі вібрації. Досі, цикли закінчувалися  масивними  змінами Землі,  таким чином, що залишилося мало свідоцтв  більш ранніх цивілізацій. Проте, тепер, коли необхідні уроки були вивчені, досліди принесли  бажане підняття в рівнях свідомості. Вимагалося, щоб це принесли ті духи, які були готові  піднятися до рівня, де вони змогли б зробити так і завершити їх досліди в нижчих вібраціях. Це нормально, коли цикл досягає стадії завершення.

 Зараз Дорогі ви можете зосередитися на майбутньому, і знайте, що станеться багато змін,  які підготують вас навіть для вищих рівнів існування. Це природно, що ви поставите питання про майбутнє сім'ї і друзів  і багато хто з ваших груп залишиться разом впродовж деякого часу. Якщо хтось  повинен піти в іншому напрямі, це буде правильно для них  і їх треба відпустити  з вашою любов'ю і благословеннями. Проте, як підкреслювалося в попередньому повідомленні - любовний зв'язок - потужне зобов'язання між духами, який залишається незважаючи на відстань, яка, можливо, розділяє вас.

 Фактично, енергія Любові - клей Всесвіту і вона непереможна. Дійсно, в кінці кінців   Любов - усе що є. Деякі з вас, хто визнає  владу любові, починають розуміти, що це - енергія позаду того, що ви називаєте «чудесами». Приклад - те, що ви називаєте  «Любов Матерів» до їх дітей і чому вона несе стільки сили, щоб вилікувати, коли з'являється потреба. Усі ви до деякої міри  маєте такі здібності,  але вони лежать потенціалом до тих пір, поки ви не зрозумієте їх.

 Оскільки час прогресує, ви усвідомите, що  ваші енергії роблять значно більший вплив на людей навколо вас, ніж ви уявляли. Звичайно, це може  бути добре чи погано, але ви скоро  навчитеся брати повну відповідальність за них. Якщо колектив людей бере  участь в лікувальній медитації і мислено зосереджується на єдиному, їх сила  підвищується в  багато разів. Це ймовірно вам відомо, але ви говорили, що  зцілення невдале, не нормальне із-за невдачі  Цілителів. Це - інші чинники,  як наприклад карма духу, який зцілюється, тож не лякайтеся, якщо ви не досягли успіху.

 Оскільки ваш спосіб навчання контролюється, то ви зрозумієте, чому  багато життів ви прожили в ілюзії. Поки вірно, що ви створили те, що відбувається  щодня, в той же час ви не зробили б так, якщо б знали  про Правду. Для вічності часу вас привели духи з їх власним таємним планом, хто  буквально тримав вас в темряві. Вас також  годували брехнями і дезинформацією, і  це надзвичайно важко узнати, що правда. Проте, не зневірюйтеся, оскільки  скоро темні сили втратять свій вплив і владу над вами.

 Розширте кругозір, оскільки приходять одкровення і інтуїтивно ви  будете  здатні відкинути інформацію, в якій  не «відчувається правда». Ваш  обов'язок перевіряти і тестувати джерела інформації  і сторонитись  тих, які створюють страх, оскільки це не шлях вищих сил працюючих для Світла. Як  ви знаєте, темні сили  мають велику ступінь свободи, щоб здійснювати їх таємний план, оскільки вони також мають вільний вибір. Проте, вони не можуть успішно перешкоджати Світлу просочитися на усі рівні, і ось чому їх успіх завжди обмежений.

 Багато духів проводять свої життя без найлегшої підозри, що ними маніпулюють. Темні сили   дуже розумні в прихованні свого впливу за респектабельністю або діють через менших Істот. Проте, для них занадто пізно зупинити марш Світла   і вони захищають причину втрати. Вони вже можуть бачити занепад своєї влади і немає ніякої можливості її повернути. Тож не бійтеся темних сил, оскільки вони  втрачають контроль над структурами влади.

 Продовжуйте дивитися вперед, знаючи, що  ваше майбутнє гарантовано у Світлі. За теперішніх часів утримуватися на вашому місці становиться  легше, оскільки ви повільно скорочуєте  свої відносини  з будь-якими зв'язками, які не сполучені  зі Світлом. Багато хто несе небажаний багаж від багатьох тривалостей життя, але усередині ви знатимете, що він є  і  спливе на поверхню для очищення. Це - факт, що що-небудь з нижчих вібрацій буде мати  менший вплив на  вас  і ви скоро матимете  з цим  справу.

 Я – СаЛуСа із Сиріуса, радий присвятити себе  вашому підняттю  і залишаю вас з Любов'ю від Галактичної Федерації.

 Дякую СаЛуСа.

Mike Quinsey. 
Website: Tree of the Golden Light 

Переклад: Fedir 



Translations


·         ARABIC 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian




·          Français

·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck 

·         HEBREW - NEW

·         MAGYAR/Hungarian

·         Italiano

·         日本語/Japanese  

·         KOREAN/Korean

·         Latviešú/Latvian

·         Lietuviškai/Lithuanian

·          Nederlands

·         NORSK/Norwegian

·          POLSKA/Polish

·         Português

·          Svenska

·         ROMANIAN

·         РОССИЯ/Russian

·         SLOVENSKY/Slovakian

·         TURKISH 

·          Ukranian -


No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012