team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, September 11, 2016

Ucrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 9 вересня, 2016




Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 9  вересня, 2016


Час лине і досягнутий значний прогрес на початку змін, яких ви так довго чекали.  З  вашої точки зору ви випробовуєте те, що, здається, є серіями затримок, тоді як вони – необхідні  кроки, які гарантують, що ніщо не може перешкодити визначеному результату. Будьте упевнені, що багато роботи триває за кулісами і команда "продовжувати йти вперед" буде дана тоді, коли усе буде на своєму місці в міру необхідності. Більші сили, ніж сили на Землі, спостерігають за усіма діями, отже ви можете бути упевнені, що остаточна мета – повна  перемога  Світла. Тому найбільш важливо, щоб ви завжди  фокусувалися  на бажаних змінах, які  скоро розпочнуться. План  на цей період  складений  дуже давно  і ніщо  не зможе затримати подальший результат. Робітники Світла дуже заслуговують на похвалу  за  їх невмирущу підтримку і позитивну віру в майбутнє.

 Оскільки вібрації продовжують зростати, то вони впливають на підняття тих, хто може відповісти. В результаті стає легше прискорити  зміни, які готові здійснюватися. Вони кінець кінцем змінять ваш погляд на життя, що дозволить мати  більше індивідуального часу, щоб повністю присвятити його вашим власним життєвим планам. Правда стане вашою силою і з плином часу  ви вивчите вашу  істинну історію і узнаєте напрям, в якому ви повинні рухатися. Багато часу було втрачено, переслідуючи брехливі цілі, але  все ж досліди посилюють вашу відданість, щоб триматися на правильному шляху. Багато хто бажає знати, як неминучі зміни можна ввести  без породження безладу. Відповідь полягає в тому, що планування  цього часу здійснювалося прискіпливо  і вносилися  зміни, якщо з'являлися нові умови. План підтримують  величезна кількість передових Істот, які проявлять себе, коли дозволять обставини. Вони спостерігали  за вашим прогресом еони часу і зараз готові допомогти вам здолати  останні декілька бар'єрів. Перемога ваша і ви не будете цього заперечувати.

 Але без присутності Галактичних Істот, ви зараз жили б в дуже обмежених умовах,  ув'язненими і контрольованими темними силами. Проте, ви ніколи не збиралися дозволяти розвивати такий контроль над вами, оскільки ваше майбутнє планувалося закінчити  повним успіхом і можливістю вознестися. Це нормально у кінці циклу, що  Світло досягло необхідного рівня. Це означає, що Вознесіння гарантоване  для тих, хто прагне піднятися  і може так зробити,  оскільки вище наданих їм викликів. Це означає можливість виразити себе в  Універсальній Любові, таким чином визнаючи, що ви всі Єдині. Не легко це усе прийняти, коли ви випробовуєте дуальність, оскільки вона фокусувалася  на відділенні і  відмінностях між людьми. Більшість часу  люди бачать себе   відмінними один від одного і буде важко об'єднатися  для істинної любові і розуміння.

 Робітники Світла  допомагають іншим своїм прикладом і це стосується будь-якого духу, який розуміє, що Усі Одне Ціле. Розглядаючи інших, як  рівних собі, ви показуєте співчуття і розуміння і це допомагає піднятися вище всім навколо вас. Навіть найменший прояв любові впливає на інших і кінець кінцем вони наслідують ваш приклад. Вам не обов'язково треба належати до практикуючих груп, щоб показати вашу любов до інших істот, оскільки це не зобов'язує будь-кого з них. Бог є Любов Усього Сущого. Ваша природна схильність – бути  люблячою Істотою, але ваші досліди в дуальності  навчили вас, що не усі рівні і що деяких треба уникати і дивитися на них звисока. Проте, оскільки ви ростете через ваш досвід, то ви починаєте розуміти правду  і здатні прийняти усіх духів, незважаючи на їх зовнішність або віру.

 Серед вас є багато маленьких дітей, які прийшли вивести вас із безладу, створеного вашою системою освіти, яка звузила напрям і ріст  тих, хто  б іншим способом допоміг би показати шлях до повного розуміння вашого істинного Я. Настане момент, коли буде існувати тільки  правда, і зовсім не буде брехливої інформації. Реальний ріст не відбуватиметься увесь час, якщо ваше спроба прогресувати заснована на деякій інформації, яка навмисно стримує вас. Все, що залишиться в кінці кінців, буде правдою, оскільки уся брехлива інформація зникне і  наближається  час, коли навіть вашу історію потрібно буде переписати, щоб відобразити правду поїздки через дуальність. Впродовж цього циклу ви боролися, щоб знайти ваше істинне Я, і необхідно зрозуміти, як це сталося. Тоді ви  зможете еволюціонувати набагато швидше і правда встановиться  раз і назавжди.

 Війна і всіляки речі, які асоціюються з нею, не можуть просуватися в Новий Вік, тому буде твердо встановлений постійний мир. Ви вже наближаєтеся до такого моменту часу і ви переконаєтеся, що загальний рух встановлює нове суспільство – суспільство  вільне від упередження або брехливих повчань  і засноване на Любові і Світлі. Внаслідок цього,  ті Істоти, які  не відмовилися від своїх старих шляхів, будуть продовжувати як і раніше, але перемістяться в різні місця, щоб продовжувати свої досліди. З часом вони знову отримають іншу можливість змінити свої шляхи і повернутися до Світла.

 Людям природно піклуватися про долю інших членів сім'ї або друзів, але як довго, оскільки вони знають, що усім духам надані ті ж можливості еволюціонувати, і не буде ніякої можливості  допомогти зберегти їх шлях до Світла. В цей час найбільш важливо, щоб ви зосереджувалися на ваших власних потребах. Ви інтуїтивно знатимете, чи стаєте ви  більш розвиненими, оскільки ви переконаєтеся, що стає легше залишатися в межах Світла і зберігати спокій, коли інші схвильовані. У таких обставинах ваша присутність може  впливати на інших, щоб вони також залишалися спокійними, і якщо ви знаходитеся в групі людей з подібними поглядами, то  сила значно зростає.

 Увесь час ваші сили фактично збільшуються і ставатимуть значно помітними у відношенні до ваших думок. Наприклад, можливо стане очевидним самозагоювання  і навіть віддалене лікування. Пам'ятайте, що коли ви посилаєте лікувальні думки, то вони досягають своєї визначеної мети, але деякі духи встановлюють перед ними бар'єр. Взагалі Безумовна Любов – сила, без якої зцілення  має мінімальний  афект.

 На Землі відбувається багато подій, які скоро приведуть  до довгоочікуваних анонсів. Процес  "ревальвації" знаходиться на етапі, коли остаточна перевірка може   гарантувати, що необхідна документація упорядкована. Отже дивиться прямо у вічі тому, що ви так довго очікували. Ви  можете бути упевнені, що як тільки зміни підуть повним ходом, ніщо не буде заважати результату. Основа підготовлена  і усі, хто приймав участь, готові досягти успіху.

 Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012