team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, September 13, 2015

Ukrainian -- SaLuSa, September 11, 2015



SaLuSa, September 11, 2015
СаЛуСа, 11 вересня, 2015

Раптово після деякого часу очікувань  позитивних новин про Підйом, ви переконуєтеся, що з ряду джерел отримуєте  позитивну інформацію. Ви неодноразово отримували інформацію, що 28-го вересня – кульмінація  місяця, оскільки на цей  день припадає  пік фотонних енергій. Мало того, вони доходить  до рівня, який раніше не випробовували. Якщо ви коли-небудь мали будь-які сумніви відносно  прогресу у напрямку до Підйому, то зараз вони зникли. Ви зараз почнете розуміти, що стільки всього відбувається  "за кулісами", про що  ви раніше не знали. Як вам часто говорили, це було в інтересах збереження таємниці  нашого плану, поки можливо. До процесу були залучені різні цивілізації, і в не останню чергу Shelves[*]  із 6-го виміру, які несподівано стали вам  відомими. Вони є Світлом і гарантуватимуть, що ви досягнете  успіху в створенні вашого шляху до Підйому, і вони не дозволять темним силам завадити  вашому прогресу. Озирнувшись  назад ви зрозумієте, що починаючи з 2012 був стійкий прогрес до тих пір, поки несподівано ви не знайшли своє місце в Новому Віці і нічого не може зупинити ваше завершення.

Оскільки багато хто з вас вже з'ясував, що Shelves прибули у вашу Сонячну Систему з їх "домашньою планетою", яка зараз допомагає відхиляти деякі з потужних енергій, що досягають вас. Інакше,  декого з вас приголомшила  б повна  сила  таких потужних енергій. Це усе являється признаками прогресу, здійсненого на багатьох фронтах, які скоро призведуть  до Підйому. Які духи піднімуться –   повністю залежить від їх  рівня  вібрацій, отже  істотно, що ви спрямовуєте  свою увагу,  щоб зосередитися  на вашій меті. Природно, що ви піклуватиметеся про ваших  близьких, але будьте  упевнені, що усі духи знайдуть себе точно там, де вони мали намір бути. Цикл, який щойно закінчився на відміну від більш ранніх, закінчився не катастрофою,  а  успіхом, оскільки усі ви  готові йти  далі і більше не повертатися.

Деякі духи запитають, як вони знатимуть, чи готові вони піднятися і чи доклали вони всі зусилля, щоб  бути готовими до такого випадку, то ми говоримо, що вони успішно підготували себе до цього. Продовжуйте так, як  ви робили раніше  і не хвилюються про ваше майбутнє, оскільки багато наставників, які подорожують  з вами гарантують, що ви знаходитеся точно там, де ви мали намір бути. Деякі духи будуть продовжувати еволюцію  на їх теперішньому  рівні в вимірі подібному до теперішнього, де вони продовжуватимуть випробовувати виклики 3-го виміру. Рідна Земля також піднімається і більше не буде пов'язана з нижчими вібраціями. Прекрасна Земля виникне з прахів століття, якій властиві  мир і любов. Більше ви не будете залежні від тих, хто  несуть  негативні енергії, або їх дії понижують  вищі вібрації Світла. Просто второпайте, що вони не зможуть вижити у вищих вібраціях, які призначені для  духів, які потребують  подальшого  досвіду  на  цьому рівні.

Де б ви не знаходилися у світі, нові енергії змінять старі  і Вознесіння  надасть однакові  можливості усім духам незважаючи на їх походження. Так було завжди  з часу вашої поїздки, яка  почалася  еони років  назад. Усі духи отримували допомогу в їх різних життях, навіть якщо вони не підозрювали про присутність їх наставників. Оскільки вібрації піднімаються, то  деякі духи почнуть усвідомлювати  їх і кінець кінцем зможуть розмовляти з ними. Майте на увазі, що багато хто з вас залишає ваші сплячі тіла кожної ночі  і зустрічається з ними, коли обговорюються ваші потреби і вам надається допомога, якщо так потрібно. Ви ніколи не залишаєтеся одинокими, щоб вести  вашу боротьбу за життя, хоча це може здаватися, коли всі шанси проти вас. Ми нагадували  вам, що ви були згодні на життєві випробування  перед вашою інкарнацією, прийнявши необхідність отримати певні уроки, які  сприяли б  вашій еволюції.

Якщо б ви  пам'ятали  про ваші попередні життя, то ви були б вражені  швидким прогресом, якого ви досягли. Дійсно, немає швидшого шляху, доступного вам,  навіть в наступному вимірі. Будьте упевнені, що усі ви, хто  нині живе на Землі були вибрані із-за ваших специфічних потреб  і вашого попереднього досвіду. Проте, також необхідно мати духів із усіх рівнів, щоб створити повне суспільство, яке дає усім їм досліди,  необхідні для еволюції. Життя може здаватися сумішшю дослідів, які, здається, мають маленьку мету, але ми можемо запевнити вас, що вони ретельно плануються і здійснюються вашими наставниками. Як ви можете зрозуміти, в цей специфічний час ця тема зв'язана з деякими  деталями, щоб гарантувати, що ви повністю готові піднятися. Ви не маєте ніякого сумніву, щоб переконатися, що деякі духи не мають ніякого інтересу до  Підйому, тому що вони не підняли свою свідомість до достатнього рівня, щоб зрозуміти, що це означає. Проте, ми часто підкреслюємо, що це не має ніякого значення для повної картини, оскільки усі кінець кінцем завершать їх уроки в 3-ім  вимірі.

Ви зараз стоїте на початку іншої грандіозної пригоди, але цього разу  ви виберете шлях, по якому  ви бажаєте слідувати. Врешті-решт після всіх дослідів, через які ви   пройшли, ви може байдикувати і насолоджуватися змінами, які їх супроводжують. Ясно, що  там все ще багато роботи  і необхідне терпіння, поки старі енергії завершаться. Ваші знання можуть принести велику користь тим, хто пробуджується  і кому потрібно  допомогти зрозуміти, що відбувається. Як ви можете уявити, правда шокує  більшість людей, але зміни будуть  вітатися, оскільки вони ведуть  вас на рівень, де панує любов  і мир. Будь-які залишки старих вібрацій поступово зникнуть або будуть переміщені, оскільки вигоди  вищого виміру піднімуть  вас вгору.

Ми вважаємо, що багато хто з вас почне відчувати вигоди від підвищення  вібрацій, і це повинно принести душевний спокій і щасливе почуття, що нарешті ви можете повністю насолодитися Світлом, яке увесь час збільшується. Життя буде повноцінним  і радісним, а старі дні хаосу і невпевненості залишаться в минулому, виконавши  свою  мету  допомогти вам еволюціонувати. Поїздка назад до вищих вібрацій була довгою і важкою, але кожне зусилля було варте цього. На деякій стадії ви зможете переглянути багато ваших життів і історію, і тоді  ви матимете повне розуміння ваших дослідів. Вони допоможуть вам  у виборі подальших можливостей, щоб зробити  наступний крок у  вашій еволюції.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і завжди радий  звернутися до вас особливо в такий важливий час. Ваше розуміння життя зростає дуже швидко  і воно  продовжуватиме збільшувати швидкість, оскільки вам стає відомою більша правда. Поки  ви по справжньому не розумієте свої чудові досягнення, які ви не в змозі точно охопити, наскільки  вони великі  і чому вас поважають інші цивілізації, які спостерігають  за вашим прогресом. Я залишаю вас, як завжди,  з моєю любов'ю і благословеннями і вірю, що  ви знайдете сили, щоб побачити  мету попереду вас, яка зараз так близько.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey
 Перекладач: Fedir




[*]  Наскільки нам відомо, " Shelves " – це термін, який СаЛуСа не використовував раніше. Ми зробили швидку перевірку  нашого вебсайту і виявили, що  жодних таких істот  не було. Вірогідніше всього, це ім'я  використовують для істот,  відомих на Землі як "Блакитні Авіани" ("Blue Avians"). Нещодавно Корі Гуд (Corey Goode), один з інсайдерів  суспільства чорних операцій, який  вийшов вперед  і дав інтерв'ю  Давиду Уілкоку, сказав, що Блакитні Авіани  з'явилися  перед великим натовпом працівників чорних операцій усередині однієї з їх секретних міжпланетних станцій. Вони сказали, що понад сто величезних космічних кораблів  планетного розміру вирушили  в  нашу  сонячну  систему  за минулі декілька років і мали  там 'каталізувати' космічні енергії, що поступають, які інакше привели б до  божевілля багатьох людей Землі. Вони сказали, що  їх робота зараз закінчується і вони скоро повертаються назад. - Kees, GalacticChannelings.com

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012