team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, August 10, 2015

SaLuSa, August 7, 2015 _ua

SaLuSa, August 7, 2015

СаЛуСа, 7 серпня, 2015

 

Дорогі, справи  на Землі починають набувати форми таким чином, що дуже скоро  ви почнете бачити напрям, в якому йде Людство. Поза збентеженням  і невпевненістю, прийдуть позитивні знаки, які підтвердять, що відбуваються зміни на краще. Ви зрозумієте, що відбувається "очищення" і що багато з того, що ви можете вже бачити із старого режиму, змінюється або переміщується. Цьому  допомагають багато духів, які зрозуміли правду  і вимагають свободи від оков темних сил. Ваші життя були доведені до стану рабів, оскільки ваше  право по народженню було відхилено. Ви були обдаровані свободою Богом і вона буде відновлена таким чином, що Новий Вік може доставити обіцянки, які були зроблені вам. В той же час є чіткі знаки, що так багато з вас схоплюють правду вашого існування і славного часу, який попереду. Це займе час, щоб повністю маніфестувати і ми даємо вам  рішучі  вказівки напряму, яким ви йдете, таким чином,  ви маєте позитивну мету. За кулісами буде багато груп, що підтримують ваші зусилля  і допомагають вам  добитися успіху.

 

 Ми бачимо, що багато чого із того, що відбувається, може вас заплутати, але зосереджуючись  на позитивних аспектах вашого майбутнього, ви не будете занадто відволікатися. Явний масштаб того, що треба зробити може пригнічувати, але ми планували  цей час багато років і справи прискоряться,  як тільки вони зможуть розпочатися. Очищення від "мотлоху" буде супроводжуватися  періодами дискомфорту, але ми сподіваємося, що на той час ви зрозумієте необхідність такої дії. Оскільки на цей час питання вже поставлені, то очевидно, що Людству доведеться піти далі і готуватися до змін, що настають для вашої користі. Ми розглядаємо це, як захоплюючий час, тому що ми можемо вже бачити результат, і ви зробите так,  як тільки проясниться ситуація. Ми бажаємо підтримувати вас, щоб інформувати відносно того, що відбувається,  але нам все ще доведеться бути обережними, поки   темні сили не будуть там, де вони не зможуть більше заважати вашій еволюції.

 

Ми спостерігаємо усе, що  відбувається на і поза межами вашої Землі  і продовжуємо гарантувати, що у  ваш  прогрес  не втручаються,  контролюючи усіх відвідувачів, які бажають, або спостерігати за  вами, або встановлювати  контакт. Цілком вірно, що доводиться дозволяти засоби, які  відносяться  до карми, яка  була напрацьована  в результаті ваших попередніх дій, оскільки "подібне притягається до  подібного". Ми не можемо узурпувати Універсальний Закон, або уникати наслідків його виконання. Отже, ми можемо дати пораду, але остаточне рішення за вами. Довгі періоди вільного вибору, наданого  вам Творцем, і це саме той чинник,  зробили вашу Расу особливого цікавою  для інших. Ми згадували в минулому, що досвід, який ви  придбаєте, принесе вам вигоду у вашій майбутній роботі  і яким ви можете поділитися, що  збереже такі духи від необхідності проходити  через нього безпосередньо. Ви переконаєтеся, що "спільне використання" є особливістю усіх передових Рас і йде рука в руку з допомогою, наданою на вашому еволюційному шляху.

 

 Нині багато того, про що ми маємо інформувати вас,  перевіщує  розуміння більшості духів, але вам треба донести  знання  і бути готовими до  еволюційного розширення. Багато хто з вас вже починає охоплювати правду і це відкрило вам  очі на ваш істинний  потенціал. Досі, вас  свідомо стримували,  але зараз з'являється  стільки інформації,  що більше не можна  стримати. Ви набагато більший, ніж ви можете уявити,  але це зміниться в недалекому майбутньому, оскільки ваша свідомість розширюється. Темні сили сподівалися стримувати вас до тих пір, поки вони не змогли б повністю поневолити вас, але зараз це занадто пізно і немає ніякої можливості їх повернення. Вони можуть  залишитися, як джерело постійного роздратування,  але їх вплив знижується  і приречений зникнути.

 

Напади під прапором  брехні все ще мають місце на Землі,  але їм не дозволяється заважати вашому прогресу і вони більш кармічні по природі. Ваша найбільша загроза нині є тяжке становище з вашими валютами і безлад, який має місце. Ми спробуємо  допомогти ухвалити рішення,  але кінець кінцем це ваша справа. Звичайно зміни неминучі, оскільки  очевидно, що  ваша стара грошова система однобока  і дійсно приносить вигоду тільки тим, хто  на вершині банківського  світу. Буде представлена справедлива система дистрибуції і банки будуть реорганізовані до більш  керованого розміру, які будуть  відповідальні  перед людьми. Багато потрібних змін знаходяться так би мовити "на підході", оскільки ми давно ідентифікували причину ваших проблем. Будьте упевнені, що в результаті ніхто не буде упущений, коли дійде до перерозподілу  ваших грошей. Проте, усе це має поступово перемістити вас у напрямку до нового способу життя, де система грошей стане більше не потрібною, але не хвилюється про це, оскільки це знаходиться у вашому майбутньому.

 

Ми знаємо, що багато хто з вас розуміє, що фактично усе знаходиться в Тепер і що, коли ви досягнете певного рівня сили думки, ви зможете рушити або назад, або вперед в часі. Темні сили  мають індивідуумів, які можуть діяти на такому рівні  і думаємо, що  це не так вже важко уявити, чому  це їх зацікавило. Все-таки, їм не дозволяється подорожувати, куди б вони не бажали і їх діяльність безупинно контролюється, і вони не мають свободи, яку вони уявили, щоб зробити те, що їм подобається. Оскільки ми маємо технології, які можуть бачити через  твердий матеріал, то  ви зрозумієте, чому ми упевнені, що немає ніякого таємного  місця для них.

 

Ви маєте бути обережними, роблячи висновки  відносно помічених кораблів  в небі, оскільки  темні сили  зараз мають багато  їх власних кораблів, які важко розпізнати. Це означає, що нам можуть бути помилково приписані інциденти. Ви звичайно знаєте, що  за багато років, коли ми були у вашому небі, не були відмічені  ті місця, які можна  описати, як загрозливі або шкідливі для вас. Ми ніколи не давали вам поводу  боятися нас і обережні, щоб не зробити дії, які заподіяли б вам горе. Дійсно, іноді  ми вживали  заходи, які допомагали  вам вирішити  проблему, яка не була частиною вашої карми. Одного дня,  в не так вже далекому  майбутньому,  ви побачите нас і зустрінете  нас як друзів, і ми разом вступимо  в манливе  майбутнє,  яке стільки обіцяє.

 

Я – СаЛуСа із Сиріусу і завжди радий  бути в контакті і я чекаю виявлення захоплюючих часів, які попереду  і допомагаю в приготуванні до вашого майбутнього, яке повинне прийти  для більшості  з вас. Одного дня,  в не так вже далекому майбутньому,  ми зустрінемося  відкрито,  а потім ми зможемо безпосередньо працювати разом, коли ви повернетеся до вашого попереднього рівня. Ви так довго посилено працювали і працювали старанно, щоб знайти ваш шлях назад до Світла. Зараз ви на цьому шляху і ніщо  не зможе перешкодити  його завершенню  і ми, з Галактичної Федерації,  будемо  з вами.

 

 Дякую СаЛуСа.

 

 Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012