team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, December 29, 2013

SaLuSa, December 20, 2013 - СаЛуСа, 20 грудня, 2013








SaLuSa, December 20, 2013 
СаЛуСа,  20 грудня, 2013 


  

Метушня року залишає без уваги те, як багато людей готуються святкувати відповідно до їх віри. Це стало традицією, яку також приймають ті, хто не має ніяких спеціальних зв’язків  з релігійною вірою. В результаті,  найрізноманітніші люди знаходять, що вони можуть зібратися  разом, залишивши без уваги  їх різну віру і розуміння, щоб святкувати єдність усього Людства. Енергії піднімаються і почуття любові до усіх людей виносить краще у них. Несподівано виникає специфічна турбота за всіх тих, хто бідний або нужденний  в суспільстві, яке по-іншому  повністю здатне  підтримувати усіх їх. 
  

Ці ситуації  піднімаються повторно і повільно, але поза сумнівом люди розуміють, що вони - їх  брати. Ті, хто перемістився  далеко вперед в своєму розумінні може також бачити, що усе життя Одне ціле, і що це нерозривно пов'язує і дії кожного  індивідуального ефекту в  ціле. Тобто, коли люди беруть відповідальність за їх дії, вони  допомагають  підняти  вібрації на Землі.  Якби ви дотримувались  доброзичливості, яка є результатом часів подібних до тих, які ви  випробовуєте зараз, то ви швидше б  відокремилися  від нижчих вібрацій, які не змогли б існувати у вашому вищому стані. Оскільки тривають зміни,  тож вони допомагають піднімати ті духи, які тільки виходять із темряви. Їм потрібна  рука допомоги, щоб просуватися вперед  до успіху і робити це легше, оскільки цей шлях створили інші. 


Через багато життів ви випробували міріади ситуацій, які допомогли вашому прогресу. Вони були впорядковані, оскільки усі життя існують для того, щоб допомогти вам здолати проблеми, з якими ви, ймовірно, стикаєтеся. Зовсім нічого цього не трапляється без благородного діла, хоча  людському розуму  важко побачити те, що відбувається  у вашому фізичному царстві. Кожен  з вас має численних помічників, чий єдиний інтерес – забезпечувати ваш прогрес  через ваші досліди. Ось  чому ключові події у вашому житті організовані, щоб поступово просувати вас уздовж шляху еволюції. Все ж у багатьох випадках  ви рухаєтеся в хаотичних умовах, які, здається, не мають ніякої реальної мети. Повірте нам Дорогі, нічого не відбувається  випадково і все що  сталося з вами включає  деяку міру вигоди, не лише для вас, але і кожного залученого духу. 


Не хвилюйтеся, якщо ви втягнуті в те, що очевидно прийшло  із негативного джерела, оскільки ваша присутність, можливо, потрібна, щоб тримати вібрації під контролем. Часто ви можете забезпечити достатнє Світло для того, щоб пом'якшити або перемістити деякі з негативних енергій. Будьте упевнені, що ви  використаєте   ваш досвід і присвячення для поширення Світла, і ніколи не будете призвані, щоб управляти більшим ніж ви можете впоратися. Очевидно ви також знайдете себе на прийомній стороні, але це часто випробування, щоб гарантувати, що ви знаєте, як управляти собою. Ми повторюємо, що «нічого не трапляється випадково», тож  завжди шукайте урок, який, можливо, супроводжує ваш досвід. 

  
Будьте упевнені, що ви отримуєте перерви впродовж вашої тривалості життя, і  ви не очікуєте, що обслуговуєте Світло без них. Нічого й говорити, що ви знатимете, де ви стоїте, коли ви входите в  потік і виконуєте  ваш життєвий план. Проте, пам'ятайте, що  іноді ви будете, так би мовити, спіймані на непогашеній кармі і вона представиться, коли ви знаєте, як можете упоратися з цим. Тож не хвилюйтеся в таких обставинах і сприймайте ваше випробування  з піднесеним настроєм  і, важливіше всього,  забезпечте  вивчення цього. 
  

В цей час  вашої еволюції ви просуваєтеся  швидше,  чим коли-небудь і кожен дух знаходиться на останньому етапі його життєвого  плану  для цього втілення. Це, можливо, здається неймовірним, оскільки усі ви знаходитеся в різних точках  вашої еволюції, і пам'ятайте, що не кожен дух  готовий піднятися, або бажає так зробити. Наближається кінець Сонячного Циклу і це - екстрений випуск, оскільки  ці крайні часи  вже вирішені, і незважаючи на будь-які спроби темних сил  загнати у безвихідь план, вони не будуть успішні. Підйом гарантований і  очікується  у кінці Сонячного Циклу. 


Тим часом, потрібна  допомога  вашим попутникам, але в той же час не здійснюючи тиск на них, нав’язуючи їм пораду. Іноді уроки можуть  бути тільки вивчені  через прямий досвід, хоча груповий досвід не рідкісний. Спробуйте не  бути занадто жорсткими у вашому роздумі і бути гнучкими, хоча багато з вас зараз інтуїтивно знає, коли рухатися в іншому  напрямку. Поставтеся до всього спокійно і спробуйте не викликати ситуації, якщо не  переконані в результаті. Ви повинні знати, що, коли питання узгоджені, то там вам мало роботи. 


Ви готувалися  до  цього періоду впродовж тисячоліть, оскільки  ви завжди знали, що  настане час, щоб підняти вас з нижчих вібрацій. Багато хто з вас ясно усвідомив цей факт і зараз радісно рухатиметься вперед з великими надіями. Навіть, якщо ви повністю не розумієте, що великий час відкриває для усіх  вас, є сенс хвилюватися, знаючи, що назріває відкриття нової ери. Це дозволить вам припустити, яке було б життя, коли  були б переміщені  темні сили. Така свобода від втручання  є чимось  новим  і її дуже важко збагнути,  коли ви піднімаєтеся з нижчих   вібрацій. 

  
Впродовж тисячоліть  ви випробували дуальність  таких високих рівнів, що важко уявити собі  драматичні і далекосяжні   зміни, які майже на вас. Проте, вони близькі до  маніфестації  і принесуть найдивовижніші несподіванки і далекосяжні  зміни  для вашого здивування і задоволення. 
  

Я залишаю вас зараз з багатообіцяючим почуттям радості, знаючи, що  ваші подорожі в нижчих вимірах збираються закінчитися. Зберігайте спокій  і продовжуйте  поширювати любов і мир, де б ви не були. 
  
Дякую СаЛуСа, 

Mike Quinsey. 
Website: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

 Відмітьте,  щоб відмовитись або   підписатися  на мої щотижневі поштові повідомлення, ви повинні зайти на сайт:   www.treeofthegoldenlight.com/new subscribe.html  - Скористайтеся кнопкою реєстрації внизу, де ви знайдете «Членство до списку розсилання List@et.treeofthegoldenlight.com»,   введіть ваші дані двічі, як запрошено і клацніть  «видалити мене з вашого списку» або «підпишіть мене на ваш список». Якщо ви зробили це правильно, то  побачите  це  на екрані. 

Майк Куінсі.  


Переклад: Fedir 



Translations


·         ARABIC 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian




·          Français

·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck 

·         HEBREW - NEW

·         MAGYAR/Hungarian

·         Italiano

·         日本語/Japanese  

·         KOREAN/Korean

·         Latviešú/Latvian

·         Lietuviškai/Lithuanian

·          Nederlands

·         NORSK/Norwegian

·          POLSKA/Polish

·         Português

·          Svenska

·         ROMANIAN

·         РОССИЯ/Russian

·         SLOVENSKY/Slovakian

·         TURKISH 

·          Ukranian -


No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012