team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, August 3, 2012

SaLuSa 3 серпня 2012р





 
SaLuSa 3 серпня 2012р

  Як звичайно, навколо вас безліч змішаних послань, але вони мають набагато більш позитивний відтінок, і саме з них вам потрібно черпати свою впевненість і енергію. Вся проблема в тому, що люди все ще воскрешають старі пророцтва, не усвідомлюючи, що часи змінилися. Якщо б ви не підвищили свої вібрації, вони досі мали б силу. Не те щоб старі пророцтва недійсні, але вам потрібно шукати інформацію з сьогоднішніх пророкувань. Навіть при цьому вам треба бути пильними до дезінформації, і якщо будь-яка повідомлення не випромінює Любов і Світло, тоді його потрібно відкинути убік. Те ж саме можна сказати і про ті повідомлення, які акцентуються на можливі катастрофи, не врівноважуючи їх позитивним результатом.


Тому будьте напоготові і також пам'ятайте, що які б зміни в Законах не пропонувалися, лише мала частина з них побачить світло. Це як, приміром, у теперішній ситуації з законом про зброю, так як навіть якщо лобіювання закону про заборону зброї буде успішним, він ніколи не досягне своїх цілей. Залишилося недовго чекати, поки не будуть здійснені урядові зміни, і нові Закони та поправки до Конституції не будуть анульовані. Це в кінцевому підсумку пошириться на весь світ, бо з кожним кроком вам буде повертатися ваша свобода. Це не відбудеться повністю до Вознесіння, але принаймні, будуть усунені будь-які драконівські або несправедливі Закони. Відповідальні люди, звичайно ж, не потребують будь-яких обмежень, і ми простежимо за тим, щоб ви були звільнені від них як можна швидше.

Є якась втiха у результаті затримок, які ви відчуваєте, оскільки чим більше людей протистоять діям Темних сил, тим більше стає їх розуміння того, що вони роблять. Це підштовхує їх до дії і допомагає підтримувати баланс, щоб ситуація не вийшла з-під контролю. В результаті масова свідомість зросла величезними скачками і призвела до того, що Темні сили приречені на поразку. Вони дійсно зайшли в безвихідь і більше не мають влади для досягнення світового панування. Ми б хотіли, щоб вони пішли тихо, але все ще є осередки опору, які зроблять все що завгодно, тільки не визнають свою поразку. Але саме це їм доведеться врешті-решт зробити, так як їх час минув.

Тим часом, ми з нетерпінням чекаємо можливості, коли якийсь Лідер побачить вільний шлях для проголошення Розкриття. Дуже ймовірно, що якщо відбудеться, то першою країною, хто це зробить, буде Китай. На жаль, на Заході країни все ще знаходяться під сильним впливом Ілюмінатів. Вони бояться наслідків, якщо виступлять з такими заявами, а страх це сильний фактор коли мова йде про такi рішення. Ми просто висуваємо вимогу, щоб наша присутність була офіційно визнана на найвищому рівні, щоб світ дізнався про це. Звичайно, мільйони людей вже знають про нас і бачили наші кораблі, і пам'ятайте, що вже понад 60 років пройшло з тих пір, як ми вперше дали вам про себе знати.

Ми знаємо, що ви втомилися від постійного очікування, і ми аплодуємо вам за ваше розуміння і терпіння. Ви можете отримати комфорт від того факту, що ми перебуваємо на волосок від повної появи на публіці, і звичайно ж, можливості зустрічі з вами. У нас заплановано початкові святкування, і ми маємо намір пролетіти над вашими головними містами для того, щоб якомога більше людей побачило наші кораблі. Ми можемо також запросити ваш власний Космічний Флот приєднатися до нас, і таким чином вам відкриється один з найбільших секретів. Звичайно ж, це буде демонстрацією світу і жодним чином не буде пов'язане з військовими діями. Війна та інші пов'язані з нею речі будуть усунені, бо для них немає місця в майбутньому.

Тепер більше ніж будь-коли ми б хотіли, щоб ви концентрувалися на Вознесіння з вашим кращим розумінням того, яким ви думаєте воно буде. За останні кілька місяців ми б не хотіли, щоб ви втратили свою увагу, бо чим більше вас буде об'єднуватися, тим більше ви будете зміцнювати силу Світла. Звичайно, немає ніяких передумов або причини, по якій ви повинні це робити, але ми б хотіли бачити, як Світло завершує цей цикл, будучи могутньою силою, якою і є. Він змете з шляху останні залишки старих енергій, які утримували на одному місці стару парадигму. Вона більше не годиться для Нової Ери, яка приймає форму, і нова парадигма швидко займе своє місце.

Ви вже наділили силою візуалізацію вільної енергії, і її впровадження не представлятиме жодних проблем. Ви готові до нових технологій, і вони швидко усунуть багато проблем, які ви зараз відчуваєте. Вся принадність у використанні вільної енергії полягає в тому, що вона ніколи не закінчується, і ви можете користуватися нею стільки, скільки захочете. Наближаються воістину захоплюючі часи, і ми хочемо щоб саме на цьому ви зосереджувалися і залишили зачистку тим, хто уповноважений на це. Повірте нам, зміни настануть стрімко, як тільки ми зможемо почати. Все готово зараз, та незважаючи на те, що ви можете бачити  великі проблеми з постачанням предметами першої необхідності, це не представляє для нас абсолютно ніякої проблеми.

Не забувайте, що вам доведеться займатися своїм особистим очищенням, і по мiрi того, як вищі енергії будуть підвищувати вас, вони будуть розкривати глибоко прихованi емоції і проблеми, які залишилися невирішеними. Часто вони відносяться до невирішених ситуацій, коли люди не поступалися свої позиції, і коли прощення б вирішило всі питання. Це, Дорогі наші, є ключем для просування вперед, і тільки его стримує вас. Ви занадто звикли чинити тиск на інших, і ви знаходите всілякі причини, щоб робити це. Іноді ви обираєте собі тих, хто слабкий, розумово відсталий або неповноцінний, замість того щоб бачити, ким вони є насправді. Вони такі ж душі, як і ви, які обрали для себе важке втілення з метою духовного зростання, і до них потрібно ставитися з належною повагою.

Іноді душі вибирають собі проблемні життя для того щоб надихати інших на підйом вгору. Вони дають вам можливість показати, як далеко ви просунулися, і ви можете в результаті духовно розвиватися. Скористайтеся будь-якими можливостями і доведіть, що це означає для того, хто прагне жити своє життя в безумовної любові.

Я СаЛуСа з Сіріуса, і я прошу вас нести Олімпійський дух, який створить новий рівень єднання по всьому світу, яке буде вже постійним.


Дякую вам, СаЛуСа 
Mike Quinsey (Майк Квинсі)
Translator: IGOR 



Translations


·         ARABIC - UPDATED 
·          БЪЛГАРСКИ/Bulgarian



·           FARSI  -  NEW

·          Français
·         ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck UPDATED
·         HEBREW - NEW
·         MAGYAR/Hungarian
·         Italiano
·         日本語/Japanese  
·         KOREAN/Korean
·         Latviešú/Latvian
·         Lietuviškai/Lithuanian
·          Nederlands
·         NORSK/Norwegian
·          POLSKA/Polish
·         Português
·          Svenska
·         ROMANIAN
·         РОССИЯ/Russian
·         SLOVENSKY/Slovakian
·         TURKISH 
·          Ukranian -


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/

 

No comments:

Post a Comment

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012